Hlavní obsah

Soutěž o nejlepší vánoční cukroví: Známe vítěze!

Foto: Stepanek Photography, Shutterstock.com

Foto: Stepanek Photography, Shutterstock.com

Reklama

V uplynulých dvou týdnech jste měli na našich stránkách možnost zvolit svoje nejoblíbenější cukroví s tím, že tři z vás, kteří se soutěže zúčastní, vyhrají vysokorychlostní mixéry Tefal Ultrablend Cook. Očekávaný výsledek je tu. Už víme, které cukroví u Čechů vede na plné čáře!

Článek

Každá rodina má to své cukroví a asi nikdo si nenechá vymluvit, že právě TOHLE je to nejlepší na světě. Proto se v naší soutěži nehlasovalo o konkrétní nejlepší recept, ale prostě a jednoduše o nejoblíbenější druh. Z vlastních letitých zkušeností v pojídání cukroví nejen doma, ale i na všech návštěvách, i vašich ohlasů na zveřejňované recepty jsme vytipovali 20 opravdu známých druhů a rozhodli jsme se nechat se překvapit, který bude ten úplně nej. Hlasovat a soutěžit jste mohli od 12. do 25. listopadu na této stránce.

Praktická i krásná výhra

Ti, kdož nejen hlasovali, ale i napsali nejzajímavější komentář ke svému výběru nej cukroví, mohli vyhrát jednu ze tří cen, a to vysokorychlostní mixéry Tefal Ultrablend Cook. Tyto přístroje se můžou pochlubit precizní regulací teploty. Díky technologii Tripl’Ax Pro si můžete vychutnat tu správnou strukturu připravovaných teplých i studených jídel. Slyšíte dobře – v těchto skvělých mixérech totiž můžete i vařit!

Foto: Tefal

Mixér vám pomůže nejen s oříšky nebo piškoty (ano, ano, rumové koule nelze vynechat), ale i s rychlými jídly během vánočního shonuFoto: Tefal

Bronzovou medaili získává…

V anketě hlasovalo celkem 14 197 z vás a za tuhle skvělou účast vám moc děkujeme! Pojďme se ale podívat na to, co všechny zajímá: tedy na vítěze z řad cukroví. Třetí místo si s 9,1 % hlasů vysloužila vosí hnízda, což jen dokazuje oblíbenost vaječného likéru ve střední Evropě.

Recept na nejlepší vosí hnízda, stejně jako autora vítězného komentáře, uveřejníme u nás na Proženy.cz v úterý 18. prosince.

Na stříbrné pozici

Na druhém místě se s 11,1 % hlasů umístilo linecké cukroví. Tahle nehynoucí klasika má prostě své věrné fanoušky, kteří na něj nedají dopustit, a tak se dočkalo i krásné stříbrné pozice v naší anketě. Ať už promazáváte rybízovým nebo meruňkovým džemem, ať už cukrujete moučkovým cukrem nebo ne, jedno je jasné. Linecké cukroví z českých vánočních stolů prostě jen tak nezmizí.

Ptáte se, jak udělat to nejvychytanější linecké? Prozradíme vám to spolu s vítězným komentářem, proč se u vás peče linecké cukroví, ve středu 12. prosince.

Foto: AnikonaAnn, Shutterstock.com

Bez lineckého cukroví snad v Česku nejsou Vánoce VánocemiFoto: AnikonaAnn, Shutterstock.com

Jednoznačné první místo

V anketě jste rozhodli naprosto jednoznačně. Víc než třetinu, přesněji 36,9 % hlasů, si odnesly… vanilkové rohlíčky! Ať už je pečete ze sádla nebo z másla, ať už do nich dáváte pravou vanilku nebo jen vanilkový cukr, ať je připravujete z vlašských nebo lískových ořechů, ať už je ten správný poměr mouky a mletých oříšků podle vás jakýkoli, vanilkové rohlíčky prostě Češi milují nade vše.

Recept na vanilkové rohlíčky včetně vychytávek, jak je udělat prostě ještě lepší než loňský rok, najdete na našich stránkách v pátek 7. prosince. Spolu s receptem opět zveřejníme i autora nebo autorku vítězného komentáře.

A další soutěž na Proženy.cz

Foto: archiv firmy

Milé čtenářky, první adventní neděli, tedy 2. 12., na webu Proženy.cz začíná vánoční soutěž, ve které můžete každý den vyhrát kosmetický balíček Noční vanilka z limitované edice v ceně 599 Kč. Stačí, když najdete vánoční symbol, který se bude denně až do 23. 12. objevovat v jednom z článků. Ta, která ho najde jako první a napíše zprávu na náš Facebook, ve kterém článku výherní symbol našla, dostane právě tento voňavý dárek. Jak vypadá symbol, který máte hledat, i pravidla soutěže, najdete v krátkém článku na našem webu Proženy.cz již v sobotu 1. 12.Foto: archiv firmy

A co si myslíte vy? Je váš favorit mezi našimi vítězi?

Reklama

Načítám