Hlavní obsah

Milenky: Kde je muži nejčastěji hledají?

Foto: thinkstock

S jakými typy žen muži nejčastěji zahýbají? Víme to!Foto: thinkstock

Reklama

Má límeček od rtěnky a v kapse účtenku z květinářství, i když vy už si ani nepamatujete, kdy naposled jste od svého muže dostala pugét. Porady se mu v práci poslední dobou nepříjemně prodlužují a služebních cest je čím dál víc. Bohužel jste jednou z těch, které manžel podvádí. Kdo je ta, co vám ho odloudila? S těmihle dámami muži zahýbají nejčastěji!

Článek

K nevěře se uchylují muži z mnoha důvodů. Možná se jim manželka po letech okoukala, možná partneři procházejí manželskou krizí, možná jde jen o sex nebo o způsob, jak si připomenout, že o ně ženy mají pořád zájem. A tohle jsou ženy, které se nejčastěji stávají milenkami ženatých mužů.

Tip redakce: Také vám vrtá hlavou, v čem jsou milenky lepší než vy? Odpověď najdete zde.

1. Sekretářky a spol.

Je to taková klasika, že už je to snad i trapné. Sekretářky, podnikové účetní či jakékoli jiné kolegyně bývají terčem zájmu mnoha ženatých mužů. Není se čemu divit. Jsou s nimi v každodenním kontaktu, leckdy s nimi v podstatě tráví víc času než s manželkou. Navíc firemní večírky nebo služební cesty jsou dokonalým místem, kde může dojít ke sblížení.

Marie (41 let): „Můj bývalý manžel byl v tomhle nepřekonatelný. Za náš společný život, tedy než jsem se s ním rozvedla, měl několik milenek a vždy to byly jeho sekretářky nebo kolegyně. Když se balil na služební cestu, v podstatě mi bylo jasné, co se tam bude dít. Jen jsem viděla jeho kufr, byla jsem rozčilená. Pak jsme se rozvedli, a on se oženil se svojí sekretářkou, která otěhotněla, a on ji nyní podvádí se svou novou asistentkou. Mně už to přijde k smíchu, jen je fakt trapné, jak je bez fantazie.“

Jednou z nejslavnějších světových nevěr jsou i zálety amerického prezidenta Billa Clintona s mladičkou Monikou Lewinskou. Jak došlo k tomu, že ji jednou pozval do studovny vedle slavné oválné pracovny? A kdy to prasklo? Podívejte se na zajímavou reportáž se všemi podrobnostmi!

2. Holky z fitka

Jestli si myslíte, že váš partner chodí do fitka nabírat svaly, raději buďte ve střehu. Samozřejmě mu skutečně může jít o dobrou kondici, ale pozor, v tělocvičnách a posilovnách se to také hemží krásnými mladými dívkami.

Zuzana (31 let): „Přesně to se mi stalo s mým bývalým přítelem. Nejdřív jsem do fitka chodila s ním, jenže pak jsem změnila práci, a měla na cvičení čas až večer. Přítel tenhle čas odmítl a dál chodil sám odpoledne. Jednou mi odpadla pracovní schůzka, tak jsem vyrazila do fitka za ním. A pak už jsem jen sledovala, jak cukruje s tamní lektorkou aerobiku. Vůbec necvičil, seděl s ní na baru, hladil ji po zádech a líbal jí ucho. Fakt šílený pohled.“

3. Číšnice a barmanky

Bary a hospody jsou místa, kde to jiskří. Svou roli hraje i alkohol, a tak bývá k nevěře velmi často jen krůček. A někdo to bohužel neodhadne a skončí v posteli s krásnou barmankou.

Foto: thinkstock

Je smutné, když se z jeho nejlepšího kamaráda na fotbale vyklube barmanka odnaproti...Foto: thinkstock

Klára (29 let): „Vždycky jsem byla děsně tolerantní a neměla nic proti pánským jízdám. Takže můj přítel docela často vyrážel s kamarády do jejich oblíbeného baru, já ale bohužel až příliš pozdě pochopila, co přesně na něm měl můj přítel rád. Jednou přišel s tím, že se musíme rozejít, protože už to rok táhne s tamní barmankou, a už ho nebaví mi lhát. Nakonec se ukázalo, že už mi spíš lhát nemohl, protože jeho drahá barmanka byla těhotná.“

4. Kamarádky kamarádů

Jen málokdy vypadá nevěra tak, že muž skočí do postele s ženou, kterou vidí poprvé v životě. Ale známá či kamarádka jeho dobrého kámoše, to je jiná. Ta má přece dobré doporučení, navíc ho parťák v případě nouze rád podrží, poskytne mu alibi a podobně.

Michaela (26 let): „Můj přítel takhle chodil pravidelně dvakrát týdně hrát tenis se svým kamarádem, a pak rovnou zašli na pivko. Nakonec se ukázalo, že na tenis chodil se známou toho kamaráda a místo na pivko pak chodil k ní domů. Ale jeho kamarád ho dokonale kryl, i když už bylo jasné, že všechno prasklo. Takže jsem se s přítelem rozešla a jeho kamaráda, který byl naším společným, už nikdy nechci vidět.“

5. Stará láska nerezaví

Na tohle opravdu pozor! Muži mívají slabost pro své bývalé přítelkyně, obzvláště pak ty z hlubokého mládí, třeba ještě z dob studia. Připomínají jim ta krásná bezstarostná léta, doby, kdy jejich hlavní životní náplní bylo užívat si.

Lenka (38 let): „Mně takhle život hodně zkomplikoval manželův sraz se spolužáky ze střední. Odjel na něj a z toho nadšení, že zas vidí všechny své kamarády, se tam vyspal s holkou, s níž na gymplu chodil. Byla to jen jednorázová akce, navíc za tím byl i alkohol, ale já to na něm hned poznala. Byl z toho nešťastný, styděl se sám za sebe, přesto jsem uvažovala o rozvodu. Nakonec jsme ale tuhle krizi ustáli a zůstali spolu. Ale manžel od té doby raději na žádný sraz ze střední nejel.“

Tip redakce:Pokud patříte mezi podváděné manželky, snad vás uklidní fakt, že ani milenky nejsou vždy vítězkami. Přesvědčí vás o tom článek Typy milenek, kterých se muži raději zbavují.

Máte také zkušenost s nevěrným partnerem? Zapojte se do diskuse pod článkem.

Reklama

Načítám