Hlavní obsah

2020 podle tarotu: Láska, byznys, zdraví, vztahy a duchovno

Foto: Branislav Nenin, Shutterstock.com

Foto: Branislav Nenin, Shutterstock.com

Reklama

Rok 2020 je skoro tady, začíná nové desetiletí a s ním všichni vzhlížíme k novým, pokud možno lepším, zítřkům. Co čeká právě vaše znamení v pěti oblastech života podle tarotových karet?

Článek

Pro každé z dvanácti znamení jsme vyložili pětici tarotových karet, které vám prozradí, co vás čeká v pěti nejdůležitějších oblastech života. Jaký bude začátek nového desetiletí se dvěma dvojkami právě pro vás?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Láska: 4 hole – Konečně se zbavíte okovů, které vás svazovaly, a dáte prostor citu, který v sobě máte už dlouho. Uleví se vám.

Byznys: Ďábel – Pokud nepodlehnete pokušení snadného výdělku a dál půjdete po vytyčené cestě, čeká vás letos materiálně velmi úspěšný rok.

Zdraví: Královna holí – V roce 2020 vás nic nezastaví, budete plni energie a nemoci se vám vyhnou obloukem.

Vztahy: 7 pentaklů – Přátelské vztahy vás trochu potrápí, jako by se všichni snažili otestovat vaši trpělivost. Zatněte zuby a vydržte.

Duchovno: 8 pentaklů – Budete sami na sobě pracovat a rozvíjet se s nebývalým zápalem a úsilím.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Láska: 7 holí – Vašemu vztahu okolí nepřeje, budete se muset vypořádat s nepřízní lidí kolem a s jejich závistí.

Byznys: Král mečů – Dávejte si pozor na nadřízené, mohou vás letos hodně potrápit. Buďte praktičtí a účeloví, to je teď ten správný přístup.

Zdraví: 7 holí – Nečeká vás úplně šťastný rok, potrápí vás zdravotní potíže, které otestují vaši sílu a vytrvalost. Bojujte!

Vztahy: Král holí – Rok 2020 bude hodně o vašich vztazích s otcem či otcovskou figurou. Vyřešte je, teď je na to ideální doba.

Duchovno: 9 pentaklů – Nacházíte se v příjemném rozpoložení bez větších starostí a trápení, jste sami se sebou spokojení.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Býci by si v roce 2020 měli dát pozor na to, aby si to nerozházeli s nadřízenýmiFoto: fizkes, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Láska: Páže mečů – V partnerském vztahu vám letos hrozí poměrně závažný konflikt a ochlazení vzájemného vztahu, bude třeba na něm pracovat.

Byznys: 8 holí – Čekají na vás rychlé změny, bude třeba se jim dynamicky přizpůsobit a udržet prst na tepu doby, ať nevypadnete z kola ven.

Zdraví: 2 hole – Nečekají vás žádné vážné zdravotní problémy, ale dávejte na sebe pozor, musíte se udržovat v kondici.

Vztahy: 3 hole – Přátelé a rodina budou vaším bezpečným přístavem, můžete se na ně spolehnout a opřít se o ně.

Duchovno: 8 pentaklů – Přemýšlejte v roce 2020 vědomě nad svými činy, zaměřte se na prožití každého okamžiku.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Láska: Král pohárů – Váš vztah bude silný a pevný, opravdová láska a loajalita, kterou vám druzí mohou závidět.

Byznys: 8 pentaklů – Soustřeďte se letos hodně na práci, vytyčte si své cíle a jděte za nimi. Můžete se hodně posunout.

Zdraví: Mág – Čekají vás problémy s pamětí a učením, zapracujte na procvičení těchto dovedností, dokud je čas.

Vztahy: 6 pentaklů – Poskytněte lidem kolem porozumění a toleranci a tímtéž se vám odmění. Budete to potřebovat.

Duchovno: Rytíř mečů – Náhle pocítíte potřebu svůj život drasticky změnit, udělat tlustou čáru. Teď je ta chvíle se rozhodnout.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Láska: Slunce – V partnerském vztahu vás čeká pohoda a klid, rok 2020 bude plný lásky a vzájemného respektu. Také věští sňatek.

Byznys: Páže pentaklů – Dostanete nabídku, která se neodmítá – tak ji neodmítejte a vrhněte se do toho po hlavě.

Zdraví: Luna – Na obzoru číhají psychické potíže, v roce 2020 vám hrozí deprese a melancholické pocity. Nebojte si říci o pomoc.

Vztahy: 9 pentaklů – Letos na vás čekají nové známosti a přátelství, která vám s trochou štěstí vydrží na celý další život.

Duchovno: Král pentaklů – Zaměřte se na užívání si života. Naučte se vidět krásu v maličkostech, buďte požitkáři.

Foto: KirylV, Shutterstock.com

Lvy čeká láskyplný rok. Pozor: svatby na obzoru!Foto: KirylV, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Láska: Královna mečů – Toužíte nastolit ve vašem vztahu rovnost a cítíte se silněji než kdy dřív. Snažte se však stále myslet i na svou polovičku, nebuďte sobci.

Byznys: Rytíř holí – Do práce se budete vrhat s nadšením a horlivostí, které však někdy nestačí – pracujte na své vytrvalosti.

Zdraví: Mírnost – Po stránce zdraví buďte v roce 2020 v klidu, žádné zádrhely a zakopnutí vás nečekají.

Vztahy: 6 pohárů – Tento rok bude velmi harmonický, naučí vás lásku přijímat i dávat. Otevřete se druhým a oni se otevřou vám.

