Hlavní obsah

Sex s kondomem může být zábava. Nevěříte?

Foto: thinkstock

I zcela běžná pomůcka v netradiční variantě vám může zpestřit a rozveselit noc!Foto: thinkstock

Reklama

Milování s kondomem. Podle vás jen velká nuda? Tak to asi neznáte tyhle bláznivé, vtipné a zábavné kousky, se kterými vnesete do svého milostného života špetku radosti! Ani kondom srandu nezastaví!

Článek

Je těžké v regálech se stovkami kondomů objevit takový, který vyčnívá nad ostatními, a tudíž na první pohled zaujme. Těžké, ale ne nemožné. S trochou štěstí se nad některými pobavíte už jen při jejich výběru. A co teprve během sexu! Jisté žertovné kondomy nejsou jen na ozdobu, mají i svoji funkci. Které například?

Svítící gumičky

Že jste ještě neobjevili kouzlo svítících kondomů? Chyba! Jen si představte jeho výraz, až mu s úsměvem podáte lubrikovanou fosforeskující „ponožku na penis“. Ten od výrobce Technosex s názvem Love Light přijde na 109 korun (balení po třech kusech). Myslíte, že je to jen hračka? Omyl. Tento kondom má evropské certifikace a je schválený americkou FDA neboli úřadem pro kontrolu potravin a léčiv. Tohle pouzdro na brko ve tmě zaručeně nepřehlédnete!

Hostina s borůvkami

Jste spíš na vybrané chutě? Už vás nebaví typické aroma kondomů, jako jsou jahoda nebo banán? Sáhněte po balíčku EXS Blueberry Muffin. Jak již název prozrazuje, jedná se o prezervativ s chutí borůvkového muffinu. Kus vás přijde na 10 korun, takže i velký noční raut s několika milostnými čísly po sobě (k sehnání je ještě vanilková zmrzlina, cola nebo aroma horké čokolády) nezruinuje vaši peněženku. Konec standardům a stálému menu! Mňam!

Lízátka

U stejného výrobce, tedy EXS, pořídíte i vtipné lízátkové kondomy, kterými lze rozproudit nejen náladu v ložnici, ale i nudný večírek. Kolik za kus? Osmnáct korun/EXS Lollipop!

Pokud se vám nápad zamlouvá, máte ambice být na chvíli rozpustilou školačkou v podkolenkách napodobující lízání cukrovinky, ale chcete ohromit i exotickou vůní, dejte přednost konkurentovi: britské společnosti Pasante. To je také velmi veselá firma! Mají kondomová lízátka mango, kokos a ananas (45 korun/kus). Kromě culíků, výrazu lotitky a vystrkování jazyka nezapomeňte na kostkovanou sukni! (A lízání opravdu jen napodobujte, tyhle kondomy sice vypadají jako z cukrárny, ale pořád se jedná o prezervativy.)

Hon za kulatým nesmyslem

Sdílíte postel se sportovním fanouškem, fotbalovým nadšencem nebo milovníkem neotřelého designu? Klasické, anatomicky tvarované kondomy v obalu se vzhledem fotbalového míče (Pasante Halo Soccer, 3 kusy za zvýhodněnou cenu 36 korun) nenechají nikoho na pochybách, že máte smysl pro humor! Tahle gumička je prostě pro všechny frajery!

Nápad z Madridu

Ptákoměrka neboli Condometric od společnosti Curiosite je kondom, jež spolehlivě ukáže pravdu jen těm nejodvážnějším, kteří se jí tváří v tvář postaví! Pravítko změří pánskou chloubu v centimetrech i palcích. Má to ale háček. Jednak se zmíněná vychytávka dá zakoupit pouze přes e-shop španělské firmy, a za druhé, cena zatím není k dispozici. Ono asi jedině dobře. Ještě by se mohla spustit nákupní horečka u těch, kteří si na velikosti dosti zakládají. A pak by se ze zábavy mohl stát funus. Jinak se ale jedná o vtipný kousek, nemyslíte?

Co z této nabídky byste rádi zkusili?

Reklama

Načítám