Hlavní obsah

Muži? Je jedno, kolik jim je...

Foto: Shutterstock

Všichni jak přes kopírák!Foto: Shutterstock

Reklama

Soutěžní příspěvek Hledá se žena č. 13! Mám 80-ti letého dědečka. Hůř slyší, žije sám se psem a mobilní telefon odmítá. Má proto pevnou linku zavedenou v přízemí i v patře. Střídáme se v hlídání. Dědeček řešil problém s telefonem. Vyslechla jsem jeho hovor s operátorem:

Článek

Operátor: Vy jste přímo zřizovatel té linky? Dědeček: Jak to myslíte? Operátor: Na koho je ta linka psaná. Dědeček: Jako kdo tu je? Operátor: Hmm, dejme tomu. Dědeček: Já, vnučka a můj pes. Operátor: Ale já bych potřeboval jméno. Dědeček: Ťapina. Operátor nevydržel, já taky ne a dědeček se mnou dlouho nemluvil.

Taky mám 60letého tatínka. Všechno umí, všechno zvládne. Je naprostý antitalent na cokoliv elektronického. Koupil si mobil. Dodnes vzpomínám, jak mou matku učila osmiletá neteř ovládat video. Nepovedlo se - komunikační bariera byla propastná. Neteř používala výrazy jako např. showview a na matce bylo vidět, že je jí do breku. Tudíž, když chtěl vysvětlit základní funkce, věděla jsem, že to nebude jen tak… O.K. Po hodinové instruktáži se zdálo, že otec všemu rozumí. Omyl! Hned následující den mi volal (z veřejného automatu), že to nefunguje! Dělal všechno podle instrukcí, ale telefon je hluchý. Když zadá číslo, potvrdí zeleným tlačítkem, nic se neděje. Vylučovací metoda: otec telefon nezapnul. Když jsem se nadechovala k výkřiku, otec mi vynadal, že jsem mu to neřekla… Že taky nemusí mít telefon pořád zapnutý. Včera mi radostně oznámil, že se chce naučit psát sms. Odstěhuju se a měním telefonní číslo.

Mám i 5letého synovce. Byla jsem s ním nakupovat u vietnamských spoluobčanů. Rozběhl se po obchodě a chodil mi ukazovat hračky, co našel. Když se dlouho neukázal, začala jsem pátrat, co dělá. Jen se tak procházel kolem lidí. Vypadalo to nevinně. Jen do té doby, než jsem si všimla, že lidi, kolem kterých projde tak podivně nadskočí. Našel na zemi spínací špendlík a píchal ostatní. Na otázku, co to proboha dělá, přišla bezelstná odpověď: „Jsem Vilík, chceš být včelka Mája? Mám ještě jeden.“ Zvažuji nákup vodítka…

Můj drahý tomu nasadil korunu. Po vyslechnutí jeho rozhovoru s přítelem jsem uvažovala o vraždě. Téma? Ženy a na co jsou.

On: Proč jsi naštvaná? Já: Slyšela jsem ty vaše žvásty On: Jaký žvásty? Co konkrétně myslíš, že není pravda? Já: Třeba to, jak tvrdíte, že s ženskou kromě jediného nic dělat nemůžete. On: A ne snad? Na všechno ostatní máme kamarády. Líp si s nima pochlastáme, na čundru neremcáme nad počasím, na skalách vylezeme obtížnější cesty, líp si zahrajeme fotbal, v pohodě si zazpíváme i zařveme a pokecáme, uděláme s nima víc práce atd. Co kromě sexu může být s ženskou lepší než s kámošem? No uznej sama. Můžeš k tomu něco dodat? Já: Jo, že seš úplnej magor

Závěr? Je jedno, kolik mu je. Zaručeně dokážou vytočit v každém věku.

Reklama

Související témata:

Načítám