Hlavní obsah

Tři z vás začínají hubnout s hvězdnými trenéry!

Foto: Marie Bartošová

Seznamte se s nimi: zleva Radka, Elen a DanaFoto: Marie Bartošová

Reklama

Tři z vás se pokusí během tří měsíců změnit svůj jídelníček i životní styl. To vše díky hvězdným trenérům, profesionálům, kteří krok za krokem poradí, jak na to. I vám! Přidáte se? Čtěte každé pondělí!

Článek

Elen (19 let) je studentka vysoké školy, která ráda hraje fotbal, ale také ráda mlsá. „Chtěla bych být rychlejší a ukázat, co ve mně je,“ uvádí důvod, proč se do projektu Hubněte s profesionály přihlásila. Správně odpověděla na soutěžní otázku, stala se jednou z tří výherkyň a měla štěstí, že si ji vybral první z našich koučů atletický sprinter Pavel Maslák.

To Dana (45 let) je maminka tří kluků a chtěla by shodit pár kilo proto, aby se cítila zdravěji. „Potíže s nadváhou má především můj syn a já bych ráda věděla, jaká jídla vařit, aby nepřibíral,“ říká na rovinu Dana. Za její přístup jí tleskáme! Rodiče jsou totiž velkým příkladem pro své potomky… Danu si proto bere „do parády“ známý propagátor zdravého životního stylu, a především powerjógy Václav Krejčík.

Poslední z trojice Radka (25) se už moc těší, až jí fitness trenér Radek Mirovský poradí, jak se zbavit kil navíc. Její problém nebude v pravidelném jídle a pohybu: „Porcí během dne mám zhruba pět, ale bohužel jím večer a ujíždím na sladkostech,“ přiznává Radka. Kouč Radek si ji vybral proto, že s problémy jako má Radka má mnoho žen. Pomoci by mohl třeba i vám…

Elen (19 let)

Žije v Praze, je studentka, měří 167 cm a váží 83 kg.

Foto: Marie Bartošová

Elen bude hubnout běháním, proto jí radit bude atlet Pavel MaslákFoto: Marie Bartošová

Elen prý nikdy nebyla tintítko. „Před dvěma lety jsem držela dietu, shodila jsem 12 kilo, ale zase je zpět nabrala,“ říká studentka vysoké školy zemědělské. Sama na sebe prozrazuje, že potíž s jejími kily navíc bude zřejmě v tom, že trpí na sladkosti, pije málo vody a ještě donedávna se i přejídala. Ví, že bílé rohlíky, které jí k snídani i večeři, by měla vyměnit za tmavé. Stejně jako párky nahradit talířem zeleniny a třeba kuřecím masem. „Budu ráda, když se dozvím, co a jak,“ doplňuje Elen.

Jejím koučem na příští 3 měsíce bude mimo jiné mistr Evropy v běhu na 400 metrů Pavel Maslák se svým týmem. Proto na Elen čeká mimo jiné i pravidelný běžecký trénink.

A proč si Pavel Maslák vybral Elen?

„Je sportovkyně a běžecký trénink i s úpravou jídla jí pomůže. Navíc běhání nic nestojí, je zdraví prospěšné a může se mu věnovat kdokoli."

Dana (45)

Žije v Hodoníně, má tři syny (25, 23 a 16 let), pracuje jako realitní a finanční makléřka, měří 167 cm, váží 80 kg.

Foto: Marie Bartošová

Dana bude dohledem lektora powerjógy Václava KrejčíkaFoto: Marie Bartošová

Dana celý den jí málo a dohání to večer. „První jídlo za den mám někdy až v půl třetí,“ uvádí a prozrazuje, že jde o hranolky s tatarkou a smažákem. „Vím, že si budu muset den předem nebo ráno připravit jídlo na celý den, abych jedla pravidelně,“ odhaduje i bez pomoci výživového experta Dana. Už to i zkoušela, ale pod kůži se jí to nedostalo. Slibuje si ale, že se jí to povede teď. „Hlavně bych chtěla rozpohybovat tělo, protože vůbec necvičím a moje bolesti zad se zvětšují,“ doplňuje Dana. Vašek Krejčík jí určitě pomůže a poradí, jak na to.

Proč si Václav Krejčík vybral Danu?

„Líbí se mi, že chce být pro svého syna příkladem. Ona je klasickým příkladem zaměstnaných matek, proto bych jí i dalším čtenářkám poradil, jak změnit životní styl."

Radka (25)

Pochází z Mostu, živí se jako administrativní pracovnice, měří 163 cm a váží 90 kg.

Foto: Marie Bartošová

Radka a Radek jsou poslední dvojicí, která bude 3 měsíce hubnoutFoto: Marie Bartošová

Radka na rozdíl od Dany jí vcelku pravidelně celý den a i chodí zhruba třikrát týdně běhat nebo cvičí doma . Ale ve svém těle se vůbec necítí dobře: „Tohle nejsem já! Kdysi jsem za čtyři roky nabrala 30 kilo, protože jsem si tehdy našla přítele, změnila životní styl a přestala sportovat ,“ přiznává narovinu. Od té doby se kil navíc nemůže zbavit i když dneska už se snaží zase hýbat. Jaký je její kámen úrazu? „Jím hodně i večer, a bohužel ujíždím na sladkém,“ říká Radka, která se na spolupráci s trenérem Radkem Mirovským moc těší.

Proč si Radek Mirovský vybral Radku?

„Jíst pravidelně, neznamená jíst správně. Stejně tak pohyb nemusí nutně znamenat zhubnutí – že se v tom i vy poznáváte? Pokusím se tedy Radce i vám pomoci."

Máte to podobně jako některá z trojice? Sledujte její způsob hubnutí – podrobně a postupně vám ho budeme odkrývat každé pondělí.

Supervize: Blanka Kubíčková, produkce: Kateřina Pechová, make-up: Ilona Rubešová, Alena Janovská, Veronika Havlíčková (SURFACE, profesionální škola vizážistů), styling: Dušan Bebčák.

Reklama

Načítám