Hlavní obsah

Naučte ho lehkému sado-masu!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Každý si představuje dokonalý sex jinakFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Milujete sex? A milujete trochu drsnější formu milování? Pak jistě oceníte partnera, který má podobné touhy. Ale co když ne? Jak probudit v tichém milenci divocha? Návodů je celá řada. Tak hurá do toho!

Článek

Představy o dokonalém sexu se člověk od člověka liší. Zatímco někdo dává přednost romantickému milování při svíčkách, jiný „rychlovkám" na záchodcích v klubech a restauracích. A někdo prožívá největší orgasmus třeba s pouty na rukou a roubíkem v puse. Pokud patříte k poslední zmíněné skupině sexuálních nadšenců, budete mít možná problém narazit na protějšek, který vaše touhy sdílí. Podle průzkumů je skutečných sado-maso nadšenců u nás jen něco málo přes dvacet procent. Na druhou stranu ale máte také šanci vašeho mírumilovného a hodného miláčka ledasčemu přiučit.

Nesmíte spěchat

Základem úspěchu je vytrvalost. Nesmíte nic uspěchat ani na partnera jakkoli tlačit. Přece jen než z romantiky vyčarujete lehce perverzního divocha, nějaký čas to potrvá. Nejprve byste měla zjistit, co si o této drsnější formě milování myslí. Pak budete vědět, jak daleká a náročná cesta vás čeká.

Dobrou volbou na úvod je společná návštěva nějakého sex-shopu. Je jedno, zda vyrazíte do skutečného obchodu, nebo si jen prohlédnete stránky na internetu. Důležité je, aby erotické pomůcky viděl a abyste si o nich mohli nenásilně a zcela spontánně začít povídat. Nesnažte se ho ohromit tím, co všechno už jste vyzkoušela a jak báječný sex s tou či onou pomůckou byl. To by ho mohlo spíše odradit nebo srazit jeho sebevědomí. Žádný chlap totiž netouží po tom, abyste ho, byť třeba nenápadně, srovnávala s bývalým milencem.

Pokud při prohlídkách erotických pomůcek uděláte svůdné oči a partnera dostatečně navnadíte na vyzkoušení si něčeho nového, bude mít první sado-maso hračku brzo doma. Ba dokonce nejlepší volbou by bylo koupit či objednat ji hned.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

K hrátkám patří latexový obleček i maskaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Nejprve šátek, pak pouta

Jako předehru před prvním sadomasochistickým milováním volte třeba spoutání partnera šátkem. Nemusí to být přece hned pouta ani obojky kolem krku. Vy si oblečte svůj oblíbený latexový obleček nebo jiné dráždivé prádlo, do ruky vezměte bič a přes oči černou masku. Dříve, než se k partnerovi přiblížíte, udělejte mu malou módní přehlídku. Měl by vidět, že vám i toto oblečení sluší. Předehra je totiž důležitým momentem, kdy laika v tomto směru dokážete vzrušit. Když se vám to hned takto z úvodu podaří, máte vyhráno. A bude ho to bavit.

Až po chvíli jděte k němu a začněte ho něžně plácat bičem nebo jej požádejte, aby si na oplátku vyzkoušel bičovat vás. Dejte mu najevo, že se vám to líbí, a pochvalte ho. Věřte, že si podobné hrátky pak oblíbí.

„Přitvrzovat byste měla pomalu. A samozřejmě si čas od času dopřát také normální něžný sex. V každém případě je nutné, abyste spolu o svých hrátkách otevřeně hovořili a dokázali si říci, kde máte své hranice. Ty je třeba si navzájem respektovat," radí sexuolog Pavel Tomáš.

Máte ráda drsnější formu sexu? Jak se k sado-masu staví váš partner? A máte vy nějaké zkušenosti s touto erotickou praktikou? Svěřte se nám na info@prozeny.cz

Reklama

Související témata:

Načítám