Hlavní obsah

Sex: Nej polohy pro horké letní dny

Foto: Thinkstock

Sex i v těch největších vedrech? Žádný problém!Foto: Thinkstock

Reklama

Mouchy padají teplem i za letu, vy máte pořád chuť na zmrzlinu, a jakmile se večer ochladí, přejete si, aby váš partner neměl chuť přiblížit se k vám blíž a nedožadoval se milování. Bože, vždyť je takový pařák! Jste ráda, že žijete, a do toho ještě sex? A přesto věřte, že s našimi tipy to s potěšením zvládnete!

Článek

I když je kolikrát neskutečný pařák, sexuální chuti neporučíte. Dokáže překvapit, náhle přepadnout i ublížit na zdraví! V dobách velkých veder však nemusíte krotit svoji vášeň den co den. Máme pro vás rady, jak se milovat během horkých dní! Vyzkoušejte líné polohy, sprchu i kostky ledu!

Muži se před teplem (a sexem) nezastaví!

Ne tak docela. Časopis Men's Health zveřejnil výsledky výzkumu, které ukazují, že v horkém počasí se chuť na milování u mužů zvyšuje o 28 procent! No, pane jo! Ovšem laškování v klimatu připomínajícím saunu má svoje rizika. „Se stoupajícími teplotami sice roste sexuální touha, stejně tak ale i riziko, že na erotické chvilky doplatíte zdravím,“ uvedl profesor Norbert Bachl z vídeňského Institutu sportovní medicíny. V ohrožení jsou převážně osoby s kardiovaskulárními problémy, u kterých se zvyšuje riziko srdečního infarktu.

Milování v poledne? Rizikové!

Profesor Baschl proto radí, aby si radši milenci počkali do setmění, kdy se vzduch ochladí. Pro jistotu je ale vhodné volit fyzicky méně náročné polohy nebo pozice, které nejsou vyloženě postavené na tření „těla o tělo“, které teplotu organismu ještě zvyšuje (žena sedící obkročmo na partnerovi opřeném o zeď, jízda na koni v maximálním předklonu, misionářská v tváři v tvář a podobně). Jen si představte, jak se vám potí ruce, když vás za ně partner jenom chytne… Takže u kterých poloh sexuchtivý pár „nevypustí“ duši, pokud nemá to štěstí a nevlastní klimatizaci?

Kolmý zásun

Vy si lehnete na záda, zvednete nohy a roztáhnete je od sebe. Partner se k vám položí kolmo na bok a zasune penis dovnitř, přičemž vám může nohy podpírat. Pokud k tomu nedojde, jednoduše si je přehodíte přes něj. Pro oba je to pozice s minimální náročností, ovšem ženský G bod si přijde na své.

V řadě za sebou

Lehnete si na bok a opíráte se o svůj loket – nohy pokrčené v kolenou před sebou. Prohnete se v zádech a vystrčíte na partnera ležícího za vámi své pozadí. V této poloze je taktéž drážděn bod G, milencova ruka je volná ke stimulaci prsou nebo klitorisu. I když se jedná o pomalejší sex, stisknutí vašich stehen k sobě a jemné přírazy mu rozhodně na důrazu neuberou, ba naopak! Za málo fyzické námahy hodně muziky!

Prsní kontakt

Vy v pozici na zádech vytočíte jeden svůj bok do strany tak, aby do vás partner mohl z opačné strany vsunout penis. Roztáhnete nohy, z nichž jednu mu položíte přes stehno. Muž má ideální přístup k vašim rtům a ňadrům, které může s kostkou ledu v puse dráždit. Sama přiložte ruku k dílu – respektive do rozkroku – a drážděte svůj poštěváček.

Prohnutý rám

Pro zchlazení rozpálených těl se skvěle hodí vlažná sprcha, která přímo svádí k intimním radovánkám. Muž se postaví do rohu sprchového koutu, vy čelem od něj na jeho protilehlou stranu. Vystrčíte zadeček a necháte ho být iniciativním. Však on už bude vědět, jak s vámi (vám) naložit… Jestliže vás ale láká sex ve vodě uprostřed sezony na Mácháči nebo v chorvatské Bašce, myslete na své zdraví a vyhněte se rizikům. Více o tom zde: Sex ve vodě? Pozor na rizika.

A co vy? Jaké máte tipy na milování během tropických dní?

Reklama

Načítám