Hlavní obsah

10 přezdívek pro ženský klín: Cukřenka, jukebox i zlatý důl!

Foto: Thinkstock

Ženský klín. Jak ho máte pojmenovaný vy?Foto: Thinkstock

Reklama

Jak beze studu pojmenovat ženský klín? Přezdívek existují stovky! Jenže kolik je těch hezkých a mazlivých? Žádné strachy, pramen inspirace nikdy nevyschne! A důkaz? Příklady deseti šarmantních názvů!

Článek

Lidé jsou schopni vymyslet stovky přirovnání, synonym, přezdívek a jmen pro pohlavní orgány. Dělají tak z legrace, studu, ze snahy vytvořit mazlivou atmosféru, chtějí být originální nebo mají „tajná hesla“ před dětmi. Někteří říkají, že penis a vaginu nenazývají podle anatomie, protože to zní příliš oficiálně či absolutně nevzrušivě. Patříte k nim taky?

Odvrácená strana ráje

Ať už jsou důvody jakékoli, když se vynechají některé hanlivé nebo dětinské názvy pro ženský klín, jako třeba chlamydiový kanál, teplý jablečný koláč, králičí nora, parkoviště, černá díra, karburátor, škeble, baby box, rukávník, hnízdo, lepkavá past, omáčník, spermobanka či podsvětí, zbývá i pár celkem hezkých, občas vtipných názvů spojovaných s vaginou. Které to jsou? A jaký mají význam? Stačí nahlédnout do internetových debat!

1. Cukřenka

„Není to urážlivé, a navíc to odpovídá záměru, účelu i situaci,“ popisuje na jednom s diskusních fór kdosi s přezdívkou Achab. „Cukřenka se plní obsahem, který nemusím popisovat, pak je třeba pravidelně ji doplňovat. Přijde mi to jako hezké přirovnání,“ myslí si muž.

2. Jukebox

„Spousta zákoutí, možností i zážitků. Jukebox a vagina mají mnoho společného,“ myslí si další z účastníků diskuse s dodatkem, že obojí „hraje“ podle toho, co „hodíte“ dovnitř. Souhlasíte? „Rozhodně lepší než pochva,“ přikyvuje jistý King.

Foto: Thinkstock

Partnerství je vždy jedinečné, a tak to, jak nazýváte své pohlavní orgány, je jen vaše věc...Foto: Thinkstock

3. Zásuvka

„I když to není moc originální, zasouvání a vysouvání je přirozené a každému je hned jasné, o co tu běží, i když se nesnižuje k vulgaritám. Vlastně, je to docela roztomilé a pro nás ženy přijatelné,“ zastává názor Klarissa.

4. Mikrovlnka

„My doma máme jasno,“ chlubí se na dalším portále muž s přezdívkou Harry Potter. „Miláčku, můžu si u tebe něco ohřát v mikrovlnce? Na jak dlouho to mám nastavit? Možností, jak pomocí mikrovlnky zjistit všechny intimní věci i před dětmi, jsou nekonečné,“ radí ostatním.

5. Růžový pokoj

„Zavřeno? Otevřeno? Obsazeno menstruací? Můj růžový pokoj přijímá návštěvy na vyzvání,“ směje se Linda, jejíž přezdívka získala sympatie hned několika dalších diskutujících.

6. Štěrbinka

„Ženskému rozkroku já osobně neříkám jinak než štěrbinka,“ zní názor jistého Lawsona, podle kterého je to nevhodnější, nejjemnější a nejromantičtější synonymum, jež nikdy nezestárne.

7. Mokrá lasička

„Udává se, že lasice je nejmenší a zároveň nejhodnější šelma. Podoba se ženskou vaginou neskutečná,“ směje se kdosi s nickem Sauron. Na lasičku prý jeho milenka ráda slyší…

Foto: Thinkstock

Přezdívka, která označuje vaše citlivá místa, by měla být něžná a zároveň vzrušující. Každopádně byste ale s ní měly souhlasitFoto: Thinkstock

8. Zlatý důl

„Ve zlatém dole najdete všechno. Uspokojení, krásu i bohatství, a proto tak nazývám rozkrok mé přítelkyně,“ uvádí Luboš, který používá i věty typu: „Mám chuť vrtat.“

9. Pokladnička

„Kam si ukládáte svoje jmění? Správně, do pokladničky. Hezky korunu po koruně, kapku za kapkou,“ vyzrazuje svůj ložnicový žargon muž schovaný za přezdívkou Kilián, který se smíchem říká, že si toto přirovnání nechá patentovat.

10. Záložka

„Vím, nezní to moc vášnivě, ale pochva a záložka jsou to samé. Vždy vyčkávají na vhodnou chvíli k pokračování v příjemné četbě,“ trochu poeticky uzavírá Xerkxés. Líbí se vám tahle přezdívka? A co ty další?

  • Baronka
  • Angelika
  • Drnda
  • Orchidea
  • Broskvička
  • Penislapka
  • Sedmikráska
  • Beruška
  • Kleopatra
  • Macocha

A jak říkáte svému rozkroku vy?

Reklama

Související témata:

Načítám