Hlavní obsah

33 stylových sukní na jaro

Foto: New Yorker

Sezona sukní se blížíFoto: New Yorker

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Štěstí přeje připraveným a to nejen v životě, ale i v módě. A ačkoli ještě můžete se zásobováním jarního šatníku chvilku počkat, vědět, co se bude nosit, není nikdy na škodu. Tentokrát jsme pro vás připravili nabídku trendy sukní, a protože nejsme žádní troškaři, rovnou třiatřiceti. A víte, co je na nich nejlepší? Všechny seženete v českých obchodech. Vyberete si?

Článek

Potrpíte si na sukně? Pak se máte opravdu na co těšit! Pokud bylo v minulosti kvůli denim mánii sehnat sukni vašich snů nadlidským výkonem, letos to bude hračka. S šaty, klasickými ženskými kalhotami a právě sukněmi se doslova roztrhl pytel. Do karet vám hraje i fakt, že spektrum módních trendů snad nikdy nebylo tak široké. Jestli bylo dříve vymezeno pár stylů, které byly v kurzu, v současnosti snad nemůžete šlápnout vedle.

Na foto zleva: Bershka, Ann Christine, s. Oliver

Na foto zleva: 3Siusses, Bershka, Mango

Na foto zleva: Bandolera, Ann Christine, H

Na foto zleva: Ann Cristine, 3Suisses, H

Na foto zleva: H, New Yorker, Bandolera

Na foto zleva: Bandolera, H, Bershka

Na foto zleva: Zara, H, Mango

Na foto zleva: Mango, Charles Vögele, Zara

Na foto zleva: Bandolera, Mango, Zara

Na foto zleva: H, Gant, H

Největší boom určitě zažívají sukně do pasu. Ty si můžete dovolit i v případě, že máte silnější bříško a boky. Co se týče stylů, do popředí se derou sedmdesátá léta. Zabodujete v sukních áčkových střihů a také v těch, které vypadají jako vytažené ze skříně vaší maminky nebo dokonce babičky. Z dob hippie se zase uchytily sukně, které jsou tak dlouhé, že se dotýkají země. Nezapomeňte si k nim vzít upnutější vršek a klidně odhalte trochu kůže. Když už jsme u té kůže, i ta se bude nosit, ale místo klasické černé dejte přednost jiným barvám, taková hnědá se vám bude dobře kombinovat a na jaro je ideální. In budete i v pouzdrových sukních ke kolenům, takže nesmutněte, pokud si kratší sukně nemůžete dovolit. I tak budete za hvězdu!

Teorii máme za sebou, teď už jenom vyrazit na nákupy!

Reklama

Související témata:

Načítám