Hlavní obsah

Top 10 ženských sexuálních fantazií

Foto: Thinkstock

Víte, jakým fantaziím se ženy oddávají nejčastěji?Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sexuálních fantazií není nikdy dost! Obohacují vztah, vzrušují a celkově napomáhají tomu, aby mělo milování větší grády! Víte ale, o čem sní ženy nejčastěji?

Článek

Sexuolog Petr Weiss říká, že ženy mají představy, se kterými nejsou úplně vnitřně ztotožněné (například lesbické hrátky), ale obavy nad vlastní orientací nebo deviací nejsou na místě, neboť sexuální fantazie nemusí odrážet skutečné erotické preference žen. Snít tedy můžete o čemkoli. Podle psychologů, sexuologů a nesčetných výzkumů patří mezi nejčastější sexuální představy žen tyto:

1. Dominantní potvora

Ženy milují velké silné muže, kteří jim cokoli snesou k nohám, ovšem někoho možná překvapí, že jednou z nejčastějších ženských sexuálních fantazií je to, aby se muži podrobili nadvládě své paní. Proč? Každá žena chce, aby její tělo bylo uctíváno a hýčkáno a aby měla situaci pod kontrolou. Po takovém potěšení z oddanosti svého milence nebo partnera zatouží čas od času i ta, jež zaujímá výhradně podřízený milenecký postoj.

2. Útok metrosexuála

Milování s metrosexuálem (muž důkladně pečující o svůj zevnějšek včetně vyholování intimních partií a používání kosmetiky, který tak přejímá návyky typické spíš pro ženy) patří mezi top deset ženských fantasy. Důvod? Psychologové se domnívají, že nezávislé ženy preferují skutečné a tvrdé muže, kteří se nebojí dočasně převzít jejich ženskou úlohu, čímž jim dokazují úctu a uznání. Údajně velké procento žen chce být tímto mužem v posteli vlastněno, i když pochopitelně jen na chvíli, neboť po akci je nutné navrátit se k původnímu modelu postavení pohlaví.

Foto: Thinkstock

Pohledný metrosexuál se v ženských fantaziích vyskytuje překvapivě častoFoto: Thinkstock

3. Kázeň školačky

Podle výzkumů dospělé ženy milují představu, že se oblékají jako školačky a pochodují okolo svého partnera pro jeho potěšení. Mnohé z nich by nejradši zašly i o krok dál, čili nechaly se potrestat za to, že ve škole zlobily. Jemný výprask je vzrušující ze dvou důvodů. Zaprvé: Vede to ke vzrušujícímu sexu, zadruhé: Projev dominance partnera v kombinaci s příjemnou bolestí posune váš orgasmus do neskutečného levelu. Zkuste to taky, více zde.

4. Sex s cizincem

Ne každá má odvahu na to (z morálních důvodů či pocitů viny), aby se třeba na dovolené pomilovala s neznámým cizincem, proto o tom aspoň sní. Většina by prý ale neodmítla, pokud by seděla v baru, kde by ji nikdo neznal, a nechala se svést krasavcem s mužnými rysy, který by ji zavedl do pokoje a divoce se s ní pomiloval. Aspoň tedy ve své fantazii, o které se protějšku nezmiňujte! „Ženy často mají z těchto představ výčitky a pociťují to jako zradu na svém partnerovi. Někdy mají dokonce snahu mu o tom vyprávět! To je samozřejmě fatální chyba,“ upozorňuje sexuolog Petr Weiss ve své knize Sloupky o sexu.

5. Trojka s jinou ženou

Ani pro zaryté heterosexuální ženy není představa sexu s jinou ženou a mužem ničím výjimečným, ovšem pozor! Většina žen nesnese, aby se jejich partner dotýkal jiné ženy, a proto ho staví spíš do pozice voyeura. Jestli se tak opravdu předejde žárlivosti, je otázkou.

Foto: Thinkstock

Milování ve třech ženy lákáFoto: Thinkstock

6. Trojka se dvěma muži

Další ženská představa v trochu jiném poměru: jedna žena plus dva heterosexuální muži znamená spoustu akce. Která by si nepřála, aby ji zbožňoval jeden milenec, natož dva? Není to proto, že by žena měla „málo práce“, ale chce se cítit jako bohyně, filmová hvězda s nekonečnými možnostmi – skoro jako v pornofilmu, ale Tyhle praktiky v praxi nezkoušejte!.

7. Šmírování druhých

Jestli si myslíte, že voyeurismus je výsadou pouze mužů, jste na omylu. Ženy se taky rády dívají ze stejného důvodu jako pánové: Je to vzrušující, velmi erotické, a vlastně tak trochu zakázané. Proto když některá z nich sedí v kině a slyší nepatřičné zvuky z levého křídla, nezačne pobouřeně syčet, ale občas do těch míst sklouzne pohledem. Co kdyby se náhodou něčemu přiučila, že?

8. Naléhavá a neodkladná přepadovka

Síla fantazie je neskutečná. Většina psychologů věří, že žena touží po divokém a špinavém milování bez pocitu viny, který následuje. Někdy je přemýšlení zatěžující. Proto je fajn, když super charismatický chlap čapne svoji partnerku a rychle se dostane k jádru věci, zbaví se jejího oblečení raz dva, ale zároveň si bude užívat každou minutu sexu.

9. Exhibicionistické chování zakončené úspěchem

Být tak neskutečně sebevědomá, mít moc lámat mužská srdce na počkání, věřit si, to je to, po čem ženy touží. Bohužel vnitřní nespokojenost a obavy z trapasu a selhání brání mnohým v sexuálním experimentování. Přitom následující scénář patří k top desítce ženských sexuálních fantazií: Ultra krátké šaty, divoký tanec v baru, provokativní pohledy, možnost výběru milence, sex kdesi ve výtahu nebo na chodbě.

10. Vzrušující striptýz, kterému neodolá

Odvaha předvést erotický tanec, nad kterým se tají dech, se cení, ovšem i ten soukromý, jen pro partnera, omezuje nervozita. Kdekdo by ho chtěl zvládnout na jedničku, být pro milence atraktivní, a hlavně vidět výsledky: jeho erekci.

Máte i vy tyhle či jiné představy? Pak jste naprosto normální, nebojte. „Bohatý fantazijní život může jedině přispět ke zkvalitnění reálného sexuálního života, a proto by si ho měli lidé dopřávat bez jakýchkoli pocitů viny,“ říká sexuolog Petr Weiss.

Takže se ptáme: O čem se zdá vám?

Reklama

Načítám