Hlavní obsah

Proměna mladé maminky: Manžel jí řekl, že je ošklivá a tlustá!

Foto: Jakub Jurdič

Alena ztratila i poslední špetku sebevědomí. My jsme to zkusili napravit!Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Jsi hnusná a tlustá! Tuhle větu před rokem uslyšela od manžela čtenářka Alena chvíli předtím, než od ní odešel za milenkou. Teď se vrátil, ale pošlapané sebevědomí Aleně zůstalo. Proměna to napravila!

Článek

Čtenářka Alena (33) pochází z Kladna, má tři děti a manžela. Její život teď ovšem není ani snadný, ani růžový. „Před rokem od nás manžel odešel za hezčí milenkou. Úplně mi to zničilo sebevědomí, a i když se vrátil, necítím se ani trochu žensky,“ svěřila se nám Alena. Co s tím?

Rozhodli jsme se jí trochu toho sebevědomí dodat a připravili jsme kompletní proměnu! „Alenka je odvážná, takže ohledně vlasů půjde o radikální krok," pochvaloval si hned na začátku kadeřník Nikola Stojanovič z pražského salonu Nikola Melita.

A protože se nám čtenářka svěřila, že by ráda i pár kilo shodila, jako překvapení do salonu dorazila ještě výživová poradkyně. „Je težké skloubit povinnosti vůči rodině a do toho ještě stíhat starat se o postavu. Ale jde to," slíbila Aleně hned na začátku Iva Veselá z poradny Food Life, a pak už společně probíraly jídelníček a návyky, které Aleně ve shazování kil brání. Samozřejmě nakonec nechyběla ani vizážistka i stylistka a profesionální focení.

Jak vše dopadlo? Podívejte se na video!

Co na to říkáte? Povedlo se?

Vlasy: Nikola Stojanovič. Vizáž: Andrea Piková (SURFACE, profesionální škola vizážistů). Styling: Mariya Patrovská. Za zapůjčení oblečení děkujeme značkám F, Marks & Spencer, Reserved, Van Graaf.

Reklama

Načítám