Hlavní obsah

Sexy žhavé polohy. Před krbem!

Foto: Thinkstock

Hořící krb a měkký koberec přímo svádí k hrátkám ve dvouFoto: Thinkstock

Reklama

Dlouhé zimní večery nejsou synonymem jen pro dívání se na televizi. Takové něžné hrátky v blízkosti krbu navozují romantickou náladu kdesi v penzionu v zasněžených horách. Tak si s milencem zahrajte na vášnivý pár a položte kožešinu před hřejivé teplo! Za chvíli se vám zapálí lýtka ze samotné vášně!

Článek

Mít krb je v dnešní době běžná záležitost. Zvlášť když se na trhu objevily i takové ty nenáročné na finance a údržbu čili krby na biolíh, které jen stačí zavěsit na vybrané místo, a škrtnout zápalkou… A ta atmosféra. Nádhera! Teplo, plápolající oheň a romantika. Stačí jen zapálit pár svíček v rohu místnosti, otevřít dobré vínko, položit před krb hřejivou kožešinu a svléknout se do naha. Takový okamžik přece jen zláká kdekoho k milostnému dobrodružství, zvlášť když je za okny nepříznivé počasí, nebo se z předvánočního shonu míhají mžitky před očima. Nemáte krb doma? Vyražte s miláčkem na víkend a na chvíli „vypněte"...

Super rekvizity by tedy byly, roztoužený partner snad taky, takže co teď? Vzhůru k vášnivým zážitkům a zajímavým polohám!

Smyslná orchidej

Horoucí noc by se mohla začít třeba dámským potěšením – cunnilingem. Muž se pohodlně uvelebí na kožešině, podepře si hlavu polštářem a nechá svoji partnerku, aby nad něj poklekla na všechny čtyři (zadečkem k jeho obličeji) čili nastavila mu své tajemství přímo před ústa. On ji rukama obejme za pozadí a přikrčí svoje kolena ke svému obličeji, takže milence vytvoří opěrky, které nadlehčují její váhu.

69 trochu jinak

Z této polohy je snadné přejít v zajímavou, vertikální verzi pozice 69. Ona schoulí hlavu směrem k jeho přirození, což ji donutí napřímit nohy, a tak pro milence zadat úžasné souřadnice svého klína, který bude mít jako na dlani. A ještě se vyhne bolení za krkem z krkolomných pozic! Když se totiž posadí a opře rukama za zády, naskytne se mu krásný výhled do hlubin partnerčiny svatyně. Ona je ale na tom ještě líp. Hlava dolů znamená překrvení, takže i silnější orgasmus!

Jeho slastná chvíle

Milencova snaha o blaho své polovičky nemůže zůstat bez odezvy. Vrátit mu péči lze tak, že se pro změnu posadí žena a pokrčí nohy v kolenou. Partner čelem k ní udělá to samé, takže přehodí svá stehna přes ty její, ale navíc se ještě vzepře na rukách i nohách. Účelem je nadzvedávat mužské hýždě ženinými koleny, zatímco ona se pilně věnuje stimulaci jeho penisu. Uf. Už taky cítíte to teplo uvnitř rozechvělého těla?

Výhled mezi břehy

Přehřátí není v úmyslu. Je dobré někdy zvolit i odpočinkovou polohu. Skvělá je například ta, kdy partneři leží na sobě, respektive žena na muži, ale obdobně jako při „šedesátdevítce“ – obličeje jsou u nohou partnera. Muž vidí do klína ženy, který může jemně dráždit, ale zároveň mu chvíle klidu dodá energii do dalšího kola.

Lenivá jízda

Tu může odstartovat opět žena, a to vzrušující jízdou nahoře. Muž ležící na zádech se opře o lokty, jeho partnerka si sedne na penis tak, že klečí na všech čtyřech tváří k milencovým nohám – vyšpulí na něj pozadí. Rytmus a hloubku průniku si řídí sama, akorát je ochuzena o oční kontakt a dráždění svých prsou, které má partner trochu z ruky. Však on na ně dosáhne příště… Třeba v následující pozici.

Uvolněné zakončení

Žena si lehne na záda, ruce položí za hlavu, pokrčí jednu nohu a mírně vytočí bok vzhůru, aby milenci umožnila lepší přístup pyje do svého klína. Ten si mezitím lehne na bok vedle ní, jedno stehno proplete skrz její nohy, uchopí ji za pokrčené koleno, aby sám měl lepší stabilitu, a vnikne dovnitř. Volná ruka je jako stvořená k mazlení s prsy. A i líbání je možné. Romantičtější povahy si opravdu přijdou na své!

No, není to paráda udělat si chvíli jen pro sebe? Teď už by jen bůh Eros mohl k vánočním svátkům všem zamilovaným nebo roztouženým nadělit i něco „do ložnice“, aby se i propříště stal z milostného setkání jiskřivý zážitek. Inspiraci nabízíme ve článku Sexy Vánoce: S bičíkem a pouty!.

Co byste si vy z oblasti erotických pomůcek přáli pod stromečkem najít?

Reklama

Související témata:

Načítám