Hlavní obsah

Svlékáme vás z uniforem: Dnes letušku Simonu!

Foto: Greta Blumajerová

Hvězdou dnešní proměny se stala sympatická letuška SimonaFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Když vám řekneme, že účastnice dnešní proměny tráví většinu své pracovní doby doslova v oblacích, určitě vám bude jasné, koho dnes budeme svlékat z uniformy. Seznamte se s letuškou Simonou.

Článek

Jednatřicetiletou Simonu do projektu nalákaly naše předchozí „uniformní“ proměny. „Ráda bych si nechala poradit od vašich odborníků, kteří by dali vyniknout tomu hezkému, a naopak zakryli mé nedostatky. Sama si v téhle oblasti nevím moc rady,“ napsala nám Simona. No, žádné velké nedostatky sice nevidíme, ale rádi se sympatické letušky ujmeme!

Simonin „rozmazlovací“ den

A jak zněly Simoniny požadavky? „Kvůli práci by to nemělo být nic extravagantního, délku bych chtěla zachovat tak, aby se daly vlasy sepnout.“ Nový účes s ní konzultoval kadeřník Milan Kurdějovský ze salonu Joshua, který se postaral o proměnu Simoniných vlasů. „Že bychom to ustřihli tady? Nebo tady?“ ptal se Milan a při tom posouval ruku stále blíže k bradě. Přestože se Simona zkracování bála (její kadeřník ji na mikádo umlouval nesčetněkrát – a neuspěl!), nakonec to nechala na Milanovi.

Kromě nových vlasů Simona ocenila i tipy vizážistky Petry Kejřové, která jí poradila s výběrem správného odstínu make-upu (Simona ze strachu, že bude moc bledá, používala tmavší make-up), tvarováním obočí a naučila ji, jak jednoduše nalíčit oči. Naše milá letuška si užívala i péči stylistky Veroniky Králové, která si pro ni připravila rovnou tři různé outfity. A teď už vás nebudeme déle napínat. Pojďte se podívat, jak se celá proměna povedla!

Musíte i vy nosit v práci uniformu? Přihlaste se do naší proměny! Své fotografie včetně telefonního čísla a informací o vašem povolání zasílejte na mail jana@prozeny.cz! Těšíme se na vás!

Vlasy: Milan Kurdějovský (salon Joshua, Slovenská 2, Praha 10 – Vinohrady, 101 00)

Vizáž: Petra Kejřová (MA-DA Makeup Network)

Styling: Veronika Králová (BACKSTAGE, škola stylistů)

Reklama

Načítám