Hlavní obsah

4 letní akce, na kterých byste vážně neměla chybět

Foto: Halfpoint, Shutterstock.com

Foto: Halfpoint, Shutterstock.com

Reklama

Protože víme, že si ženy zaslouží extra péči a pohodlí, připravili jsme pro vás na vybraných festivalech chill out zóny, kam bude mít přístup pouze něžné pohlaví. Najdete tu čisté toalety, klidné místo, kde si můžete oddychnout a také vám tu budou k dispozici naše vizážistky a další odbornice. Co všechno pro vás připravila redakce Proženy.cz a kde nás najdete?

Článek

V osmnácti letech stačí člověku spacák, karimatka, náhradní kalhotky a vydrží klidně tři festivalové dny s minimem spánku a pohodlí. Jenže každý rok je znát a postupem času člověk vyžaduje čím dál tím lepší servis a větší pohodlí, aby si pak po víkendovém festivalu nemusel ještě brát dovolenou na zotavenou.

Masáž, proměna a drink

Co všechno jsme pro vás ve speciálních zónách připravili? Kromě relativního klidu si zde budete moci užít péče vizážistek, masérek nebo tatérek, které vám udělají senzační boho tetování hennou. Dále tu budou barmani, kteří vám namíchají nebesky dobré drinky a potěšeny budou i milovnice vodních dýmek.

Navrch toho všeho proběhne „blesková proměna“. Ty odvážné z vás naši odborníci nalíčí, učešou a vyfotografují a udělají z nich hvězdy. Proměna bude pak k vidění na serveru Proženy.cz. A kdo ví, třeba se nám zalíbíte natolik, že vás pak během roku vyzveme k redakčnímu focení!

A jestli budete mít štěstí, potkáte v našem stanu i svou oblíbenou redaktorku.

Foto: astarot, Shutterstock.com

Mužům vstup zakázán! Oázu jen pro ženy určitě oceníte Foto: astarot, Shutterstock.com

Na jakých festivalech nás potkáte?

Aerodrome

Kdy: 28. – 30. 6.

Kde: Panenský Týnec

Na co se můžete těšit: Lana Del Rey, Nine Inch Nails, Lim Bizkit, Milky Chance, nebo Bullet For My Valentine a další

Informace: Hledáte festival, kterým odstartujete letní prázdniny? Vyrazte na Aerodrome! Jestli vás nenaláká báječná Lana Del Rey, přitáhne vás pestrý výběr hudebních žánrů, kde si na své přijde každý. Od milovníků popu, přes hip hop, rock až k metalu. Na dvou pódiích se představí 32 muzikantů. Kromě toho je tu ještě skutečně našlápnutý doprovodný program, který ocení nejen milovníci adrenalinu.

Foto: Profimedia.cz

Největším tahákem festivalu je třiatřicetiletá zpěvačka Lana Del ReyFoto: Profimedia.cz

Benátská s Impulzem

Kdy: 26. – 29. 7.

Kde: Liberec – Areál Vesec

Na co se můžete těšit: Bonnie Tyler, Jarek Nohavica, Guano Apes, Divokej Bill, Xindl X a další

Informace: Festival Benátská noc je už taková klasika, letos se koná šestadvacátý ročník, na kterém vystoupí jak české kapely, tak zahraniční. Nicméně program potěší asi více milovníky české muziky, která tu je ve velkém zastoupení. Devízou festivalu je prostředí, ve kterém se celá sláva koná. Podhůří Jizerek totiž umocní pohodovou atmosféru akce.

Foto: Profimedia.cz

Guano Apes to pořádně rozjedou na Benátské noci Foto: Profimedia.cz

Soundtrack festival

Kdy: 30. 8. – 2. 9.

Kde: Poděbrady

Na co se můžete těšit: Filmová hudba v podání předních českých muzikantů

Informace: Tak trochu jiný festival je Soudtrack, který se koná na konci léta v Poděbradech. Namísto toho, aby sem interpreti přijeli zahrát své nejnovější pecky, představí muzikanti notoricky známé melodie z filmů. Třeba Čechomor zahraje hudbu z filmu „Rok Ďábla“ a speciální host Eric Serra se svojí kapelou představí muziku třeba z Pátého elementu nebo bondovky Zlaté oko. To vše bude samozřejmě podpořeno ještě doprovodným programem, který ocení i rodiny s dětmi.

Foto: Profimedia.cz

Přijeďte si poslechnout třeba hudbu k filmu „Rok ďábla“ v podání kapely Čechomor Foto: Profimedia.cz

Znojemské vinobraní 

Kdy: 14. – 16. 9.

Kde: Znojmo

Na co se můžete těšit: Nejen na skvělá vína, ale také na Bena Cristovaa, Adama Mišíka, Buty nebo Pio Squad

Informace: Znojemské vinobraní je událost, na kterou se sjíždějí návštěvníci z celé republiky. A rozhodně zde nejde pouze o víno. Nedílnou součástí je historický průvod krále Jana s chotí, nejrůznější soutěže, ohňostroj, hudební doprovod, a v neposlední řadě právě víno!

Foto: Profimedia.cz

Přijeďte si zazpívat s kapelou Buty jejich největší fláky, jako je třeba František! Foto: Profimedia.cz

Na jaký festival se letos chystáte vy?

Reklama

Načítám