Hlavní obsah

Nakupuji pořád. Jako šílená!

Foto: thinkstock.com

Obliba v nákupech může přerůst do chorobyFoto: thinkstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Která žena si ráda nepořídí něco hezkého na sebe? Ale všeho moc škodí. Aleně vždy říkali, že je lepší ji živit než šatit. Má totiž velkou slabost pro nakupování. A jak jste na tom vy? Jste podobně „nemocné“? Napište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Toto téma je mi určitě více než blízké. Myslím, že je to u mě snad i nemoc, nakupuji skoro pořád. V podstatě je jedno kde, jestli přes internet nebo v kamenném obchodě. Nejvíc jsem zblázněná do triček, topů a různých tunik. Miluju hlavně věcičky, v nichž můžu okouzlovat. Je to v podstatě takový lov. Lov na nejlepší kousek za dobrou cenu.

Mám pocit, že ženy nakupují a parádí se ani ne tak kvůli mužům nebo sobě samým, ale především kvůli ostatním ženám. Je to boj. Mezi námi, co jsme stejně zasaženy. Problém je, že se většinou nesetkám s pochopením. Někdo nemůže pochopit, že když si koupím top, že je potřeba jej doladit doplňky, k tomu se třeba hodí ty červené, no ale to by mohla být i červená kabelka... Nato si uvědomím, že ji nemám, a tak ji běžím honem koupit a ke kabelce ještě i boty. A lidé kroutí hlavou, jestli už fakt nejsem blázen.

Myslím si, že jsem na tom ještě dobře, ale možná jen proto, že mám omezené prostředky. Ale přece dnešní doba si nakupování pěkných věcí přímo vyžaduje!  Vždyť lidé stále více soudí každého podle vzhledu, tak mám aspoň nějakou záminku pro své nakupovací šílenství.

Jste na tom podobně? Nebo si myslíte, že přemíra nakupování škodí? Co nejbláznivějšího jste si kdy pořídila? Pojďte nám napsat na téma: Nakupování je má vášeň na info@prozeny.cz a vysloužit si 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám