Hlavní obsah

Téma týdne: Přítel předpověděl budoucnost!

Foto: shutterstock.com

Přítele čekala těžká zkouškaFoto: shutterstock.com

Reklama

Téma týdne: Setkání s tajemnem. Soudě podle docházejících příběhů je vidět, že vás tajemný svět nenechává chladnými. Ještě je čas zabojovat o honorář 500 korun. Napište nám na info@prozeny.cz, co se vám nevysvětlitelného přihodilo, stejně jako to udělala Kateřina.

Článek

Příběh vaší redaktorky Míši (Téma týdne: Setkání s tajemnem)mě hodně zaujal, a abych pravdu řekla, zažila jsem něco podobného u mého přítele Ondry, s nímž jsem se seznámila před několika lety, kdy byl ještě ženatý.

Na vojně potkal muže, který mu řekl, že z něj vychází veliká energie a jestli si uvědomuje, že umí předpovídat budoucnost. Také mu řekl, že ho čeká veliká zkouška, bude se stupňovat a třetí zásah ho dostane, jak se říká, na kolena. Stalo se, co se stát mělo, Ondra se vrátil z vojny, našel si přítelkyni, oženil se, měl dvě krásné děti, dostal nový veliký byt a současně dobře placenou práci.

Krátce před narozením syna jel se svou manželkou ke svým rodičům. Sám o sobě říká, že byl hrozně nerozvážný a hloupý. Byl nedělní oběd a Ondra uviděl něco na rukách své maminky. Řekl jí, že má pocit, že má na rukou napsanou smrt, že brzy umře. Maminka se rozhodla jít k lékaři a skutečně, měla rakovinu.

Ondra předpověděl podle pohledu na ruce ještě několik věcí: mladému klukovi, kterého nikdy předtím neviděl, smrt, za několik měsíců hoch umřel při havárii vozidla. I zázračné uzdravení u starší paní, která vychovávala svou vnučku a byla smrtelně nemocná, a mnohé další.

Uběhlo pár let a předpověď toho muže na vojně, se začala naplňovat. Nejdříve havarovala Ondrova sestra na kole s jeho tehdy tříletým synem, měl otřes mozku, zlomeninu ruky a několik modřin, ale to se za pár dnů zhojilo. O tři měsíce později se stal mnohem větší zlom v jeho životě. Zavolal tatínek, přijeď, maminka je v nemocnici těžce nemocná. Odpoledne, když přijeli, zjistili, že během dopoledne zemřela, a po pár dnech nato porazilo jeho skoro šestiletou dceru auto. Havárii sice přežila, ale dodnes hodně špatně chodí.

Foto: shutterstock.com

Nemohl se vyrovnat se smrtí matkyFoto: shutterstock.com

Možná i tyto události prohloubily nesoulad s jeho manželkou a měly dopad na celou rodinu a on se nakonec rozvedl. Podivuhodné je, že jsme se s Ondrou potkali. Od smrti maminky měl veliké zdravotní problémy se srdcem, s arytmií. Ještě dlouho poté, co jsme se začali pravidelně vídat, nebyl vyrovnaný se smrtí maminky, stále říkal, že se mu zjevuje v černé vyšívané noční košili a že jí tečou slzy.

Vzala jsem Ondru do přírody, nikdy se mu příroda nelíbila, měl sennou rýmu a bolely ho nohy a byl unavený... Zkrátka vždy našel něco, aby nemusel jít. Přesto jsem ho jednoho krásného jarního a slunného dne přesvědčila, ať to zkusí.

Chytili jsme se velikého stromu, zavřeli jsme oči a nechali přírodu proudit okolo nás, ptáci zpívali a z lesa šla zvláštní energie, kterou Ondra nikdy nezažil a necítil, jak říkal. Stáli jsme tak několik minut a z úplného bezvětří se během několika málo sekund přihnala obrovská bouřka, rychle jsme doběhli do auta se schovat a bouřka najednou zmizela, byla to náhoda? Nebo na výročí smrti jeho maminky jsme byli na hřbitově dát kytičku, je tam krásný kostel, Ondra prohlásil, že se cítí dobře a že mě nikdy neopustí, ale že neví, co na to maminka. Jen to dořekl, zazvonil kostelní zvon.

Ještě to odpoledne šel na kontrolu se srdcem, sám lékař byl zmatený, jak se jeho stav o tolik zlepšil. Ondra mi druhý den ráno volal a řekl: „Miluji tě, dneska mi přišla maminka k posteli, nebyla v černém jako vždy, ale v bílém, a neplakala, ale usmála se, zamávala mi a odešla."

Od té doby se maminka Ondrovi nezjevuje, on nemá problémy se srdíčkem a ani sennou rýmu. Vím, že to vypadá skoro jako pohádka, já v tajemno věřím, Ondra tehdy ne, ale dnes už také věří. Vím, že to všechno mohly být jen náhody, ale pro mě to je až moc náhod najednou. Jediné, co Ondra změnil od smrti maminky, bylo to, že se už nikdy nikomu nepodíval na ruce.

Jsme spolu šest let v krásném a harmonickém vztahu. Ondrovi prý na vojně ten muž předpověděl ještě jednu věc, ale tu mi nechce říci, vím jen, že se to týká jeho zdraví a stane se to okolo padesáti, ale to už bude jiný příběh.

Setkaly jste se někdy s tajemnem? Zažily jste nevysvětlitelné události, které ovlivnily váš život? Napište nám do pátku na info@prozeny.cz a buďte jednou ze tří čtenářek, které od nás dostanou honorář 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám