Hlavní obsah

Tantra masáž klína: Božská rozkoš!

Foto: Thinkstock

Dopřejte si opojení ze vzájemných dotykůFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozkoš z masáže je všeobecně známá. A co teprve když se jedná o masáž klína! Pojďte s námi objevit umění sexy kouzel pocházející z filozofie tantry!

Článek

Erotická masáž jako meditace? No ano! Masírovaný i masér si užívají přítomnosti a doteků protějšku, odevzdávají se okamžiku a energii rozváděné do celého těla. Nejde jenom o fyzickou rozkoš a vzrušení, ale hlavně o otevřenost vůči pocitům vlastním i partnerovým, tudíž spojení duchovní.

Říkáte si, že zrovna vás něco takového nemůže potkat? Takové stavy jsou pro vás naprosté tabu? Pak podotýkáme: Každý jednou začínal!

Důvody, proč to zkusit:

  • při správném pojetí a oddání se jste přijímáni ve vší nahotě těla i ducha, což s sebou přináší uvolnění
  • proudící energie se postará o hlubší pocity
  • dáváte-li, zároveň i přijímáte rozkoš díky principu zrcadlení (aktivita maséra jemu samotnému dodává energii)
  • muž a žena mají lepší šanci porozumět si navzájem a ztlumit případné partnerské napětí, protože tantra masáž není o dosažení cílů či limitů, nýbrž o „pouhé“ meditaci a uvolnění

Pomůcky? Hlavně klid!

Začít by se mělo ve chvíli, kdy ani jeden z partnerů není příliš roztěkaný na to, aby se mohl soustředit. Pomůckami jsou masážní olej, popř. lubrikační gel, naprostý klid bez zapnutých mobilů a domovních zvonků, svíčky a příjemná hudba pro vytvoření uklidňující a mimořádné příležitosti. Připomínáme, že pro bdělost ducha není vhodné požívat alkoholické nápoje, takže ani „nevinnou“ skleničku vína! Celý proces je opravdu předmětem delšího studia a otevřenosti, ale ve stručnosti lze samotné masírování popsat následovně.

Přistupte k mužskému pohlavnímu údu, podle tantry nazývanému „Vajra“ nebo také „lingam“, a prokazujte mu úctu, neboť o jeho posvátnosti není pochyb! (Hinduistické chrámy jsou opravdu plné vyobrazení lingamů!) Propojte svá těla rukama. Jednu položte partnerovi na oblast srdce, druhou do klína a chvíli meditujte. Pak ho masírujte pozvolna od obličeje, krku, zad a bříška až po zadek a stehna. Jeho úkolem je naprosto se uvolnit, vy se v pozici maséra starejte o (aspoň občasný) oční kontakt s ním.

Dělejte to, co cítíte

A co dál? Nahlížení do poznámek a doporučených technik rozptyluje koncentraci a zabíjí atmosféru, a proto vycházejte z momentální situace. Vajru hlaďte, objímejte oběma rukama, masírujte palci, různě stahujte a napínejte předkožku. Neustále doplňujte olej, aby to partnerovi bylo příjemné. Nezapomínejte ani na vnitřní stranu stehen, oblast hráze (perineum) a varlata.

Máte strach, že něco uděláte špatně? Pokud vše budete provádět citlivě, pak není na místě. „Na základě statistického vzorku se domnívám, že všechny pozice vyhovují téměř každému muži,“ vysvětluje učitel Manguri z pražského Tantra institutu. „Pouze je třeba dát pozor na individuální citlivost tkáně (typicky třeba varlat), což lze při určité zkušenosti vykomunikovat i neverbálně sledováním reakcí masírovaného. Samozřejmě že každý muž může upřednostňovat různé hmaty, ale obecně platí, že je vhodné stimulovat postupně celého Vajru, protože je to jedna velká reflexní zóna.“

Foto: Thinkstock

Začít můžete třeba i běžnou masážíFoto: Thinkstock

Když například použijete následující techniky, bude váš milý blahem bez sebe!

Twist and Shout - Stáhněte předkožku a točte rukou po žaludu, přičemž zaměstnejte ukazováček a palec druhé ruky ke stahování kůžičky ke kořeni Vajry. Vajra může pomalu měnit směr od břicha k nohám a zase zpět. (Tato technika je zvlášť vhodná při částečné erekci.)

Juicer - Okrajem žaludu točte špičkou prstů jako při vymačkávání pomeranče. (Je dobré mít trochu naolejované prsty a druhou rukou mírně stahovat kůžičku z Vajry).

Oheň- Uchopte Vajru mezi dobře naolejované ruce a napodobte pohyb tření: jako když domorodci rozdělávají oheň.

Jsem absolutní nováček

I když nemáte žádné valné předchozí zkušenosti s erotickými a jinými masážemi (a obzvláště s tantrou), nikdy není pozdě přijít novým libůstkám na chuť. Začít lze studiem literatury, kurzem, objednáním tantrické masáže (třeba v páru). A co se týče správných hmatů? „Techniky masáže přirození jsou jen určitou manuální zručností doplněnou trochou znalostí fyziologie. Odpovídají schopnosti malíře míchat barvu a nanášet ji na plátno. Jsou nezbytné pro ,umělecké dílo‘. Důležitá je citovost, vášeň, spiritualita, bdělost, oddání se činnosti, vnímání,“ dále popisuje Manguri, učitel tantry. A dodává, že vhodným zakončením celého rituálu je klid pro zažití intenzivních pocitů a „namasté“, což je rituální tantrická úklona, která se provádí na začátku a na konci každého takového setkání.

Partnerka křičí blahem!

Jestli tedy máte i vy chuť vnést do svého milostného života trochu inovace a hlubších zážitků, vydejte se s partnerem do knihovny pro informace, nebo ještě lépe: navštivte kurz tantry pod dohledem zkušeného guru! Váš intimní život se rázem promění, protože to, čemu se partner přiučí, se určitě neztratí. Jistý pan K. tantru masáž dopřává své partnerce delší dobu a říká, že už dávno přestala orgasmy počítat. Jeho doporučení zní: „Nejlepší hledání správných bodů je se zavřenýma očima – soustřeďte se jen na hmat.“

Takže už máte chuť to vyzkoušet?

Reklama

Související témata:

Načítám