Hlavní obsah

Co vás čeká při výměně vstupních dveří

Vchodové dveře jsou vstupní branou do vašeho domova. Chrání před hlukem, ohněm i zloději. Když ale staré dveře dosluhují a přestávají plnit svou funkci, je na čase přemýšlet o jejich náhradě. Na co se při výměně vstupních dveří připravit?

Článek

Pokud vybíráte vstupní dveře do bytu, měli byste volit jednoznačně bezpečnostní. Na výběr máte různá provedení s několika stupni zabezpečení. Další důležitou vlastností je tepelná izolace dveří, která vám ušetří výdaje za topení. Díky těsnění se k vám navíc nedostane ani nepříjemný hluk zvenčí.

Podívejte se, jak výměna probíhá

Výměna starých dveří za nové

Na celé video z výměny dveří se můžete podívat tady.

Zárubně vylepší vlastnosti dveří

I když se to nemusí na první pohled zdát, s novými dveřmi je potřeba vyměnit také zárubně. Veškeré vlastnosti dveří (bezpečnost, tepelná a zvuková izolace) by se starými zárubněmi ztrácely na efektivitě.

Výměny zárubní se většina lidí bojí, protože čekají, že zabere několik dní a rámus s nepořádkem naštve sousedy. To ale není úplně pravda. Hluk je většinou jen chvilku při odstraňování původních zárubní. A když se do montáže vstupních dveří vrhnou profesionálové, vše je bez nepořádku a problémů hotové během pár hodin.

Šikovní montážníci stihnou vše rychle, bez hluku a nepořádku

Na výměnu se nemusíte nijak připravovat

Při výměně dveří se o svou podlahu nemusíte bát. Montážníci využívají krycí podložku, která ochrání všechny povrchy. Pokud máte nábytek umístěný hned vedle dveří, kousek ho odsuňte, ať je kolem dveří dost místa. Před výměnou dveří nemusíte shánět žádné pomůcky. Zkušení odborníci si vše přivezou s sebou.

Všechno vybavení si firma přiveze s sebou a myslí i na ochranu podlahy

Detaily se dolaďují na místě

Jakmile je vše v pořádku, zárubně jsou správně ukotveny a dveře sedí na milimetr přesně, proběhne betonáž zárubní. Aby byla práce co nejméně časově náročná, používá se rychleschnoucí beton. Díky němu se může zeď omítnout ještě stejný den. Mezitím montážníci do dveří přimontují kukátko, kování, zámky a další doplňky podle vašeho přání.

Celková výměna dveří i se zárubněmi, zednickým zapravením a následným úklidem zabere asi šest hodin během jediného dne. Ihned po výměně už pocítíte rozdíl a ruch zvenku už k vám nepronikne.

Už jen doladit poslední detaily a můžete si užívat klid a bezpečí domova

Na profíky se můžete spolehnout

Aby výměna proběhla takto hladce, svěřte ji do rukou odborníkům. Společnost HT dveře má téměř 25 let zkušeností s montáží bezpečnostních dveří do bytů, rodinných domů, komerčních prostor, škol a jiných budov. Stačí si vybrat z jejich nabídky bezpečnostních dveří.

Reklama

Načítám