Hlavní obsah

Kartářka mi zachránila život!

Foto: Thinkstock

Přestože jsem nevěřila, karty mě zachránilyFoto: Thinkstock

Reklama

„Nikdy jsem nepatřila mezi ty, kteří věří v něco nadpřirozeného, a už vůbec ne kartářkám, které podle mě jen tahaly z lidí peníze - až do mých posledních narozenin," říká naše čtenářka. Proč změnila svůj názor, se dočtete v jejím příběhu. A nezapomeňte, v pondělí startuje nové téma.

Článek

Moje kolegyně přišla s nápadem, že jako dárek k narozeninám mi objedná sezení u kartářky. Nejdříve jsem byla úplně proti, ale pak po jejím dlouhém přesvědčování, že nakonec se možná dozvím něco zajímavého o své budoucnosti, jsem souhlasila.

„Moje babička vždy říkala, že je něco mezi nebem a zemí, co normální člověk, který v to nevěří, nepocítí,“ říkala mi kolegyně celou cestu, ale moc jsem ji nevnímala a myslela na všechny povinnosti, které mě ještě čekají, a na to, že ztrácím čas.

Když jsem vstoupila, seděla přede mnou mladá paní, možná i slečna, která působila velmi inteligentně. Hned začala s věštěním a moje pochyby pomalu mizely, když uhádla spoustu věcí z mé minulosti. Pak mě náhle vzala za ruku a řekla: „Vyvarujte se stříbrné, přinese vám smůlu."

Její slova jsem nebrala příliš vážně, na rozdíl od kolegyně, která mě pak varovala i před nošením stříbrných doplňků. Ten večer zavolal přítel, že pro mě přijede a pojedeme na večeři do naší oblíbené restaurace. Když jsem ho pak uviděla, jak vystupoval z mně neznámého auta, které mělo stříbrnou barvu, zmocnil se mě děsivý mrazivý pocit. Vzpomněla jsem si na slova kartářky a její varování před stříbrnou barvou. Zeptala jsem se ho, kde je jeho auto. Řekl, že v opravně a tohle si půjčil od kamaráda. Odmítla jsem do toho auta nastoupit a řekla jsem mu, že si raději zavoláme taxi. Přítel tedy zavolal kamarádovi, že ráno pro něj s autem přijede a pojedou spolu do práce.

Druhý den ráno mě vzbudil telefon, že přítel a jeho kamarád měli v tom autě havárii. Přítel utrpěl jen lehké zranění, ale jeho kamarád sedící na místě spolujezdce nehodu nepřežil. Ať už to byla náhoda, nebo osud, věřím, že paní kartářka mi tehdy zachránila život.

Od pondělí startuje nové Téma týdne: Živím se svým tělem a nestydím se za to! Znáte někoho takového? Je tělo zdrojem vašich příjmů a berete to jako normální věc? Nebo patříte k odpůrkyním tohohle životního postoje? Napište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám