Hlavní obsah

Super dárky pro tátu i dědu

Foto: Thinkstock

Kupte tatínkovi a dědečkovi netradiční dárekFoto: Thinkstock

Reklama

Ať už technická hračka, praktická aktovka na jednání nebo jen lahev něčeho kvalitního na zahřátí – to jsou dárky, které potěší téměř každého muže. My vám tentokrát přinášíme 15 tipů pro tatínky a dědečky. Stále vám chybí inspirace, co jim dát pod stromeček? Nevěšte hlavu, u nás si určitě vyberete…

Článek

1. Aktovka na mnoho let

Proč nepořídit něco šmrncovního? Italská pánská aktovka od firmy Newrope se dvěma vnitřními kapsami a odnímatelným páskem přes rameno bude tím pravým. Má i elastickou vložku na notebook, vnitřní přihrádky na dokumenty a kapsičku se zipem. Materiál je měkčená vroubkovaná teletina, vyrábí se i v klasické černé barvě a vydrží léta.

Cena:12 860 Kč

2. Myslete na jeho hlavu!

Risk je vlastní bratr mnoha mužů, i těch zralejších, kteří rádi sportují. Proto je na vás, abyste byla rozumná a chránila jeho hlavu při zimním sportování. Darujete mu proto Tchibo lyžařskou a snowboardovou helmu v jednom, která perfektně sedí a navíc se dá plynule nastavovat otočným kolečkem.

Cena: 1490 Kč

3. Pytlík na kocovinu ocení velmi brzo

Kocovina je zlá věc, která potká nejednoho muže. Pomozte mu od jeho potíží se speciálním pytlíkem na kocovinu Naoko Doctor Cool Bag. Polštářek ve tvaru krevní plazmy je vybavený modrým chladicím gelem. Po vyjmutí z lednice přikládejte na čelo! Existuje i opačná varianta – červený zahřívací polštářek.

Cena: 275 Kč

4. Na sekání už se nevymluví!

Vymlouvá se, že o víkendu zase nebude mít na nic čas, protože musí sekat trávu? Pořiďte mu automatizovanou sekačku s nabíjecí stanicí od Ama Czech, která ve vaší nepřítomnosti poseká zahradu nebo její část – klidně i 300 až 400 metrů čtverečních – podle toho, jakou plochu mu vyznačíte. Dohled nepotřebuje, podle předem naprogramovaných pokynů sekačka sama vyjede z garáže a po skončení práce se zase zaparkuje.

Cena: 31 900 Kč

5. Líný hrnek

Tak to je ideální dárek pro líné tatínky nebo dědečky, kteří jsou tak pohodlní, že už se jim ani nechce míchat lžičkou. Tenhle hrnek Plain Lazy to zvládne za ně! Stačí do něj jen nalít kávu nebo čaj, přidat cukr a zmáčknout knoflík. Nápoj se zamíchá sám!

Cena: 390 Kč

6. Antibakteriální ponožky

Nejsou ponožky jako ponožky. Náš tip rozhodně nepatří do kategorie „vánoční nudná klasika“. Tyhle ponožky jsou totiž antibakteriální a údajně dokážou úplné zázraky. Skvěle sají pot, pohlcují zápach a „zavraždí“ 99,9 procent bakterií. Se zápachem nohou prý skoncují rychle a snadno a obdarovaný se už nikdy nemusí stydět, kdykoli a kdekoli zout boty.

Cena: cca 349 Kč

7. Luxusní multifunkční nůž

Tohle by nemělo chybět žádnému správnému chlapovi! Kvalitní multifunkční nůž od švýcarské značky Victorinox by u sebe měli nosit všichni tatínci i dědečci. S dobrým kapesním nožem zvládnou všechno – ukrojí chleba, otevřou lahev vína, piva či konzervu, ale k dispozici mají i mini šroubovák, pinzetu či párátko.

Cena: cca 509 Kč

8. Videoprojektor pro technika

Muži mají rádi technické věci. Multifunkční videoprojektor pro domácí kino od Epsonu si zamilujete i vy třeba při sledování oblíbených televizních seriálů. Ocení ho ale i milovníci filmů, sportovních přenosů, her nebo karaoke. Projektor slibuje zábavu pro celou rodinu a k tomu vynikající kvalitu obrazu a zvuku. Je navíc lehce přenosný, takže ho můžete stěhovat třeba každý den.

Cena:16 490 Kč

9. Fotky pořád po ruce

Aby měl své blízké stále na dohled. Digitální fotorámeček od Hyundai v čisté bílé linii má rámeček o velikosti 17 cm. Zobrazí formáty JPG a všechny obrázky a fotografie, které se doma skladují, ale nikdy není čas na to je prohlédnout. Součástí balení je i čtečka paměťových karet.

Cena: 1043 Kč

10. Luxusní hodinky pro fajnšmekry

Hodinářská značka PRIM nabízí elegantní a kvalitní hodinky s více než šedesátiletou tradicí. Můžete pořídit kolekce vzniklé za spolupráce českých designérů. Vybrat lze z mechanických i společenských hodinek. U vyobrazeného modelu je však nutné sáhnout hlouběji do kapsy.

Cena: 18 500 Kč

11. Houpací síť pro dva

Houpací křesla nebo sítě přinášejí odpočinek a vytváří pohodovou atmosféru. Jednou z jejich variant je houpací síť pro dva od ForLiving, kam se vejde tatínek i s maminkou dohromady nebo dědeček s vnoučkem. Čtyřikrát prošité konce šňůr zaručují vysokou zatížitelnost. Síť je balena v bavlněném vaku ve shodném barevném provedení se sítí.

Cena: 1999 Kč

12. Balíčky pro kutily

Co zase letos koupit muži – kutilovi, který tráví hodně času v dílně? Značka Briggs uvedla na trh speciální balíčky obsahující motorový olej, vzduchový filtr, přísadu do paliva, zapalovací svíčku a mnoho dalších zajímavostí, vždy v závislosti na typu balíčku. Když tedy tatínek nebo dědeček neocenil pyžamo ani ponožky z loňska, tohle ho určitě nečekaně nadzvedne ze židle!

Cena: od 340 Kč

13. Když má rád něco ostřejšího

Je váš tatínek nebo dědeček milovníkem dobrého alkoholu? Nejen pod stromečkem ho zahřeje whiskey. Irská značka Jameson se nyní prodává v dárkovém balení s dvěma originálními skleničkami nebo s elegantní placatkou.

Cena: 469 Kč

14. Aby vždycky voněl

Bez ohledu na věk je příjemné, když pánové voní. Zkuste ho obdarovat pánskou toaletní vodou Bottled Night od Hugo Boss. Je vhodná – navzdory svému názvu – i na denní nošení. Její aroma stojí na čtyřech ingrediencích – bříze, kardamomu, vzácných dřevitých tónech a pižmu.

Cena: 100 ml za 1790 Kč

15. Přenosná nabíječka na solární energii

Přenosná nabíječka Dunhill je ideálním dárkem pro cestovatele, kteří potřebují záložní energii ať už pro mobilní telefon, přehrávač, notebook nebo navigaci. Tato je navíc z tvrzeného hliníku, který se používá v leteckém průmyslu a má kapacitu až 1800 mAh. Prodává se v pouzdře s efektem karbonových vláken z kůže.

Cena: 4550 Kč

Reklama

Související témata:

Načítám