Hlavní obsah

3 nejlepší sexuální polohy do auta

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Milování v autě připomíná vzrušující a opojný čas dospívání a poznávání. Vyvolává totiž pocit, že mazlení je zakázané – a přenáší pár zpátky na střední školu. Zkuste tři nejlepší polohy a vraťte se v čase!

Článek

Automobilový sex buď milujete, nebo nesnášíte. Taky je tu možnost, že si jím sem tam zpestříte prázdniny. Pokud tedy na vás přijdou choutky, budou se vám hodit ty nejúžasnější pozice ze všech. Které to jsou? Počítejte do tří!

Sex na zadní sedačce

Vypněte motor a vezměte si k ruce starší deku či ručník, který ochrání interiér vozu před skvrnami. Sklopte přední sedačku spolujezdce a zatlačte ji co nejblíže k přístrojové desce. Tím za ní získáte dostatek místa pro to, aby se partner vzadu mohl pohodlně uvelebit. Sedne si na ručník, natáhne nohy a opře si je o sklopenou sedačku, nebo je položí někam do prostoru (záleží na typu vozu). Vy si ho osedlejte (zády k němu) a vezměte ho na divokou zkušební jízdu. A proč je tahle pozice tak báječná?

Jedná se o polohu, která nepředstavuje kompromis mezi rozkoší a prostorem, byť vlastníte menší vozítko. Navíc si z pozice ženy užijete nadvládu, budete celou akci řídit, „nastavíte si“ rychlost a hloubku pronikání. Spoutejte se bezpečnostními pásy a omezte svoje pohyby. Je to zábavné!

A nikdo nic nepozná 

Nejlepší pozice do auta, která nebudí extra pozornost, ale zároveň s ní můžete dosáhnout orgasmu, je tak zvané klubíčko. Stačí sedadlo spolujezdce (nebo jakékoli jiné) a chuť trochu si zašpásovat. Vy sedíte na partnerovi, opět zády k němu, oba máte nohy svěšené dolů ze sedačky. Rozdíl je v tom, že vy ty svoje přitisknete k sobě, čili necháte se obejmout těmi partnerovými. Penis pak snadněji dráždí bod G a vy nebo on máte přístup ke klitorisu. Stačí vsunout ruku mezi stehna.

Páry, které klubíčko vyzkoušely, hovoří o tom, že umožňuje střídat aktivní sex založený na pohybu s tím meditativním, odpočinkovým. Proto až si užijete divokou jízdu, schoulete se v milencově náruči a užijte si intimní propojení ve stísněném prostoru.

Variantou je i poloha, kdy si s milencem naopak užíváte oční kontakt, tedy on vás má na svém klíně tváří v tvář. Sice to v autě není moc praktické, ale zase se můžete doširoka rozkročit, což přináší jiné vjemy.

Foto: dekazigzag, Shutterstock.com

Milovat se můžete i tváří v tvář, ale nejpraktičtější v autě je poloha za sebouFoto: dekazigzag, Shutterstock.com

Bondage s překvapením

A teď jeden tip pro opravdové divošky. Použijte zadní sedačku a bezpečnostní pás, zaxifujte milenci ruce a přikovejte je k jednomu z vrchních madel nad oknem. Žádné slitování, žádný kompromis! Partner (v polosedě podélně na obou sedačkách) bude příjemně šokován vaším nápadem, ze kterého pro sebe i pro něj získáte maximum. Vy se o něj můžete třít ňadry i klínem, nebo ho jen tak dlouhé minuty provokujte kombinací orálního sexu a něžného šimrání. Vše je čistě ve vaší režii. Ostatně, pokud má milenec rád i dráždění prostaty, je tohle ta nejlepší možnost.

Vědci tvrdí, že prostata podporuje uvolňování hormonů štěstí. Tak mu nejprve namasírujte penis, potom se soustřeďte na oblast mezi varlaty a zadnicí. Přitlačte bříška prstů a pomalu jimi krouživě pohybujte okolo řitního otvoru. Následně položte řádně namazaný prst na řitní otvor a opatrně ho vsunujte do konečníku. Až se do něj celý ponoří, napodobujte gesto, kterým k sobě někoho přivoláváte. Ohnutý prst by se měl dostat do blízkosti prostaty. Snad máte pod sedačkou i vlhčené ubrousky.

Reklama

Načítám