Hlavní obsah

20 módních tipů se sexy výstřihem: Topy, halenky i šaty!

Foto: Daria_Cherry, Shutterstock.com

Foto: Daria_Cherry, Shutterstock.com

Reklama

Chcete vypadat přitažlivě? Noste šaty s hlubokým výstřihem. I tak by ale měl být decentní, abyste nevypadaly příliš lacině. Podívejte se na naše módní tipy a rady.

Článek

Ani ne příliš vyzývavý, ale ani ne upjatý až ke krku. Ženský výstřih by měl být zkrátka tak akorát, abyste se cítily sexy, a abyste jej nemusely stále hlídat. Skvělý dekolt vytvoříte snadno z šatů a topů se zavinovacím efektem. Ten sedí skutečně každé ženě, s velkým i menším poprsím. Drobnějším ňadrům budou slušet výstřihy lemované krajkou i něžným volánkem, větším prsům svědčí zavinovací střihy, případně i decentní véčka. Zkuste našich 20 žhavých kousků!

S krajkou kolem dekoltu

Krajka dokáže divy. Stačí jemný lem kolem výstřihu a rázem se z obyčejného trička i tílka stane exkluzivní kousek. Tyhle vršky vypadají navíc skvěle v kombinaci se sakem, takže je unosíte i na podzim.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Reserved, 449 Kč; Massimo Dutto, 895 KčFoto: Archiv firem

Ke kalhotám i sukni

Bílý top je základem šatníku. Zvláště v létě. Bude totiž pasovat k béžovým kalhotám i vzorovaným sukním s romantickým potiskem. Navíc v bílé vynikne vaše opálení z dovolené.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): H&M, 599 Kč; bonprix, 189 KčFoto: Archiv firem

Proužky i puntíky

Proužky i puntíky jsou vzorem, který se bude stále opakovat a z módy jen tak nevymizí. Zkuste tentokrát netradiční barevnou variaci v hnědočerné i hnědobílé.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Reserved, 399 Kč; Massimo Dutti, 1795 KčFoto: Archiv firem

Výrazné barvy

Občas byste do svého šatníku měly vpustit výrazné barvy. Červená bude slušet brunetkám, v zelené zase zazáří blondýnky. Doporučujeme vsadit na halenky s mašlí vpředu, které se hodí k širokým i úzkým kalhotám.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Vero Moda (prodává Answear), 849 Kč; Topshop, 850 KčFoto: Archiv firem

Se zavinovacím efektem

Topy se zavinovacím efektem vám vykouzlí kromě elegantního výstřihu i štíhlý pas. Nyní jsou v kurzu rozšířené a zvonové rukávy.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Reserved, 499 Kč; Tosphop, 820 KčFoto: Archiv firem

Šaty s volánky

Decentní volánky v kombinaci se šaty jsou velmi půvabné a ženské. Mohou se objevit ve výstřihu, ale i na spodním lemu sukně. Podobné modely jsou ideální na dovolenou, ale i do kanceláře. V chladnějším počasí přes ně přehoďte džínovou bundu nebo bílé či černé sáčko.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): H&M, 399 Kč; New Look (prodává Tamsin London), 1660 KčFoto: Archiv firem

Jako šelma

Nelibujete si zrovna v záplavě trendy květinových vzorů, ale jednobarevné šaty by vám zase přišly fádní? Dejte šanci zvířecím motivům. Nyní k nim ještě obujte sandálky, ovšem za pár dní či týdnů je klidně unosíte také s kozačkami.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Mango, 899 Kč; Stradivarius, 899 KčFoto: Archiv firem

V decentních tónech

Pudrové i nude tóny se na šatech neomrzí. Jen pozor, abyste v nich nepůsobily příliš fádně. Postačí, když k nim zvolíte výrazné líčení očí nebo červenou rtěnku, která tak skvěle vynikne.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): H&M, 1299 Kč; Zara, 1299 KčFoto: Archiv firem

S odhalenými rameny

Chcete zaujmout a přitáhnout pozornost mužského protějšku? Zabodujte v sexy šatech s odhalenými rameny i dekoltem. Jen si pamatujte, že modely v midi délce nejlépe vyniknou s vyššími podpatky.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Boohoo (prodává Tamsin London), 1310 Kč; Zara, 1299 KčFoto: Archiv firem

V maxi délce

Které šaty se vám budou v babím létě hodit nejvíce? Určitě to budou maxišaty. Když se ochladí, perfektně je zkombinujete s kardiganem, koženou bundičkou i sakem.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Mango, 1599 Kč; H&M, 1499 KčFoto: Archiv firem

Nosíte rády hluboký výstřih?

Reklama

Načítám