Hlavní obsah

Vzala jsem si ho na přání kolegyně!

Foto: shutterstock.com

Nosil mi různé pozornostiFoto: shutterstock.com

Reklama

Někdy se v životě seznámíte s mužem, který vás ničím neupoutá, a daly byste ruku do ohně za to, že s ním nebudete nikdy mít nic společného. Po nějakém čase se ale vaše tvrzení úplně změní. Něco podobného zažila i Alena.

Článek

Vztah bez lásky jsem nezažila, ale bez lásky a prvotního zamilování jsem se začala stýkat s jedním mužem, za kterého jsem se později z lásky vdala.

Moje starší kolegyně (bylo jí 57 let) umřela, ale na ,,smrtelném" lůžku vyslovila přání, které mi navždycky změnilo život. Přála si, abych se seznámila s jejím synem a abychom se dali dohromady, protože se prý k sobě moc hodíme. V tu chvíli jsem měla vážné pochybnosti, ani jsem ho neznala, viděla jsem ho tak maximálně dvakrát, a to jsme spolu ani nepromluvili. Měla jsem ji ale moc ráda, byla to skvělá kamarádka, a já byla zrovna ,,singl", tak jsem si řekla, že to s jejím synem zkusím.

Byl o tři roky starší a já jsem s ním tedy šla na rande (tak trochu naslepo), a abych řekla pravdu, moc mě nezaujal. Už jsem ho chtěla poslat k šípku, ale potom jsem si vzpomněla na kolegyni a přimělo mě to k další schůzce. Na druhé schůzce jsme se skvěle bavili a dozvěděli jsme se více jeden o druhém - asi opadl strach a tréma. Začal se mi líbit. Nosil mi různé drobnosti (květiny, bonboniérky, malé pozornosti) a krásně mě rozmazloval. Po krátké době jsme se dohodli na společném bydlení. Zanedlouho poté jsme se vzali a máme spolu tři krásné děti.

Jsem moc ráda, že jsem splnila přání kamarádky-jeho mamky a bez zamilování s ním chodila na schůzky, když poté si nás láska stejně našla. Vztah bez lásky tedy neznám, ale seznámení bez ní znám moc dobře. Někdy i takové seznámení může vyjít!

Rády nakupujete? Objeví se nějaká novinka a vy ji zkrátka musíte mít? Je to droga, se kterou musíte žít a vlastně vám to vůbec nevadí? Pojďte nám napsat na nové Téma týdne: Nakupování je moje tajná vášeň! na info@prozeny.cz. Tři z vás si odnesou 500 korun jako příspěvek na nějaký ten nový kousek.

Reklama

Související témata:

Načítám