Hlavní obsah

15 kroků k orální slasti. Dejte je přečíst svým partnerům!

Foto: Thinkstock

Ústa jsou v erotice velmi podstatná, ať už jde o líbání nebo o laskání třeba klínaFoto: Thinkstock

Reklama

Orální slast je něco, co nikdy nevyjde z módy. Je to sexy, chlípné, vzrušující a jemné. Už máte svůj způsob, který při kontaktu klína a úst vyžadujete? Pokud ne, tak tenhle vás dostane! Je působivý!

Článek

Sexuologové, experti, guru… Jsou jich tisíce! A každý z nich má nějaký tip, postup, radu, techniku spjatou s orálním sexem. Mezi nimi se občas mihne sexuální nadšenec přezdívaný Badatel, který, ač nemá školy, kurzy nebo certifikáty, vyniká výjimečným postřehem.

Mezi takové patří Adina Rivers, původem Němka a zakladatelka portálu MyTinySecrets. „Jsem jen obyčejná žena, která miluje život a problémy, které přicházejí spolu s ním,“ popisuje na svých stránkách, kde uveřejnila návod na působivý způsob, jak jazykem promlouvat k ženskému klínu. Čemu podlehne každá žena?

1. Kompliment

Mnoho žen se stydí, a proto podle Adiny potřebují slyšet, že jsou krásné – všude. „Pánové, mělo by to být uvěřitelné,“ vzkazuje ona a její tři kolegyně!

2. Ocenění květinky

Muž by se měl v rozkroku partnerky „porozhlédnout“. „Není nic osobitějšího než vulva a pochva ženy,“ dál pokračuje blogerka s tím, že ocenění rozkroku rovná se ocenění ženské jedinečnosti.

3. Verbální komunikace

Mezi další poznatky ženy, jejíž rady následují stovky příznivců, patří poukázání na verbálnost něžného pohlaví. To znamená, že když vám muž sahá do rozkroku, měl by k vám zároveň tichým hlasem promlouvat.

Foto: Thinkstock

Dámy, naučte své partnery, co se vám opravdu líbí!Foto: Thinkstock

4. Uvítání návštěvníka

Opatrné odhrnutí pysků, jemné olíznutí a objevení klitorisu by mělo patřit k dalším krokům každého orálního nadšence.

5. Vlhký kontakt

„Pánové, vždy se ujistěte, že máte mokrý prst nebo navlhčené rty, a to ještě než se klitorisu dotknete,“ varuje blogerka s dodatkem, že milenčina bolest by mohla všechno zkazit. Svatá pravda!

6. Zpomalený přístup

Prvotně, líbání vnitřní části stehna, ehm, brankoviště, patří k postupům, které ženy oceňují. Mohou se lépe psychicky připravit na to, co přijde. Doporučte mu to…

7. Osobité hrátky

Přitisknutí rtů na rozkrok a chvilková pauza? Dokonalé! Jak říká Paul Joannides, odborník na sexuální výchovu americké mládeže a výborný glosátor: „Pochva musí přijít k tobě.“

8. Horký polibek

Pusa. Nejdřív jemná, pak silnější. Jazyk, mimo jiné, slouží k oddělení pysků od sebe.

9. Jazykové objetí

Jakmile se klitoris dostane „na světlo“, je čas na pořádné olíznutí. Buď jeho, nebo kůže, která ho překrývá.

10. Masáž špičky ledovce

„Rychle švihněte jazyk proti klitorisu, aby ho kapuce odkryla,“ uvádí se na stránkách. Dodatek „To milence roztřese nohy“, je výmluvný dost. Co se o tomhle triku zmínit doma?

Foto: Thinkstock

Když už vám šeptá do ouška lichotky, měly by znít alespoň trochu upřímněFoto: Thinkstock

11. Jen dva prsty strčíme…

Pochva má citlivou část „na její střeše“, takže je třeba vsunout dovnitř dva prsty a rytmicky jimi pohybovat. Každá žena by na sobě měla dát znát, pokud jí to nevyhovuje.

12. Otázka vnímavosti

Stimulace prsou, ano či ne? Nejjednodušší způsob je zeptat se a zkusit… Aspoň citliví milenci to tak dělají.

13. Odchod po anglicku

„Když má žena orgasmus, nepřestávejte s drážděním, pánové, dokud spokojeně nevydechne,“ zní další rada. A následuje i doporučení jazyk i prsty mírně „stáhnout“ a netlačit „na pilu“, aby to v závěru nerušilo…

14. Třešnička na dortu

To platí i pro vsunutí prstu do anální části… Někdo to považuje za vrchol všeho!

15. Po-orgastické vlny

Určitá citlivost po sexu je pro ženy nutná. Pohlazení, polibek, hýčkání ňader. Každá má ráda něco, ovšem vždy jsou s tím spojené nějaké ty vteřiny navíc. Je si toho váš milenec vědomý?

A jak to chodí u vás? Umí se milenec k vašemu rozkroku chovat?

Reklama

Načítám