Hlavní obsah

Alespoň jedna ošklivější kamarádka

Foto: Shutterstock

Ven jedině s ošklivější kamarádkou!Foto: Shutterstock

Reklama

Soutěžní příspěvek Hledá se žena č.4! Pokud se začínáte cítit nepřitažlivě, připadáte si nehezká, vyrazte na dámskou jízdu (samozřejmě mezi muže - objekty) s kamarádkou. A to s kamarádkou, která je ošklivější nebo alespoň tlustší než vy.

Článek

Ruku na srdce, jistě téměř každá z nás tuto „metodu“ už někdy, ať plánovaně nebo neplánovaně, využila. Výjimkou jsou snad jen ty ženy, co jsou tak krásné, že zvyšovat sebevědomí nepotřebují, či tak ošklivé, že ještě ošklivější kamarádku zkrátka nemohou nalézt.

Ale i přesto je o tomto způsobu „zvýšení sebevědomí“ nutné diskutovat a sdělit si navzájem každou drobnost, která by tuto metodu ještě zefektivnila.

Takže:

S kým: Vydolujte ze své paměti kamarádku, která je nápadně ošklivější (u vás méně hezkých vypustíme příslovce „nápadně“) než vy. Nesmí být ale příliš ošklivá, tuto podmínku vysvětlím níže. Bude-li kamarádka i tlustší, ještě lépe.

Kam: Zvolte podnik, bar, vinárnu, hospodu. Druh občerstvovací stanice je téměř libovolný, podmínkou je přítomnost dostatečného množství mužů – tedy objektů. Vyhněte se tedy dámským klubům, cukrárnám či gay-barům.

Kdy: Rozhodně zvolte večerní hodinu, pánové již bývají uvolněnější, své pracovní problémy většinou nechávají za sebou. Ovšem přesnou hodinu vyberte tak, aby vy jste se stihla dokonale obléci, nalíčit i upravit si vlasy (nejjednodušší bude vzít si v práci na odpoledne volno pod záminkou návštěvy lékaře). Zároveň ale tak, abyste svou kamarádku vyzvedla v práci, aby se ona dokonale obléci, nalíčit i upravit si vlasy, nestihla. Naopak ji ujistěte, že „to“ bude jen takový přátelský pokec někde v kavárně, o nic jiného nepůjde.

Průběh: Usedněte (samozřejmě vy krásná, žádoucí a kamarádka nenalíčená s trochu umaštěnými vlasy v džínách a triku se skvrnou od propisky) ve vámi vybraném podniku, započněte nějaký nezávazný hovor a obhlížejte terén. Zahlédnete-li nějaký vhodný „objekt“, změňte okamžitě téma na nějaké závažnější, intelektuální a hlavně to, které bude zcela jistě zajímat jakéhokoliv muže. Doporučuji třeba „morální aspekt dopingu ve sportu“ apod. Zároveň také výrazně zvyšte hlas, aby vás dotyčný nepřeslechl.

Co chvíli hoďte očkem po objektu, všimne-li si vás, usmějte se. Kamarádku upozorněte, že „tamhleten muž“ po ní kouká. Čím je ošklivější, tím šťastnější bude. A možná ji ani nebudete muset přemlouvat, aby ve svém vlastním zájmu, pozvala „onen objekt“ k vašemu stolu.

Teď docházíme k výše uvedenému varování, že vaše kamarádka nesmí být zas až taková zrůda, aby muž její pozvání neodmítl s děsem ve tváři, ale aby si alespoň hypoteticky dovedl představit, že by s ní po několika sklenkách mohl „něco“ mít. Ale samozřejmě už si všiml vás a k vašemu stolu půjde s vidinou toho, že uloví vás.

Ale vy se zatím tvařte, že si SKUTEČNĚ myslíte, že on chce vaši přítelkyni. I on bude chvíli hrát na její polovině hřiště – přeci jen ona jej pozvala - a navíc si může připsat body za dobročinnou akci. Muž nevydrží dlouho plýtvat energií, takže brzy přešaltuje na vás.

Odejděte s kamarádkou na toaletu a vyjádřete lítost nad tím, že si objekt více všímá vás a zároveň zasněně prohlaste, že jste se „asi zamilovala“. Pokud je to skutečná kamarádka, pochopí, že tady se jedná o „skutečnou lásku“ a pod jakoukoli záminkou opustí hřiště. Pokud ne, nestojí vám za ohledy, už si jí ani nevšimněte a plně se věnujte vašemu objektu. Nechte si lichotit, nechte se pozvat, zkrátka užijte si to. Kamarádka nevydrží hrát druhé housle dlouho a zmizí stejně.

A teď už máte, co jste chtěla, cítíte se žádoucí a krásná a možná vám i zůstala ošklivější kamarádka pro další použití. POZOR! Při častém opakování i ty natvrdlejší zrůdičky začnou „cosi“ tušit a možná vás převezou tím, že místo sebe příště pošlou kamarádku modelku.

Reklama

Načítám