Duchovno: 4 poháry – Bude vás trápit nespokojenost, nenaplněnost, pocit, že zkrátka neděláte dost. Pracujte na svém vnitřním míru.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Láska: Viselec – Váš vztah se přehoupne k jedné straně, jste na svém partnerovi příliš závislí. Najděte zase pevnou půdu pod nohama, než ho zadusíte.

Byznys: Mírnost – V práci se sice nebudete příliš rozvíjet, ale celkově půjde o poklidný rok, který vám umožní zhodnotit, kam dál.

Zdraví: 2 pentakly – Žonglujete s příliš mnoha úkoly, což může mít na vaše zdraví negativní dopad. Naučte se odpočívat.

Vztahy: 7 pentaklů – Stejně jako většina ostatních oblastí vašeho života budou i vaše vztahy spíše poklidně stagnovat a nepřinesou žádné roztrpčení ani velké změny.

Duchovno: 9 holí – Zapracujte na svojí sebekázni a vůli, je čas naučit se odepřít si to, o čem víte, že byste si to neměli dopřávat.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Láska: 8 pentaklů – V lásce vás čekají nové začátky a příjemná a sladká fáze budování něčeho krásného. Máte skvělé vyhlídky.

Byznys: Poslední soud – V práci konečně naleznete východisko ze situace, která vás dlouho trápila, navíc sklidíte plody toho, na čem jste vloni usilovně pracovali.

Zdraví: Král pohárů – Na obzoru se rýsují problémy s žaludkem nebo hrozící nadváha. Snažte se jim předejít včas.

Vztahy: Eso mečů – Rok 2020 by měl být dobou upřímnosti. Vyjasněte si s blízkými všechno, co vás trápí, bude se vám volněji dýchat.

Duchovno: Kolo štěstěny – Letos získáte pocit, že osud je skutečný a že se ubíráte po cestách k tomu, co nám bylo předurčeno. Myšlenka karmy se najednou nezdá nereálná.

Foto: Rostislav_Sedlacek, Shutterstock.com

Štíři by měli dávat pozor na jídelníček, rok 2020 jim hrozí nadváhouFoto: Rostislav_Sedlacek, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Láska: 9 disků – Rok 2020 pro vás bude z hlediska partnerských vztahů velmi příjemný a šťastný, čeká vás „líbánkové období“.

Byznys: 4 hole – Také v pracovních záležitostech vás čeká jen prosperita a úspěch, konec veškerých potížích a velké oddechnutí po loňském stresu.

Zdraví: 8 mečů – Čekají vás problémy spjaté s krví a oběhovou soustavou, pozor na dehydrataci, hodně pijte.

Vztahy: Hvězda – Karta obnovy znamená, že se do vašeho života vrátí někdo, koho jste dlouho považovali za ztraceného.

Duchovno: 3 meče – Budete se muset vzpamatovat ze zrady, která otřese vaším hodnotovým žebříčkem. Najděte zase sami sebe.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Láska: Kolo štěstěny – Ve vašem partnerském vztahu se všechno obrátí naruby, a jakkoli nemusí jít o nepříznivou změnu, vy transformaci snášíte špatně. Nebude to jednoduché.

Byznys: Císařovna – Budete mít radost z toho, co děláte, jak se váš byznys vyvíjí, co vám osobně i světu přináší. Rok 2020 v práci znamená spokojenost.

Zdraví: Královna pentaklů – V oblasti zdraví máte štěstí, rok 2020 bude poklidnou plavbou a nic zásadního nepřinese.

Vztahy: Eso pohárů – Ve vašich vztazích se vyřeší mnoho nesrovnalostí a pocítíte nebývalou harmonii a naplnění, také podporu vašich blízkých.

Duchovno: Královna holí – Zapracujte na svém sebevědomí, naučte se stát si za svým a nezaleknout se, když s vámi někdo nesouhlasí.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Láska: Císař – Následující rok se bude hodně točit kolem vašeho partnera a jeho potřeb. Ve vztahu se budete cítit poněkud upozaděni.

Byznys: Hvězda – Vyhlídky jsou příznivé, a to v dlouhodobém celoročním měřítku. V práci se vám bude dařit a budete spokojeni.

Zdraví: Král holí – Dávejte si pozor na úrazy hlavy, které vám hrozí, nejspíše se nevyhnete migrénám.

Vztahy: Síla – Pocítíte spoustu energie a chuti do vztahů investovat, trávit s přáteli a rodinou spoustu aktivního času.

Duchovno: Mírnost – Zaměřte se na rozvoj sebekontroly a trpělivosti, to jsou vlastnosti, ve kterých pokulháváte. A budou se vám hodit.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Láska: Rytíř pentaklů – S drahou polovičkou jedete na stejné vlně, rozumíte si téměř beze slov, máte po boku někoho, kdo vás skutečně zná.

Byznys: Síla – Nebojte se na věci zatlačit, prosadit svůj názor, jednat rozhodně a energicky podle svého nejlepšího vědomí. Vyplatí se to.

Zdraví: Velekněžka – Buďte na sebe v roce 2020 opatrní, hrozí vám úrazy z nešikovnosti, tak ať na ně nedojde.

Vztahy: Milenci – Letos vás čeká mnoho zajímavých setkání s lidmi, kteří vás hodně ovlivní a nadchnou a budete na ně dlouho vzpomínat.

Duchovno: Velekněz – Vzdělávejte se, učte se nové věci, pracujte na získávání znalostí, teď je na to ten pravý čas.

Reklama

Načítám