Hlavní obsah

20 věcí, které by o lásce a sexu měla vědět každá žena

Foto: Profimedia

Pořád je co zdokonalovat a jsou věci, které by o sexu a lásce měla vědět každá ženaFoto: Profimedia

Reklama

Možná toho už teď o lásce, sexu a mužích víte hodně. Co byste za tyhle zkušenosti ale daly, když vám bylo třeba dvacet? Kolik problémů by vám to ušetřilo! Jsou totiž věci, které by měla znát každá žena.

Článek

S láskou to není lehké. Chybami se sice člověk učí, ale zrovna ve vztazích s muži tyhle omyly často dost bolí. Proto dala britská sexpertka Tracey Cox dohromady 20 věcí, které by o sexu, mužích a o lásce měla vědět každá žena. A čím dřív, tím líp!

1. Netrapte se svou váhou či vzhledem. Zájem a ochota alespoň jednou vyzkoušet (téměř) cokoli je to, co vás činí sexy.

2. Vibrátor je nejrychlejší, nejsnazší a nejefektivnější cesta ke stimulaci klitorisu, což je způsob, kterým většina žen dosahuje orgasmu. Jen 20 procent žen totiž dokáže vyvrcholit jen čistě souloží.

3. Pokud muž neumí dobře líbat, nebude ani moc šikovný v posteli. Speciálně to platí pro ty, kteří nemilosrdně vrazí svůj jazyk do vašich zavřených úst. Zhruba tak totiž bude nejspíš vypadat i milování s nimi.

Foto: Profimedia

Podle toho, jak muž líbá, poznáte, jaký zhruba bude v posteliFoto: Profimedia

4. Každý může být dobrý v posteli, ale nikdo se nerodí jako super milenec. Sexuální dovednosti se získávají časem. Nutná je ochota přijímat sdělení, která vám partner vysílá. A musíte se naučit nejen brát, ale i dávat. Milostní sobci nejsou sexy!

5. Když někdo nemá rád sex, poznáte to! Žádné tipy a triky na celém světě vás nikdy nemohou naučit, jak zahrát opravdové nadšení a vášeň typu „zemřu, jestli tě do vteřiny nebudu mít“.

6.Společný orgasmus je vysoce nepravděpodobný. Tak ho přestaňte předstírat, protože to je přesně to, co dělají herci ve filmech.

7. Pokud toužíte po sexu ve třech, udělejte to s někým, koho nemilujete. Nebudete si ten zážitek kazit sledováním partnera a žárlivostí, jestli tím třetím ve vaší posteli není až příliš nadšený.

8.To, že chce váš partner zkusit něco nového v posteli, neznamená, že jste nudná milenka. Je dost těžké užívat si pořád ten stejný sex se stejnou osobou po zbytek života. Pokud do své ložnice nepustíte trochu odvahy a fantazie, tuhle hru prohrajete.

9. Muži i ženy mají rádi předehru. Rychlovky jsou fajn zpestření, pokud k nim dochází občas. Ale je to ponuré a neuspokojující, pokud je to to jediné, co si nabízíte.

10. Nepleťte si lásku s vášní a chtíčem. Strávíte jen malou část svého života provozováním sexu, naopak láska je to, co vás bude držet pohromadě většinu vašeho společného času.

Foto: Profimedia

Chtíč je super, ale nezaměňujte ho za láskuFoto: Profimedia

11. Muži mají obvykle rádi, když se jich dotýkáte dvakrát silněji, než jak to vyhovuje vám. Jejich kůže je silnější. To znamená, že byste se neměly bát trochu víc přitlačit.

12.Ne všem mužům jde jen o sex. A pokud ano, snadno je poznáte. Nebudou několik dní postávat u vašich dveří a čekat, jestli jim je otevřete.

13.Erekce může během sexu přijít a zase odejít. Neznamená to, že by si muž milování s vámi neužíval, spíš se zrovna soustředil na vás a vaše potřeby a nepřijímal žádné fyzické stimulace. Navíc muži opravdu nejsou připraveni vždy a za jakýchkoli okolností. I je ovlivňuje řada věcí – stres, únava, alkohol, léky a podobně.

14.Všechny sexuální polohy jsou variací na pět základních poloh. On nahoře, ona nahoře, bok po boku, zezadu a vestoje. Nehledejte v tom zas takové složitosti.

15. Ženy se někdy cítí jako sexuální mašiny, jindy nemají na erotiku ani pomyšlení. Je to normální! Ženské libido divoce kolísá během měsíčního cyklu. Vysvětlete to partnerovi, aby si vaši momentální nechuť nebral osobně a aby věděl, kdy je ten správný čas.

16. Pokud se po sexu necítíte dobře, spíte se špatnou osobou.

17.Sex je i pro muže způsob, jak sdílet emoční blízkost a intimitu. Není to jen ukojení fyzických potřeb.

Foto: Profimedia

Muži nejsou sexuální mašiny. I oni občas nemají chuť se milovatFoto: Profimedia

18.Přestaňte se cítit provinile za své sexuální fantazie. To, co vám běží hlavou, je jen vaše věc. A než je s někým budete sdílet, promyslete si to. Udělejte si jasno v tom, co vás jen tak napadlo, a co byste opravdu chtěly zkusit. Nebo pak přijdete domů a bude tam na vás čekat ne úplně příjemné překvapení.

19.Sex není vždy voňavý a lichotivý. Naopak bývá hlučný a upocený. Nechte proto své ego před dveřmi ložnice a nemyslete na to, jak při milování vypadáte, jaké zvuky vyluzujete a podobně.

20.Je v pořádku dopřát si dočasný sexuální půst. Někdy je život příliš stresující (pracovní starosti, smrt rodičů…) nebo vám sexuální život zabíjejí děti (do normálu se to obvykle dostává, když oslaví druhé narozeniny). Musíte si to ale říct, aby si to ani jeden z vás nebral osobně.

Napadá vás ještě nějaké zásadní zjištění, týkající se sexu, lásky či mužů?

Reklama

Načítám