Hlavní obsah

Lehoučká bunda, kterou unosíte téměř ke všemu? To je (staro)nový bomber!

Foto: Eva Malúšová

Saténový bomber vám ukážeme rovnou v pěti různých sestaváchFoto: Eva Malúšová

Reklama

Poděkování patří vzdušným silám. Právě pro ně byla totiž původní bunda MA-1 vytvořena. O více než šedesát let později nosí variaci na legendární bomber snad celý módní svět. Přidáte se do fanklubu?

Článek

Bunda ve stylu bomberu je momentálně tak populární, že přišla i její letní saténová verze. Pro chladnější rána nebo večery je jako dělaná!

Přestože jsme pro vás připravili několik módních ukázek, na nošení bomberu není žádný dogmatický návod zapotřebí. Tato bunda se totiž hodí téměř ke všemu. Následující řádky proto berte čistě jako inspiraci, jak se dá s takovým bomberem naložit. Stylistka Veronika Králová vybrala khaki odstín, vy se ale můžete samozřejmě přiklonit i k jakékoli jiné barvě.

Zn.: Pohodlně!

Ležérní bomber můžete spárovat s oblíbeným overalem. Jestli si vyberete ten krátký nebo dlouhý, necháme na vás (a na počasí). Pokud ho pojmete stejně jako my volnočasově, klidně vynechejte podpatky. Model se dá doplnit stylovými teniskami, ale i slip-ony nebo jemnějšími sandálky.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: bunda (Mango, 599 Kč), overal (Van Graaf, 2799 Kč), sluneční brýle (Reserved, 249 Kč), kožená kabelka (Van Graaf, 7999 Kč), kožené tenisky (Salamander, 4490 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Červená, růžová nebo žlutá. Kterou kabelku byste braly vy?Foto: archiv firem

Módní áčko

Z šatníku doporučujeme vytáhnout i oblíbenou krátkou sukni. Pokud vlastníte áčkovou sukni do pasu, zastrčte do ní jednoduchou košili a pak už se jen porozhlédněte po náhrdelníku. S bomberem přehozeným přes ramena se nemusíte bát ani mini délek – přemíru holé kůže ve spodní části těla bunda dokonale vyváží.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: bunda (Mango, 599 Kč), košile (Marks & Spencer, 1299 Kč), kožená sukně (Lindex, 1750 Kč), boty (Baťa, 399 Kč), náhrdelník (Mango, 249 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Košili doporučujeme ozvláštnit náhrdelníkemFoto: archiv firem

Udělejte pár změn

U sukní ještě zůstaneme. Stylistka Veronika vám pro změnu ukáže úzkou variantu, sahající nad kolena. Pokud chcete celek trochu odlehčit, vyměňte halenku za tričko s potiskem a vsaďte na neotřelé doplňky. Metalická kabelka ve tvaru vaku, boty s hadím potiskem a výrazné sluneční brýle model dotáhnou k dokonalosti.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: bunda (Mango, 599 Kč), triko (Van Graaf, 2799 Kč), sukně (Simple, Answear, 2299 Kč), kožená kabelka (Gino Rossi, Answear, 3699 Kč), sluneční brýle (Lindex, 249 Kč), náušnice (Lindex, 149 Kč), kožené boty (Salamander, info o ceně v obchodě)Foto: Eva Malúšová

Zůstaňte v pyžamu

Pokud sledujete naši módní rubriku pravidelně, už víte, že se nosí oblečení inspirované pyžamem i nočními košilkami. A právě kalhoty, připomínající pyžamo, se k lehké bundě hodí. Není vám tento trend blízký? Vyměňte kalhoty za kterékoli jiné, které mají podobný střih i vlastnosti.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: bunda (Mango, 599 Kč), košile (Lindex, 899 Kč), kalhoty (Marks & Spencer, 1699 Kč), boty (Baťa, 599 Kč)Foto: Eva Malúšová

LBD neboli malé černé

S tím, že se bomber hodí téměř ke všemu, jsme opravdu nepřeháněli. Oblíbené je také spojení s večerními šaty. A zdaleka nemusí jít jen o malé černé. Za pozornost stojí také lodičky – metalické odlesky jsou hitem sezony.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: bunda (Mango, 599 Kč), šaty (Van Graaf, 4499 Kč), náhrdelník (Topshop, 599 Kč), psaníčko (Mango, 799 Kč), kožené boty (Gino Rossi, Answear, 3390 Kč)Foto: Eva Malúšová

Co říkáte na bomber bundu? Nosily byste ji?

Reklama

Načítám