Hlavní obsah

10 párů bot pro každou příležitost

Foto: Shutterstock

Vyberte si podle svého vkusuFoto: Shutterstock

Reklama

Balerínky, sexy platformy, kotníčkové tenisky i kozačky nejrůznějších délek a materiálů. To jsou trendy v obouvání pro nadcházející podzim a zimu. A že je z čeho vybírat. Pokud chcete být letos IN, určitě si vyberete v obchodech s obuví Destroy, která je exkluzivním dovozcem největších a nejznámějších značek. Připravili jsme pro vás dnes 10 tipů na různé příležitosti, kam, kdy a jaké botky zvolit, abyste byly za hvězdu.

Článek

1. tip – na motorku: Drsnější kozačky v dezénu opotřebované kůže jsou ideální volbou pro pánský look nebo pro motorkářský outfit.

2. tip – k sukni: Letos frčí různé ozdoby ve formě výrazných přezek i šněrování, které zdobí dokonce i jednoduché balerínky, vhodné k jakékoli sukni.

3. tip – když chcete zabodovat: Nízké kotníčkové kozačky s páskem si můžete obout jak k sukni, tak k úzkým džínsům, a budete za hvězdu v práci i na party!

Foto: Destroystores.cz

Foto: Destroystores.cz

4. tip – pro dlouhé nohy: V kurzu budou na podzim také elegantní lodičky na platformě, která vám v kombinaci s vysokým podpatkem opticky prodlouží nohy.

5. tip – pro volný styl: Kotníčkové boty s maskulinními prvky a výraznými detaily budou tou pravou záležitostí pro streetovou uvolněnou módu.

6. tip – ke kraťasům: Ani vysoké kozačky nad kolena rovněž s ozdobnou přezkou nejsou na podzim zapovězeny. Hodí se dobře k minisukním, kraťasům či úzkým kalhotám.

7. tip – do města i na nákupy: Pro takovou příležitost je vždy dobré volit hlavně pohodlnou obuv. Výbornou volbou jsou tak cool kotníčkové tenisky nejrůznějších materiálů, vzorů a barev.

Foto: Destroystores.cz

Foto: Destroystores.cz

8. tip – k džínsům: Vypadat budou skvěle i tenisky v barvách obnošené džínsoviny, která je stále IN!

9. tip – na zahřátí: V zimě vás určitě zahřejí různé typy bot s příjemnými vlněnými náplety, které si můžete ohrnout na patřičnou délku.

10. tip – na hory: Pokud plánujete vyrazit na hory stylově, určitě si pořiďte kozačky robustnějšího vzhledu s vnitřní kožešinkou.

11. tip – ten nejdůležitější: Všechny boty z článku najdete v prodejnách Destroy! Více na destroystores.cz

Reklama

Související témata:

Načítám