Hlavní obsah

Sexy hrátky s pánskými varlaty. Znáte pravidla hry?

Foto: Profimedia

Muži nemají jen jedno citlivé místo na celém těle, jak se ženy někdy mylně domnívajíFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pytlíkové triky? Fajn, ale klacík není sám. I jeho blízcí sousedi se těší na dámskou návštěvu! Tak věnujte svoji pozornost dvěma kuličkám a proměňte každý hmat a pohyb v unikátní zážitek!

Článek

Penis není všechno, co potěší muže. Paul Joannides, expert na výchovu americké mládeže, zastává názor, že není nejmenší důvod, proč by žena vzrušenému partnerovi nemohla masírovat i varlata.

„I když vnímání slasti není tak bezprostřední jako při stimulaci penisu, jde o nádherný zážitek. Zvlášť když získáte dostatek cviku a přesně víte, jak na to,“ popisuje odborník ve své knize Sex je umět, chtít a vědět. A proč dál „dvojčatům" věnovat tolik pozornosti?

Natvrdo uvařená vejce

Mužská varlata jsou velmi citlivá na dotek. Mohou neuvěřitelně reagovat na každý podnět zvenku a mnozí pánové si hodně cení technik, kdy jim milenka za tyhle váčky tahá, olizuje je a vůbec jim věnuje lásku.

Jestli vás tahle myšlenka láká, ale zatím nevíte, jak by se dala realizovat, nápovědu najdete u sexpertky původně pocházející z Minska. Jmenuje se Světlana Ivanova, žije v Americe a její blog je doslova napěchovaný radami pro zlepšení sexuálního života. Co se týče varlat, doporučuje 10 následujících postupů…

Foto: Profimedia

Překvapte ho mazlením tam, kde by to možná nečekalFoto: Profimedia

  1. Ze svých dlaní vytvořte jakousi kolébku a varlata v ní nechte ležet. „Není třeba dělat nic jiného. Vaše teplé ruce a horké polibky muže okamžitě probudí,“ popisuje sexuoložka.
  2. Po úchopu, kdy si dvojčata hoví v dlani, ukazováčkem opisujte kroužky. Tenhle prstoklad způsobí příjemné lechtání a tlak.
  3. Varlata velmi lehce sevřete a opatrně za ně zatahejte. Propátrejte špičkami prstů prostor mezi nimi. Ten stimulujte jemnými pohyby.
  4. Semkněte dvojčata u kořene, masírujte je lehce mezi palcem a ukazováčkem, pak je opatrně vytáhněte směrem od těla. „Úroveň mužova vzrušení se zvýší díky velkému množství nervových zakončení, jejichž aktivitu ještě víc podpoří nadzvednutí varlat a polechtání prsty,“ dodává odbornice.
  5. Na dlaně naneste lubrikant, jednou rukou sevřete penis u kořene, palcem a ukazováčkem druhé obejměte horní část šourku v místě, kde se napojuje k tělu. (Varlatům by se měla napnout kůže.) Rukou, která drží penis, táhněte vzhůru, druhou lehce stahujte varlata opačným směrem.
  6. Tělo penisu se táhne pod varlaty hluboko do pánve, kde má kotviště. Bříšky obou palců přejíždějte po této spodní straně. Masírujte celou oblast až k místu, kde navazuje na konečník.
  7. Pro hlazení varlat využijte vlastní nehty, ovšem pozor na hrany a přílišné nadšení bez rozmyslu!
  8. Zastrčte zuby, vezměte jedno nebo obě varlata do úst a sajte je. Lze je stimulovat i krouživým pohybem jazyka.
  9. Šev, čáru, která odděluje jedno varle od druhého, zasypte polibky, popřípadě si jazykem „vytečkujte“ trasu.
  10. Otočte se k partnerovi zády a sedněte si mu na hrudník. Penis mu položte na břicho, dlaň položte na šourek tak, aby se konečky prstů dotýkaly hráze. Poté táhněte rukou přes celé genitálie až k břichu. Pohyb opakujte i druhou rukou a všechno berte hezky odspodu.
Foto: Profimedia

Chovejte se k jeho výbavě jemně!Foto: Profimedia

A dobrá rada na závěr?

Žádná z těchto technik nebude dostatečně účinná, pokud je v místnosti zima. Varlata potřebují teplo, aby mohla sestoupit do volně svěšeného šourku. Teprve pak jsou dokonale připravena na mazlení!

„Skvělé je i spojení masáže varlat s líbáním na krku, ramenou nebo hrudníku. Těžko se to vysvětluje, ale je to něco, co chlapa doopravdy nakopává,“ míní dvaatřicetiletý Roman, jehož nápad není k zahození, co myslíte?

A jak tahle mužská dvojčata hýčkáte vy?

Reklama

Načítám