Hlavní obsah

Módní hvězda Lenka: Jak jí slušely 3 letní šaty?

Foto: Mia Mirrelli

Lenka a letní šaty? Teď už patří k sobě!Foto: Mia Mirrelli

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naše další módní hvězda, která se rozhodla vyzkoušet, jaké to je účastnit se profesionálního focení, je sympatická Lenka. My jsme se rozhodli obléci jí letní šaty – jejich rozevlátost a lehkost k tomuto období jednoznačně patří. Jak moc jí to slušelo? Na to se podívejte v našem článku.

Článek

Sympatická blondýnka Lenka byla zpočátku z šatů poněkud rozpačitá: „Šaty vlastně vůbec nenosím, neumím si je moc vybrat. Preferuji spíš sportovně elegantní styl.“ Její obavy se ale naší stylistce Anit podařilo rychle rozptýlit.

Jak celé focení probíhalo? Podívejte se na reportáž přímo z místa činu!

Ale ještě než Lenka oblékla první šaty, vizážistka Lenčiny přirozeně rovné vlasy natočila, a vytvořila jí tak krásné lokny, při líčení se zaměřila na zvýraznění očí. Během focení nám Lenka předvedla několik krásných šatů, a i když se zpočátku trošku styděla, péči vizážistky, stylistky a pózování před fotoaparátem si podle svých slov vážně užila.

Stylistky Anit jsme se samozřejmě zeptali na to, jaké šaty jsou momentálně in. Podle jejích slov jsou to šaty s nejrůznějšími potisky – etno motivy, šaty s květinovými i africkými vzory, šaty výrazných barev i pudrových odstínů. „Co se týče střihů, nosí se šaty do A, do půli lýtek i maxi délky. V podstatě všechno je dovoleno,“ dodává Anit.

Květinová víla

Hned do prvních šatů se Lenka doslova zakoukala. Její blonďaté vlasy a světlá pleť v kombinaci s romantickými šaty s květinovými potisky způsobily, že vypadala jako princezna z pohádky. Střih šatů zvýraznil prsa a guma pod nimi zase útlost postavy, široká rozevlátá sukně dodávala šatům dynamičnost a při pohybu se Lenka téměř vznášela. Boty na klínku v světle béžové barvě k šatům ladily a naprosto dokonale korespondovaly s něžnými barvami na šatech. (Mimochodem, květinové vzory jsme nafotili také ve článku Módní „garden party“: Vyberte si květinové šaty!.)

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: šaty (F&F, info o ceně v obchodě), boty (Camaieu, 829 Kč), náušnice (Pimkie, 149 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Jemný styl Lence padnulFoto: Mia Mirrelli

Elegantní a stylové

Pouzdrové šaty představovaly decentní letní variantu, šedá barva odlehčovala přísnost, kterou někdy působí tento střih v černé barvě, a celkový dojem zjemňovala. Zajímavé řasení v přední části zase klasický střih ozvláštňoval a dodával jim objem a strukturu, siluetu zdůrazňoval tenký černý pásek. „Takové šaty se hodí do práce, na promoci i do města,“ komentovala je stylistka. Zajímavý náhrdelník dodával šatům šmrnc, stejně jako vysoce módní dřeváky ve výrazné červené barvě.

Foto: Mia Mirrelli

O detaily se postarala vizážistka LuckaFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: šaty (F&F, 700 Kč), náhrdelník (Topshop, 500 Kč), boty (F&F, 600 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Trendy maxi šaty

Maxi šaty k tomuto létu neodmyslitelně patří (přečtěte si o nich v článku Maxi šaty: Nejpohodlnější trend tohoto léta!) a etno potisky z nich dělají skutečnou módní záležitost. „Mám ráda světle hnědou i různé odstíny modré barvy,“ přiznala Lenka a my musíme uznat, že tmavě modrá barva šatů jí opravdu sluší. Stylistka je doplnila sadou dřevěných náramků v přírodních odstínech hnědé a bílým slamáčkem. Ideální kombinace pro procházky městem!

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: šaty (F&F, 800 Kč), boty (F&F, 600 Kč), klobouk (Ann Christine, 400 Kč), náramky (Camaieu, 249 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Maxi šaty vybírala stylistka AnitFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

A teď už jen to krásné letní počasí!Foto: Mia Mirrelli

Na závěr focení Lenka s úsměvem na tváři přiznala: ,,Jsem překvapená, že můžu šaty nosit, nebylo to tak hrozné!“ Na celé čáře to u ní vyhrály ty s květinovým potiskem. Nám se líbila úplně ve všech!

Styling: Anit NONO

Vizáž: Lucie Janků

Reklama

Související témata:

Načítám