Hlavní obsah

5 věcí, které odlišují super milenku od obyčejné

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Reklama

Zkušenosti a léta „dřiny i odříkání“? Ne, ti nejlepší z nejlepších v posteli nevynikají maximální ohebností těla nebo snad ocelovými ústy a hbitým jazykem. Sexuálně zdatní působí proti Coolidgeovu efektu a vědí, jak se při milování chovat! Jak na to?

Článek

Chcete ho ohromit, dostat na kolena, šokovat? Pak vynikejte v postelovém umění a mějte přehled o faktorech sexuální zdatnosti. Které to jsou? Díky těmto pěti věcem, o nichž se na svém blogu zmiňuje sexuální kouč Sean Jameson z irského Dublinu, na vás muži budou vzpomínat se zasněným úsměvem!

1. Pochopení sebe sama

Podle Seana Jamesona ženy i muži, kteří znají své vlastní potřeby a touhy, bývají v posteli lepší než ostatní. „Zastávám pravidlo, že když víte, co chcete, měli byste o to zároveň i požádat. Váš muž dokonce ocení, když ho nenecháte hádat, ale ukážete mu, co vám dělá dobře. Tak mu pomozte,“ říká zmíněný expert s tím, že se vyloženě nabízí společná masturbace, která v tomhle směru může hodně prospět. Pouze myslet je totiž houby vědět.

2. Uvolněnost

Jaká by měla být osoba, s níž se všichni chtějí milovat? S ohledem na osobní preference na tuto otázku není jednoduché odpovědět, nicméně uvolněného milence nebo milenku vítají všichni. Když si totiž věříte a jste přesvědčeni o své kráse i schopnostech, snáze odstraňujete zábrany a ve větší míře zkoušíte nové věci.

„Na základě osobních zjištění musím konstatovat, že schopnost uvolnit se odděluje dobrý sex od špatného. Když jste nervózní či sledujete svůj výkon, pohlavní spojení obvykle nestojí za nic,“ objasňuje kouč. Tak přestaňte přemýšlet o věcech, které musíte udělat. Zapomeňte na projekty v práci a nevšímejte si skvrn na koberci. Ty přece počkají! Nebo jsou snad důležitější než váš orgasmus?

3. Nadšení

Kdyby se ze všech věcí, které z vás udělají sexuální bohyni, měla vybrat jedna, která by to byla? Irský kouč je jednoznačně pro nadšení: „Nadšení v posteli nahradí téměř jakýkoli nedostatek. Věřte, že žádná vaše technika nemusí být perfektní. V podstatě nejsou potřeba ani letité zkušenosti nebo ultra ohebné tělo. Stačí, když prokážete snahu a takzvaně se zapálíte pro věc.“

Ukažte partnerovi, že s ním chcete mít sex. Také ho na milování nechte čekat a vytvářejte sexuální napětí. Při milování sténejte, ovšem mějte na paměti, že vaše nadšení by mělo být skutečné, ne pouze hrané. A při nějakém ztřeštěném nápadu, například po zabalení milencových varlat do alobalu a následném hučení do stříbrných koulí (tyhle vibrace mnohým přijdou fajn), se tvařte vážně! Každá chlípná expedice si žádá entuziasmus!

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Uvolněnost, hravost, nadšení. To je to, co z vás udělá milenku snůFoto: nd3000, Shutterstock.com

4. Vnímání a otevřená mysl

Nejlepší z nejlepších mají otevřenou mysl, která se zaměřuje na to, co se líbí druhým. Pozornost a vnímání jsou dalším faktorem sexuální zdatnosti – bez nich není možné se zdokonalovat. Máte-li skutečný zájem učit se a naslouchat, protistrana si bude připadat jako v bavlnce. Dokazujte svému muži, že vnímáte, co s ním dělá masáž, sténání či orální milování. Rozpoznejte podle záškubů milencových svalů, že se blíží vyvrcholení. Zpomalte, nebo naopak zrychlete tempo ruční stimulace a mějte o reakcích jeho těla větší přehled než on sám.

5. Čerstvost

Tak dobře. Pochopíte sebe sama, dokážete se uvolnit i nadchnout, zároveň přihlížíte k tělesným reakcím protějšku. Teď už si můžete myslet, že víte, jak na to. Neusněte na vavřínech! Aby na vás všichni vzpomínali v dobrém, musíte do sexuálního života přinášet vzrušení. Jednou se může jednat o sex v nové pozici, podruhé o experiment s erotickými hračkami.

„Na tuhle jakousi čerstvost si dejte obzvlášť pozor, neboť většina lidí má po chvíli tendenci tíhnout ke stereotypu. Zvlášť muži jsou pak známí tím, že se se stejnou partnerkou nudí, přičemž u nich opadává sexuální zájem,“ upozorňuje Sean Jameson s odvoláním na Coolidgeův efekt, který vědci pozorují u savců: samci mívají vyšší zájem o nové sexuální partnery, třebaže tak riskují konec aktuálního sexuálního vztahu. Partnerovu touhu po čerstvých a nových zážitcích by měly udržet pod kontrolou obměny vašeho sexuálního chování. I to je považováno za zručnost… À propos, už jste někdy omotaly teplé, promaštěné špagety okolo milencova penisu, a vytahovali ústy jednu po druhé?

A jak si sexuální zdatnost představujete právě vy?

Reklama

Načítám