Hlavní obsah

10 míst, na která chce každá žena políbit

Foto: Thinkstock

Polibky něžné i vroucí, která žena by je nemilovala? Známe 10 míst na těle, která si o ně říkajíFoto: Thinkstock

Reklama

Prý existuje mnoho technik, jak svést ženu, ale „polibková metoda“ je ta nej! Líbání, lízání, okusování, sání, žužlání… Kde? Těchto 10 žíznivých míst ženského těla na polibek od mužů vyloženě čeká!

Článek

Laskání těla ústy je tak smyslné, zábavné a vzrušující… A ženy si přejí, aby se jim muži takto věnovali – obzvlášť na několika místech. Zde je jejich seznam:

1. Rty

Proč? Podle britské sexuoložky Tracey Cox je líbání na ústa mnohem intimnější než samotný pohlavní styk a patří mezi věci, které páry dělají úplně za začátku. Proto nejen romantičky očekávají, že budou na své měkké rty políbeny.

2. Krk

Proč? Líbání této oblasti působí na mnohé ženy velmi eroticky. „Mne to vždycky dostane do nálady,“ říká třicetiletá čtenářka Klára s tím, že když se k ní partner přiblíží zezadu, odhrne jí vlasy a políbí na krk, má husí kůži.

3. Uši (ušní lalůčky)

Proč? Dýchnutí na ucho, olíznutí špičkou jazyka a polibek. O to si ušní lalůčky prostě říkají! A i další ústní neřesti jsou vítané! „41 procent žen udává, že se jim líbí, když je partner při svádění něžně kouše na uchu,“ nechává se slyšet Tracey Cox v jedné ze svých sexem nabitých publikací.

Foto: Thinkstock

Jak svůdné, když vás líbá na krk...Foto: Thinkstock

4. Zápěstí

Proč? Ač to může působit trochu „antieroticky“, vnitřní strany zápěstí patří mezi opomíjené erotogenní zóny, které dychtí po setkání s ústy! Vysvětlení je jednoduché. Ostatní se jich dotýkají velmi zřídka, takže se dá předpokládat, že jsou abnormálně sexuálně citlivá.

5. Dlaně

Proč? Ukážete-li druhému dlaň, podle odborníků na řeč těla to znamená, že jste upřímní a otevření. Pokud vás do dlaně, která má podle některých pramenů přes 40 tisíc nervových zakončení, muž políbí, měl by si získat vaše srdce. „Je to takové gentlemanské a sexy vstřícné gesto,“ myslí si osmadvacetiletá Bětka, další ze čtenářek.

6. Prsa

Proč? „Prsa jsou erotogenní zónou, pro některé ženy tou nejdůležitější,“ udává sexuolog Zlatko Pastor s tím, že stimulace bradavek přivádí některé ženy k orgasmu. (Muži samozřejmě neprotestují.)

7. Vnitřní strany stehen

Proč? Tyto hebké mantinely s překvapením uprostřed tvoří poslední překážku před vstupem do pochvy, takže jejich smyslné zdolávání polibky se očekává. „Vždycky si přeji, aby milenec nešel jazykem přímo, ale nejdřív si mě líbáním na okolí připravil,“ směje se dvaatřicetiletá Zuzka.

Foto: Thinkstock

Ukažte mu, kde vás jeho horký dech extrémně vzrušuje. Bude blahem bez sebe!Foto: Thinkstock

8. Malé stydké pysky

Proč? Podle sexuologa Zlatko Pastora malé pysky patří vedle klitorisu k nejcitlivějším ženským oblastem. Ženy to vědí, ale co pánové? Tuší, že jejich zbarvení je jedním z nejprůkaznějších ukazatelů sexuálního vzrušení? Mimochodem, barva se mění od jasně červené po tmavě vínovou.

9. Klitoris

Proč? „Žalud klitorisu je bohatě, více než penis, zásobován nervovými vlákny. Proto je na dotekové podněty citlivější,“ objasňuje Zlatko Pastor ve své knize Tajemství ženské sexuality záhadu, proč si mnoho žen nemůže představit život bez polibků v klíně. Důkaz? Jistý výzkum na jedné americké škole prokázal, že z tisícovky žen 96 procent uvedlo, že orálnímu sexu dávají přednost před klasickým milováním.

10. Zadek

„Miluji to. A co vím, rozhodně nejsem sama,“ svěřuje se třiatřicetiletá Saša s tím, že když ji partner líbá na zadek, je v sedmém nebi. Aby ne! Hýždě jsou bohatě zásobeny citlivými nervovými zakončeními, takže jejich hlazení a líbání vyvolává slastné pocity. Tak, a teď ono „polib mi“ dostává úplně jiný, hezčí a hlubší význam…

A kam chcete políbit vy?

Reklama

Načítám