Hlavní obsah

Venušiny kuličky v něžných barvách: 6 tipů, které vás příjemně naladí

Foto: Profimedia

Po vánočním frmolu byste měly začít myslet víc na sebeFoto: Profimedia

Reklama

Venušiny kuličky. Proč? A k čemu? Spojíte příjemné s užitečným. Proto. V lednu se tak nerozhlížejte pouze po výprodejích s módou, ale zavítejte i do erotického obchodu. Zabijete dvě mouchy jednou ranou!

Článek

Kuličky jsou určeny pro trénink Kegelových cviků, tedy zpevnění svalů pánevního dna. Pokud jsou tyhle svaly v kondici, je patrné rovné držení postavy, o pozitivním vlivu na zvýšení sexuálního prožitku ani nemluvě. A další výhoda těchto malých, většinou kulatých, pomůcek?

Pokud s nákupem váháte

„Myslím, že patřím ke vzrušivějším ženám. Ten vnitřní pohyb kuliček vnímám nejen jako příjemný, ale i povzbuzující. Vždycky mě to sexuálně nakopne,“ svěřuje se anonymně jedna čtenářka, které prý nový kousek přinesl Ježíšek. „Ale stejně teď vybírám ještě nějaké. Chci zkusit i větší rozměry,“ usmívá se. Buďte jako ona a taky se poohlédněte po nových přírůstcích! Těchto šest, navíc ve sladkých barvách, vám hned udělá lepší náladu!

1. Dvě minus jedna

Čekáte klasický tvar? Těm už pomalu zvoní umíráček! Třeba Smartballs Teneo Uno od Fun Factory (doporučená cena 449 korun) je skoro všechno, jenom ne standard. Jedná se pouze o jednu kuličku, ve které se volně pohybuje ještě jedna – těžší. Každý pohyb pánve tedy znamená akci tam uvnitř. A váha? 38 gramů. Taky stoprocentní silikon, a výrobce tvrdí, že i déletrvající pohyby. No, nezbývá nic jiného než to otestovat na vlastní kůži.

Foto: Archiv

Jedna je prý lepší než dvěFoto: Archiv

2. Něžná dvojčata

Chcete radši něco méně experimentálního? Pak vsaďte na Twin Balls od You2Toys (299 korun, délka 11 centimetrů), které se snadno zavádí. A při cvičení zkuste, jak na tom jste. Zaveďte je dovnitř, stáhněte svaly a jedním tahem se je pokuste vyndat. Pokud to jde snadno, je to špatně! Pár minut denně věnujte svému klínu a trénujte… Klidně si pořiďte i něco na střídání. Co?

Foto: Archiv

Ale dvě mají také něco do sebe :-) Cvičte a posilujte pánevní dno!Foto: Archiv

3. Těžší kalibr

Stejný výrobce nabízí i žíhané King Size Balls (329 korun, váha 178 gramů), jež jsou o celý jeden centimetr v průměru větší a taky mají větší délku. Podobné rozměry se hodí pro „prostornější“ klíny, tedy třeba ty, které mají za sebou porod. Ale leckdy i bez něj mnoho žen ocení nějaký ten centimetr navíc. Patříte-li k nim, berte to jako tip na nákup.

Foto: Archiv

Na hmotnosti záleží!Foto: Archiv

4. Fialová krása

Elegantní, nevšední tvar, příjemná barva, 140 gramů. To je model kuliček Peonia od Layla (přibližně okolo 389 korun). Komu udělají radost? Všem, kdo se na ně v lednu jen podívá. Jsou totiž příjemné na pohled i na dotek. Pravidelné používání bude zároveň i potěšením! Nebo snad toužíte po ještě modernější vychytávce? Tady je…

Foto: Archiv

Co to nazvat Venušiny kapičky?Foto: Archiv

5. Osobní trenér

Smart Kegel Ball Twins s označením Magic Motion jsou sice dražší (1799 korun), ale důvtipné. Díky bezdrátové technologii Bluetooth spojíte kuličky s telefonem, čímž je můžete snadno ovládat. Posilování tak nikdy nebylo jednodušší! Máte přehled o své činnosti a tenhle trenér nikoho zahálet nenechá. Ale pořídit si můžete ještě jednu věc…

Foto: Archiv

Moderní technologie se vetřou všude...Foto: Archiv

6. Romantika trochu jinak

Patříte k romantickým duším? Milujete růžovou a tvar srdce? Pak tři kusy LoveLife Flex od OhMibod čekají právě na vás (999 korun). Každý kousek váží jinak (35, 45, 85 gramů), takže můžete ihned vyzkoušet, co se pro vás hodí nejvíc. Nebo snad máte jiný plán na leden?

Foto: Archiv

Romantika různé hmotnosti vám dá rychle poznat, co budete vybírat příštěFoto: Archiv

A jak to máte vy? Vlastníte aspoň jedny Venušiny kuličky?

Reklama

Načítám