Hlavní obsah

Co se dá koupit v sexshopu za dvě stovky?

Foto: thinkstock

Sex je hra! A erotické pomůcky vám ji skvěle oživíFoto: thinkstock

Reklama

Konec milostného stereotypu! Zkuste to s erotickými pomůckami, které jsou opravdu levné. Vždyť vám na ně stačí pouhé dvě stokoruny! Co si za ně pořídíte? Stimulaci prsou, zábavnou hru i návlek, který jemu pomůže a vás zase vyhecuje k rozkoši!

Článek

Spousta lidí nenavštěvuje sexshopy, protože se domnívá, že je ke svému štěstí nepotřebuje, což je třeba i možné, ale hlavně prý kvůli vyšším cenám. Tak samozřejmě, v erotických obchodech se dají koupit věcičky v řádech tisíců i desetitisíců, pokud se jedná třeba o vymakaný erotický nábytek či nějaký ze samoobslužných strojů na sex, ale je to jako všude: kdo hledá, najde. Tak například tyhle pomůcky malé svými rozměry, avšak silné účinností, seženete do dvou stovek!

Silikonový návlek na penis

Velmi pružné stimulační kroužky na penis jsou i pro svou jednoduchost v použití oblíbenými erotickými pomůckami působící radost oběma stranám. Díky výstupkům, hrbolkům nebo jemným bodlinkám na svém povrchu stimulují poševní vchod, klitoris a vlastně celý ženský klín. Současně mírně stahují penis, takže v něm zadržují krev, což je dobré pro udržení erekce. Za málo peněz, v tomto případě 199 korun, dostanete hodně milostné muziky, která vám bude hrát podle vašeho gusta!

Erekční kroužek Porator

Další, skoro až nenápadná, ale funkční pomůcka za pár kaček, se jmenuje Porator. Je to erekční kroužek se stimulátorem análního otvoru, který po nasazení na pánské nářadí dráždí váš zadní vchod. Kroužek má průměr 4,5 centimetru, anální nástavec 1,5 centimetru, délka této smyslné hračky je 16,5 centimetru. S tím už nějaká ta sranda bude! A jestli vás na obrázku mate, k čemu jsou ty šňůrky, tak na ovázání okolo pasu. Na něčem to držet musí, síla vůle opravdu nestačí… Orientační cena je 189 korun.

Přísavky na bradavky

Zvlášť ženy s citlivými bradavkami, které mají při masturbaci i sexu rády, když se o jejich prsa pečuje, ocení důmyslné přísavky, jejichž cena je asi 190 korun. Po zmáčknutí balonků a přiložení na vaše kopcovité terény se vytvoří podtlak, jež ihned napřímí bradavky a připraví je tak pro pozdější stimulaci. Některé dámy jejich efekt přirovnávají k sání ústům partnera a přísavky si na sobě nechávají po celou dobu milostných hrátek. Tak špatný nápad to rozhodně není!

Netradiční pouta

Vzrušuje vás představa, že při sexu používáte pouta, ale nemůžete se ztotožnit s myšlenkou, že se jedná o ta neosobní, kovová a nevzhledná, která se nasazují zločincům v kriminálkách? Zvolte jemnější variantu spoutání černou krajkou. Něžná pouta s korálky jsou přece jen hezčí, vyzývavější a smyslnější. Za 140 korun pořizovací ceny si snad člověk ani nemůže přát víc!

Hrací kostky fetiš play

Chystáte se letos zase pod stan k Mácháči nebo snad do karavanu na Jadran? A opět s sebou berete karty a Člověče, nezlob se, kdyby náhodou nebylo počasí na koupání? Pch! Těmhle hrám už dávno odzvonilo, zkuste peprnější zábavu. Hrací kostky určené pro pár vás zaměstnají na celý večer… První kostka vydá příkaz typu trestat, bičovat, krotit nebo třeba naplácat na zadek. Druhá kostka určí, kam bude výkon trestu směřován. Nad pas, pod pas, všude kam je libo… No nekupte to za stovku a nějaké drobné, že? Třeba díky tak důmyslné hře přijde na řadu i sex ve stanu (polohy, které se tam hodí, najdete zde).

Měřič lásky a výkonu

Jestli jste v našich předchozích článcích přehlédli takové malé a zábavné zařízení, které počítá přírazy stejným způsobem, jako krokoměr měří chůzi, je na čase se o něm zmínit ještě jednou. Sex counter přezdívaný Sexometr ukáže i počet spálených kalorií a délku soulože, takže i když se na první pohled tváří trochu recesisticky a srandovně, je plně odhodlán ukázat vám, jak si kondičně stojíte. Jeho orientační cena je 189 korun. Chcete se o něm dozvědět něco víc? Tak nahlédněte do článku Jaký je váš partner v posteli? Změřte to sexometrem!. Konečně budete mít v ruce pádné důkazy o tom, jestli váš partner při sexu nelajdačí!

Tak co tomu říkáte? Už věříte, že i malé investice do erotického zboží mohou přinášet ovoce? Další tipy můžete ulovit na www.sexshop.cz!

Reklama

Načítám