Hlavní obsah

Atraktivní trend: Bílá lesklá kuchyně

Reklama

Bílá lesklá kuchyně je snem mnohých z nás. Aktuální trendy ovšem radí obohatit éterický výraz bílého lesku hřejivou grafikou dekoru dřeva a uvážit doplnění interiéru apartními tóny šedé a béžové.

Článek

Janě se líbila kuchyně, kterou si u Oresi vybrala její kamarádka, známá filmová režisérka s vysokými nároky na prostředí, v němž žije. Proto se do Oresi vydala i Jana. Společně s odborníky a architekty tohoto největšího prodejce kuchyní posléze realizovala svou osobní vizi dokonalé a elegantní kuchyně. Dobře jí v tom posloužily možnosti prémiové značky Livanza z portfolia Oresi.

Hladké lesklé plochy opticky prohlubují prostor

Kresba dřeva na dekoru kuchyně Livanza Tewa je v duchu aktuálních trendů jemná a decentní

Všechny skříňky ale nejsou určeny ukládání nádobí a věcí, potřebných pro práci v kuchyni. Za některými dvířky jsou ukryty instalace. Hladkou tvář nové kuchyně nic neruší. Všude vládne pocit klidu a harmonie.

Pro kuchyně Livanza od Oresi je charakteristické dokonalé využití všech úložných prostor. Zde zásuvka v zásuvce

Nejlepší umístění koše na tříděný odpad, tzv. sortéru, je pod dřezem

Novopečená majitelka kuchyně vypráví: „Jako klientka jsem se společností Oresispokojena. Vše klapalo: od zadání objednávky přes spolupráci se zástupcem Oresi Josefem Durnou, se kterým jsem byla v kontaktu od návrhu kuchyně po její montáž. Na všechno dohlédl a i montáži byl přítomen. Osobní přístup mne velmi uspokojil."

Moderní design spotřebičů spoluvytváří charakter interiéru

Nové možnosti: Vysoký lesk si mohou dopřát všichni

Líbí se vám bílý nábytek ve vysokém lesku, ale nechcete nebo nemůžete investovat do kuchyně z prémiové třídy Livanza? V Oresi myslí i na vás, a proto nedávno uvedli na trh novinku: řadu chytrých kuchyní Dolti rozšířil model Magiq, který má povrch z bílého akrylu.

Důležité je, že tento materiál vyniká výjimečně vysokým leskem, jímž se akryl vyrovnává mnohem dražším leštěným lakům.

Komplexní pojetí bydlení – to je cíl designérů Oresi

„Magiq využívá další novinku,“ informuje Dušan Všelicha, ředitel marketingu Oresi. „Na dvířkách jsou použity bílé hrany se speciálním bílým lepidlem, takže přechod mezi materiálem desky a hranou je bez obvyklé tmavé linky. U kuchyně uvítáte i její akční cenu, která je 7 284 korun za běžný metr včetně DPH“, dodává Dušan Všelicha.

Reklama

Související témata:

Načítám