Hlavní obsah

Nové tváře v Ulici! Víme o nich vše!

Foto: Archiv TV Nova

Manželé Bláhovi z UliceFoto: Archiv TV Nova

Reklama

Také jste si nenechaly ujít štědrovečerní díl seriálu Ulice? Zatímco Bedřicha pronásledovalo černé svědomí kvůli nevěře, u sousedů se vesele rodilo! A i kadeřnice Simona zažila takový menší „porod“ – přijeli za ní totiž její dost konzervativní rodiče Olina a František Bláhovi. Vyzpovídali jsme za vás seriálovou Olinu, herečku Janu Altmannovou!

Článek

Seriál Ulice během vánočních svátků přivítal hned dvě nové tváře. Za kadeřnicí Simonou Pavlicovou totiž přijeli její staří rodiče Olina a František. Simona se svých rodičů tak bála, že dokonce donutila Richarda, aby předstíral, že je buran Pepan! „Simonina maminka Olina je ale dobrosrdečná, trochu nahluchlá stará paní, která chce pro svoji dceru samozřejmě jenom to nejlepší. A podle toho se i chová, i když je to chování někdy i směšné, až odsouzeníhodné. Sama totiž neváhá trochu podvádět…,“ charakterizuje Olinu herečka Jana Altmannová.

Jejím značně hovorným seriálovým manželem je herec Jindřich Khain. „Manželé Bláhovi už spolu měli zlatou svatbu, jejich víceméně přátelský vztah trvá léta. Nutno podotknout, že i po takové dlouhé době soužití se stále ještě pošťuchují,“ popisuje manželský vztah Jana Altmannová. „Nejlépe to asi charakterizuje dialog ze seriálu, kdy se Simona ptá maminky: ,Mami, ale nevyměnila bys ho, viď?´ A já jí na to říkám: ,Ani za nic na světě bych toho starýho blázna nevyměnila,´“ dodává Altmannová.

Foto: Archiv TV Nova

Pavla Tomicová jako kadeřnice SimonaFoto: Archiv TV Nova

A jak na svou návštěvu v Ulici herečka vzpomíná? „Atmosféra při natáčení byla úžasná. Pro mě o to krásnější, že kadeřnice Simona, herečka Pavla Tomicová, je moje bývalá studentka z DAMU, kde já doposud ještě vyučuji.“

Co myslíte, objeví se tento dokonalý sympatický pár v Ulici ještě někdy? „Já bych byla samozřejmě ráda, kdyby to nebyla jen taková malá epizodní role,“ přiznává Altmannová, „ale jak to bude dál, to se musíte zeptat samotných autorek.“

Jana Altmannová nejprve působila jako loutkoherečka v Divadle Spejbla a Hurvínka, od osmdesátých let vyučuje na DAMU. Mohly jste ji vidět ve filmech Vrchní, prchni nebo Kameňák. Jindřich Khain je především divadelní herec, v poslední době působí na scénách v Libereckém kraji. Hrál například ve filmech Golet v údolí nebo Hanele.

Reklama

Související témata:

Načítám