Hlavní obsah

Topy, sukně, kalhoty. Všechny v tělové barvě!

Foto: isifa

Oblíbíte si tělovou barvy i vy?Foto: isifa

Reklama

Tělová – pro někoho barva prapodivná až ošklivá, pro jiného symbol něžnosti a nevinnosti. Pokud patříte mezi ty, které se již s touto zvláštní barvičkou popasovaly, nechte se inspirovat tímto článkem. Jestliže jste si na ni ještě názor neutvořily, zkuste si jej udělat nyní! Vybrali jsme topy, šaty, kalhoty i doplňky, díky kterými si ji zamilujete!

Článek

Jen málokterá barva je tak často odsuzována až nenáviděna, jen málokterá barva dokáže být tak krutá k tělesným křivkám a nedokonalostem a snad žádná barva neumí udělat z barvy vaší kůže tak prapodivný odstín. No... nebudeme vám říkat, že sluší všem! Na druhé straně umí přetvořit i obyčejné tričko v něco extra a jednoduchý top získává s touto barvou zajímavý šmrnc!

Zkuste si v obchodě hned několik kousků v barvě pudru – to, že vám nesednou šaty, neznamená, že k vám nepůjde ani top či tílko! Pamatujte, že tato barva je velmi jemná a něžná, chcete-li tento efekt ještě zdůraznit, doplňte top romantickou sukní nebo šortky lehkou tunikou (máte-li rády něžnou módu, nesmíte minout článek Sladká móda: Zkuste ji, netloustne se po ní!). Pudrová barva si skvěle rozumí s bílou, černou a s pastelovými odstíny a skvěle pasuje i k džínům. Pojďte se s námi podívat na kousky, které se v tomto odstínu urodily letošní sezonu.

Něžné halenky i dráždivá tílka

Působí velice křehce a evokují módu starých časů, dokážou být neuvěřitelně slušivé a v té správné kombinaci z vás vykouzlí až étericky něžnou bytost. Ano – řeč je o topech v pudrovém odstínu. Máte-li rády cudnost dob minulých, pořiďte si blůzku se zapínáním až ke krku a drobnými kraječkami. Překrásně působí tělová na tílkách – kombinace lehkého materiálu a odhalené kůže je prostě neodolatelná – zkuste naprosto jednoduchý střih nebo sáhněte po nějakém s roztomilými volánky, něžnými kvítky nebo lesklými flitry.

Že vám tělová nesluší? I takto specifická barva má několik odstínů – od nejsvětlejšího téměř krémového, až po tmavší s broskvovým nádechem! Před tím, než na ni zanevřete navždy, nezapomeňte vyzkoušet všechny její varianty! Ať už zvolíte tričko, tílko nebo tuniku, v tom správném odstínu budete vypadat skvěle!

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Zara 899 Kč, Asos 435 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 1044 Kč, Lindex 899 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): H&M 599 Kč, Zara 399 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Asos 870 Kč, Mango 599 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 1044 Kč, Lindex 699 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Zara 599 Kč, Asos 928 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Lindex 799 Kč, Mango 449 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 1015 Kč, Zara 899 KčFoto: archiv firem

Šaty pro její zastánkyně

Je až zarážející, kolik žen v souvislosti s touto barvou nejde pro hanlivá slova daleko – proč jim připadá barva tak podobná barvě vlastní kůže tak strašná? Pravdou asi je, že se rády halíte do barev a tím zároveň odpoutáváte pozornost od sebe samých.

Šaty v pudrové barvě jsou určeny pro ženy, které tomuto zajímavému odstínu už dávno propadly a ani za mák se ho nebojí. V tomto případě totiž pudrová barva halí celé tělo a její decentnost a přirozenost přivádí pozornost k tváři a proporcím. Stejně jako u topů si i zde tělový odstín nejlépe rozumí s lehkými materiály, jako jsou satén, šifon, tyl či krajka. Opravdu skvěle vypadá, pokud šaty doladíte lodičkami a psaníčkem ve stejné barvě, chcete-li tento odstín trochu oživit, zkuste doplňky ve zlaté či třeba smaragdově zelené!

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Asos 580 Kč, Bershka 899 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): H&M 399 Kč, Asos 870 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Zara 999 Kč, Topshop 1305 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Asos 566 Kč, H&M 899 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): H&M 899 Kč, Asos 580 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 1015 Kč, Bershka 699 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Asos 899 Kč, Zara 999 KčFoto: archiv firem

Kalhoty a šortky pro odvážné

Ani kalhoty a šortky v této barvě to nemají vůbec jednoduché – moc žen je totiž nenosí! To je ale obrovská chyba – kalhoty v tomto odstínu jsou totiž nejen právě „v kurzu“, ale umějí být i neuvěřitelně stylové a slušivé. Bohužel patří k tomu z mála druhů oblečení, které si opravdu mohou dovolit jen štíhlé ženy – v tělovém odstínu se totiž neskryje ani kilogram navíc.

Volné kalhoty s puky jsou ideální do práce, zastrčte do nich bílou halenku a máte perfektní outfit, kterému se nebude dát nic vytknout (další tipy na pracovní outfity najdete v článku Topy a blůzky do práce). V úzkých kalhotách či džínech vám to bude slušet – klidně tak v nich vyrazte na rande, do baru nebo na party. Něžného looku dosáhnete v kombinaci s pastelovými barvami či bílou, výrazného vzhledu zas společně s metalickými nebo neonovými odstíny. Boty na podpatku jsou více než žádoucí!

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Bershka 699 Kč, H&M 299 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Asos 1015 Kč, Zara 999 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Mango 699 Kč, Bershka 599 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Bershka 699 Kč, Zara 1499 KčFoto: archiv firem

Doplňky – jdou téměř ke všemu

Pokud ještě nemáte s tělovou barvou tolik zkušeností, abyste si pořídily šaty nebo top, začněte u doplňků. Postupně si samy přijdete na to, proč je tato barva tak úžasná – nenápadná a přitom nezaměnitelná, decentní i extravagantní.

Už bylo řečeno, že se do tělového odstínu můžete zahalit od hlavy až k patě, včetně doplňků. Jejich vynikající vlastností je jejich přirozenost a střídmost – proto jimi můžete doplnit šaty výrazné barvy, kterým by třeba náhrdelník nebo lodičky v jiném výrazném odstínu pouze uškodil. Třeba křiklavě červené šaty tak trošku uzemníte náhrdelníkem a lodičkami v pudrové barvě, stejně tak i outfity v mnoha jiných barevných provedeních. Tělové doplňky se prostě hodí téměř ke všemu!

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 870 Kč, H&M 129 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Tally Weijl 125 Kč, Zara 1999 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 464 Kč, H&M 299 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Asos 986 Kč, Topshop 928 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Tally Weijl 575 Kč, H&M 299 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 870 Kč, Zara 1699 KčFoto: archiv firem

Jak jste na tom s pudrovou barvou vy? Pro, nebo proti?

Reklama

Načítám