Hlavní obsah

10 křesel do 3000 Kč. Našli jsme je

Foto: Isifa

A na jakém křesle si hovíte doma vy?Foto: Isifa

Reklama

Pohodlně se posadit, natáhnout si nohy a takhle krásně strávit celé odpoledne. Že byste si to také nechali líbit, jen vám chybí to volné odpoledne a pohodlné křeslo, v němž můžete relaxovat? Zatímco s tím prvním vám nepomůžeme, s výběrem pohodlného sezení ano. Zde jsou tipy, na které máte i vy. Nestojí totiž víc než tři tisíce!

Článek

Při výběru křesla byste se měli řídit třemi důležitými vlastnostmi – jeho krásou, pohodlím a cenou. Poslední vlastnost jsme stanovili za vás – do výběru jsme zařadili výrobky s cenou do tří tisíc korun. Další – tedy krásu a pohodlí – už vybírejte podle sebe. Platí totiž, co člověk, to názor. Nezapomeňte proto, že při nákupu křesla je třeba si na každé sednout a vyzkoušet ho. Jinak vás může i to nejkrásnější a nejlevnější křeslo pěkně zklamat!

1. Klasika, která se hodí všude

Jsou čím dál oblíbenější – „polohoupací“ křesla bez zadních nohou nabízejí jak pohodlné sezení, tak pohupování bez obav, že se překlopíte. Anne z Jysku má konstrukci z březového dřeva a sedák s bavlněným potahem si lze vybrat ve třech barvách – přírodní, hnědé a cihlové. Potřebujete na něj místo 63 x 68 x 120 centimetrů. Stojí 799 korun.

Foto: JYSKPolohoupací křesla jsou stále více oblíbenější2. Nebuďte přízemní

Závěsné křeslo Belize Sand si mohou dovolit i ti, kteří nemají doma moc místa. Ne podlaze nezabere ani centimetr místa, protože ho zavěšujete ke stropu. Má sedák vyplněný pěnovou hmotou, proto je měkké a pohodlné. Nosnost činí až 120 kilogramů. Rozměr je 60 x 98 a výška 120 centimetrů. ForLiving.cz ho nabízí za 999 korun.

Foto: ForLiving

Nebojte se chvíli visetFoto: ForLiving

3. Kde se pohodlně vyspíte?

Toto křeslo je svým barevným a snímatelným potahem předurčené především do dětských pokojů. Ocení ho nejen vaši potomci, ale i návštěvy, které u vás potřebují přespat. Lze ho totiž rozložit. Z křesla o velikosti 65 x 67 x 80 centimetrů během chvíle vznikne lůžko široké 66, dlouhé 190 a vysoké 20 centimetrů. ForLiving.cz ho prodává za 1999 korun.

Foto: ForLiving

Křeslo, které ocení i návštěvaFoto: ForLiving

4. A už nikdy nevylezete

Milovníci polehávání i ratanového nábytku jistě ocení kulaté křeslo Papasan. Má průměr 100 centimetrů, polštář s potahem v přírodní barvě na něm je ještě o pět centimetrů větší. Díky tomu nikde nekouká konstrukce a vy se o ni při povalování nebouchnete. Výrobek nabízí Jysk, kde je k dostání za 1999 korun.

Foto: JYSK

Ratanový nábytek má své kouzloFoto: JYSK

5. Křeslo zdobené jednoduchostí

Jednoduchost – tato vlastnost zdobí křeslo jménem Kuba. Má velikost 78 x 80 x 67 centimetrů a sedák 45 centimetrů nad zemí. Pokud na vás působí červená barva jako na krocana, nezoufejte. Kuba může stát i u vás v obýváku, protože si ho lze objednat v široké škále barev a potahových látek. Firma JENA-nábytek ho prodává za 2199 korun.

Foto: JENA-nábytek

Kubu pořídíte v několika barevných variantáchFoto: JENA-nábytek

6. Je libo něco veselejšího?

Otočné křeslo Skruvsta poslouží jak k relaxaci, tak může nahradit pracovní židli. Má velikost 67 x 45 x 74 centimetrů. Ocelová konstrukce je doplněna bavlněným potahem. Pokud se vám zdá ten se vzorempříliš dětský, vybrat si můžete také červenou nebo černou barvu. Výrobek pořídíte v IKEA za 2490 korun.

Foto: IKEA

S tímhle křeslem se už nudit nebudete!Foto: IKEA

7. Nechte se houpat!

Bodrum je další z oblíbených „polohoupacích“ křesel pro příjemnou relaxaci, tentokrát ale v jiném barevném provedení. Ohýbané dřevo je zde kombinované s čalouněným sedákem, který si lze vybrat v mnoha barevných variantách. Rozměr výrobku je 79 x 100 x 80 centimetrů a seženete ho u JENA-nábytek za 2899 korun.

Foto: JENA-nábytek

Relaxujte při mírném houpáníFoto: JENA-nábytek

8. Když obýváku vládne elegance

Toužíte-li po elegantním zařízení obývacího pokoje, zvolte křeslo Sandy, které má konstrukci ze dřeva a dřevotřísky, a pohodlí mu dodává pružinové polstrování s fleecovým potahem. Velikost křesla je 60 x 86 x 62 centimetrů a kromě šedého potahu lze zvolit i jiné varianty. Pořídíte ho v prodejnách KIKA za 2990 korun.

Foto: KIKA

Elegantní společník do domácnostiFoto: KIKA

9. Klasika za rozumnou cenu

Pohodlí a elegance patří k největším výhodám křesla Ektorp Tullsta. Má sedák velký 55 x 55 centimetrů, celkové rozměry jsou 80 x 70 x 77 centimetrů. K výhodám patří snímatelný potah, který lze prát na 60 stupňů. A pokud se vám okouká, koupíte si jiný. V nabídce je pět barev. Cena křesla činí 2990 korun, nový potah přijde na tisícikorunu.

Foto: IKEA

Klasika, která vás snad nikdy neomrzíFoto: IKEA

10. Pro milovníky kůže

Kožené potahy jsou na sedacím nábytku oblíbenou klasikou. V této cenové variaci si lze dopřát například křeslo Anja s potahem z imitace kůže v béžové barvě. Potřebuje prostor 60 x 86 x 62 centimetrů, výška sedáku je 47 centimetrů od podlahy. K dostání je v KIKA za 2990 korun.

Foto: KIKA

Kůže nemusí být vždy draháFoto: KIKA

Které křeslo byste si vybrali vy?

Reklama

Související témata:

Načítám