Hlavní obsah

Max Lover: Novinka do trojky!

Foto: THINKSTOCK

Jak si užít sexu ve třech bez nevěry? Přizvěte masážní hlavici!Foto: THINKSTOCK

Reklama

Švédská trojka? Výměna partnerů? Sexy masér? Zapomeňte na to! Tahle věcička vám dá mnohem víc! Jak ji jednou zkusíte, tak prý nebudete chtít nic jiného… Vsadíte se?

Článek

S párovými vibrátory se snad roztrhl pytel. Po mega úspěšném trháku firmy We-Vibe a jeho konkurentovi Lelo Tiani, jejichž porovnání najdete zde, trh s erotickými pomůckami obohatila pomůcka zvaná Max Lover, což je masážní hlavice a vibrátor v jednom. Je zaručeno, že vám pořádně nadzvedne svalovinu, provětrá faldy, ale i slastně vymete pavučiny ze všech zákoutí těla.

Výkon, který překvapí

Devatenáct centimetrů dlouhá hlavice potažená čistým silikonem připomínající panáčka s odnímatelnou čepičkou, pod níž se ukrývá motor, je plnohodnotným třetím členem sexu ve dvou, a hlavně předehry. Když si navíc ještě obstaráte nějaký z vychytaných nástavců z doplňkového prodeje, u mazlení se zatetelíte blahem. I bez nich se ale dá výkon Max Loveru popsat jedním slovem: mazec.

Dvojí použití pro něho: masáž a vibrátor

Po stisknutí jediného tlačítka, které se na hlavici nachází, se spustí jemné vibrace, které se přidržením tlačítka zvyšují. Jakmile vám bude jejich intenzita vyhovovat, tlačítko pustíte, čímž se chvění ustálí. No, a co pak?

Hlavici přiložíte na partnera (nebo on na vás, to se ví) a necháte jeho ztuhlé svalstvo na zádech, hýždích stehnech či někde jinde blaženě relaxovat. Poté se můžete přesunout do blízkosti penisu – ne na něj. Minimálně pro začátek, než se Max Lover naučíte ovládat, je dobré vyhýbat se přímému kontaktu s genitáliemi. Vibrace jsou totiž tak extrémně silné, že rozvrní a rozhýbou celé okolí jeho klína, takže je velmi těžké odolat blížícímu se vyvrcholení, i když panáčkovi nepůsobíte žádnou jinou rozkoš.

Ti otrlejší, kteří si po chvíli na vibrace „zvyknou“, budou nejspíš žádat přímou masáž kořene penisu, ale pak už je jasné, že orgasmus nezastaví ani příchod babičky v průsvitné košilce, která si u vás na návštěvě splete dveře. Napočítejte do pěti. Víc nestihnete.

Foto: archiv firmy

Masér a milenec v jednom. Kdo by si přál víc?Foto: archiv firmy

Proč Max Lover nedáte z ruky vy?

Až si tuhle erotickou fajnovku převezme on, poznáte zase vy, co je to horská dráha. Jestli partnerovi věříte, a to podle předpokladu taky děláte, jinak o žádných experimentech s hračkami snad ani nemůže být řeč, nechte mu volnou ruku, ať si s hlavicí zakrouží třeba okolo vašich bradavek. Jediné, co nesmí, je přiložit ji přímo na klitoris, pokud je nastaven maximální výkon. To by totiž dost bolelo… Max Lover opravdu není žádné ořezávátko, jeho výkon je výjimečný. I proto výrobce apeluje na délku používání. Uvádí, že optimum je 5–10 minut masáže či stimulace. Rozhodně se nemá překračovat limit dvaceti minut.

Vy dva a hlavice: Skvělá trojka!

Při samotné souloži je jeho použití jednoduché. Jeden z páru přidržuje ohebnou hlavici, která je schopna pokořit úhel 90 stupňů, v oblasti ženského klína, takže vibrace cítí oba. A že to není nic složitého, je převážně váhou přístroje – 130 gramů není na milostnou manipulaci příliš.

V balení jsou kromě dobíjecího adaptéru přiloženy i redukce na světové normy zásuvek, takže na cestách je zase o jeden problém méně. Co ale v krabičce pochopitelně nenajdete, je příslušný lubrikant. Jelikož je Max Lover ze silikonu, je nutné vybrat nějaký na vodní bázi.

Kolik stojí vášeň?

Cena hlavice se na českém trhu pohybuje od 1699–2000 korun. Je to stejná finanční relace jako u některých starších modelů masážních hlavic, jako jsou Natural Contours Ideal, Magic Massager či Climax Twist. Říká se, že když nějakou z nich zkusíte, už nikdy nebudete chtít klasický vibrátor.

Tak co, zkusíte štěstí, nebo jste spíš na sólo akce třeba s vibračním vajíčkem nebo orgasmotronem?

Reklama

Načítám