Hlavní obsah

Boříme tabu: Objevte svět erotických hraček. Dnes začínáme!

Foto: isifa

Jaká erotická pomůcka láká vás?Foto: isifa

Reklama

Opět boříme tabu! Seriál, který vás provede světem erotických pomůcek, je tady! Chcete vědět, co zrovna frčí? Znáte třeba masturbační vajíčko na jedno použití nebo vibrátor se svítícím ovládáním? Ukážeme!

Článek

„Slavné celebrity budou poskytovat velké rozhovory o svém sexuálním životě a své lásce k erotickým hračkám, a my poté uvidíme příval prodejů,“ tvrdí Neal Slateford, bývalý nahrávací producent zpěvačky Kylie Minogue a zakladatel společnosti Lovehoney, jednoho z největších britských prodejců erotických pomůcek a hraček. Naráží tak na to, že vlastnit nějakou tu erotickou hračku je dnes běžné a moderní. Časy se prostě mění, nároky na slast pochopitelně taky.

Jak vypadá novodobá rozkoš?

Erotické hračky třetího tisíciletí vynikají dokonalým designem, špičkovými materiály, ergonomickým tvarem pomůcek, jednoduchým ovládáním, tichým provozem, vodotěsností, doslova kabelkovými rozměry, a hlavně vtipem, takže není výjimečné, když se výrobci inspirují třeba ročními obdobími nebo alkoholickými nápoji. Čím dál víc lidí se však zajímá i o zdravotní nezávadnost pomůcek.

„Pro dnešního zákazníka jsou nejčastěji důležité použité materiály, obsah ftalátů, potenciální možnost alergie a podobně," říká Andrea Bartošová, výkonná ředitelka internetového obchodu www.sexshop.cz s tím, že tomuto tlaku se výrobci pružně přizpůsobili, a tak aktuálně vedou v prodejnosti a atraktivitě produkty z lékařského silikonu, který je absolutně bez zápachu i chutě a bez vylučování jakýchkoli chemikálií.

„Povrch pomůcek je na dotek hedvábný, což je odpovědí také na to, že stále častěji nakupují ženy samy. V důsledku toho se také mění tvary vibrátorů, protože ženy na rozdíl od mužů sáhnou spíše po nefalických tvarech, po moderních pastelových barvách a skutečně luxusním designu," podotýká Andrea Bartošová. Zkrátka je z čeho vybírat pro sebe i pro něj. Chcete taky svoji sbírku pomůcek rozšířit o moderní kousky? Zkuste tyhle tipy!

Lelo Oden. Vyzvěte ho k tanci!

Pokud sáhnete po osvědčených, oblíbených a světově proslulých erotických gigantech, chybu neuděláte. Švédské Lelo, konkrétně model Oden, je zvláštní verze vibračního kroužku, který se navlékne na penis, ovšem současně najde využití i při vnější stimulaci klitorisu. Prim hraje špičkový silikon a převratné (pochopitelně bezdrátové) dálkové ovládání s funkcí SENSE-MOTION (náklonový senzor).

Když ovládání držíte vodorovně, vibrace jsou slabé, kolmo k zemi by už rozkmitaly i balvan. K čemu je to dobré? Pro zábavu přece! Zahrajte si s partnerem hru a vibrujte při rytmu hudby či řeči, nebo si nastavte, aby Lelo reagovalo na rychlost změny pohybu. Z osmi vibračních programů si vybere každý. Líbí?

Pokud máte pocit, že Lelo má skoro vždycky před ostatními navrch, máte pravdu. Zpravidla určuje trendy a již se stalo pravidlem, že oslňuje svými nápady. Proto vás možná nepřekvapí, že si svoji kvalitu cení. V případě Oden na 2890 korun.

Mořský koník v akci. 2 v 1

Německý výrobce Fun Fuctory láká svým svěžím a vtipným vzhledem podtrhnutým veselými barvami. Vibrátor na G bod s názvem Delight Click'n'Charge za 2249 korun je první erotickou pomůckou, která získala dvě mezinárodní ocenění za design: Red Dot Award 2008 a DESIGNPREIS 2009!

Vzhled inspirovaný ženskými křivkami je jedna věc, výkon druhá. V tomto případě se ale není čeho bát. Vibrátor kombinuje vnější a vnitřní stimulaci, takže v jeden okamžik dráždí bod G i klitoris. Zcela jistě oceníte i osvětlené dálkové ovládání, které usnadní manipulaci s vibrátorem ve tmě. Taková maličkost udělá radost i partnerovi. Nebo snad chcete pořídit něco jenom pro něj?

Masturbační vajíčka na jedno použití?

Již dávno odzvonilo klasickým nafukovacím Andulám, teď jsou v kurzu mnohem důvtipnější pomůcky a masturbátory. Například velmi oblíbený japonský výrobce Tenga přináší řadu Egg Clickerů.

„Jedná se o vajíčka na jedno použití, jejichž vnitřní struktura přináší velmi nečekané prožitky při masáži penisu, kterou navíc může poskytovat i partnerka," uvádí Tomáš Koubík, jednatel www.sexshop.cz. „Pro ty, kteří chtějí více experimentovat, mohu rozhodně doporučit řadu Tenga Cup, kde každá pomůcka přináší jiné realistické pocity, o nichž rozhoduje vnitřní struktura, tvar výrobku i možnost regulace podtlaku. Tato řada bývá velmi často volena jako dárek v případě, že je partnerka indisponována nebo prostě jen jako dárek na cesty," doplňuje Tomáš Koubík.

Zajímá vás cena? 179 korun! Vajíčko je sice opravdu jen na jedno použití, nicméně jednorázové erotické pomůcky nabízejí možnost vyzkoušet si něco nového bez větší investice. Docela prima nápad, ne? Náš seriál bude těmito a dalšími tipy na zpestření sexuálního života doslova nabitý!

A co vy? Sledujete trendy v erotických pomůckách?

Reklama

Načítám