Hlavní obsah

Proměna čtenářky Jitky (53): Vlnité vlasy kadeřník zkrotil i bez žehličky!

 

Reklama

Až si příště povzdechnete, proč nemáte od přírody vlny, vzpomeňte si na třiapadesátiletou Jitku. Ta své kudrnaté vlasy doposud marně přemlouvala k poslušnosti.

Článek

Ano, vlny mohou vypadat fantasticky. Stejně tak ale umí pěkně zkomplikovat život. „Odjakživa mám problém s vlnitými vlasy. Jsou suché, třepí se, krepatí a já z nich nemůžu vytvořit vůbec žádný účes,“ postěžovala si nám čtenářka. Vlasy nicméně nebyly tím jediným, s čím chtěla poradit. Jitka tápala i v oblékání a líčení: „Budu moc ráda, když získám drahocenné rady také od vizážistky a stylistky. Chtěla bych i po padesátce vypadat dobře,“ doplnila v úvodním e-mailu.

Nutno říct, že po proměně vypadala Jitka více než jen dobře! Kadeřník Libor Smrž čtenářce poradil, jak zkrotit vlnité vlasy (mimochodem, narovnat se dají i bez použití žehličky), vizážistka Kateřina Kuzmová jí poradila s úpravou obočí (dámy, nepodceňujte ho!) a stylistka Mariya Patrovská vše završila výběrem vhodného oblečení. Jste zvědavé na výsledek? Déle už vás od zhlédnutí videa zdržovat nebudeme :-)

Pozor! Stále sháníme adeptky do proměny! Přihlásit se můžete na e-mail jana@prozeny.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se na vás těšit!

Reklama

Načítám