Hlavní obsah

6 módních vychytávek letošního léta

Reklama

Máte rády módní doplňky, které kromě toho, že dobře vypadají, jsou také praktické a prostě do detailu vymyšlené? Tak se mrkněte na šest letošních vychytávek, které by vám neměly v šatníku chybět.

Článek

Buďte trendy a dotáhněte módním doplňkem svůj outfit k dokonalosti. Máme pro vás skvělé tipy!

Vychytávka z Londýna? Skládací baleríny na cesty

Baleríny Butterfly Twists vás na první pohled zaujmou. Jsou vše, jen ne nudné. Při druhém pohledu jim zcela propadnete a po vyzkoušení už je nebudete chtít sundat. Jsou vystlané paměťovou pěnou, proto se v nich vaše nohy budou cítit jako v bačkůrkách. To, že balerínky pohodlně sbalíte do textilního pytlíčku a vezmete je s sebou kamkoli na cesty, je už jenom příjemný bonus navíc.

Prsten, který s sebou bez obav vezmete i k moři

Od malička máte zafixováno, že na pláž se chodí bez šperků, hlavně pak bez prstenů. Kamínky bývají totiž lepené a neměly by se namáčet. Proto přišla značka Troli s revolučním plastovým prstenem Troli Bubble, který je zdobený krystaly Swarovski. Kamínky jsou do plastu vlisované během výroby, není tam žádné lepidlo, proto se nemohou odlepit. Navíc se na slunci a ve vodě nádherně třpytí. S tímto prstenem budete hvězdou pláže.

Pořiďte si stejný deštník, jako má anglická královna

I když vám počasí zrovna nepřeje, nemusíte dávat najevo nudnými jednobarevnými deštníky, jak moc vás nebaví. Naopak. Pořiďte si originální průhledný deštník Fulton, který rozhodně vypadá skvěle, a navíc přes něj uvidíte na cestu i v prudkém dešti. Deštníky Fulton jsou vychytávkou z ostrova za kanálem, a jestli někdo umí dělat deštníky, jsou to Britové.

Stylová taška na jídlo existuje!

Pokud se chystáte na celý den k vodě nebo na výlet s dětmi, potřebujete s sebou vzít i nějaké to občerstvení. Tašky na jídlo byly vždy velmi praktickou, ale nepříliš hezkou záležitostí. Proto Built přišel s originální taškou na jídlo, která je skvělým módním doplňkem. Taška udrží vnitřní teplotu až 4 hodiny. Před slunečními paprsky tedy ochráníte jak vychlazený nápoj, tak balzám na rty, parfém nebo krém, prostě všechny věci, které jste si dosud k vodě brát nemohly.

Mel: Boty, které voní. Boty, které si zamilujete

Brazilskou značku Mel netřeba představovat. Ekologické a recyklovatelné boty Mel skvěle vypadají, pohodlně se nosí, a navíc báječně voní. Baleríny, letní sandálky i žabky Mel jsou tvarované tak, aby pohodlně padly na každou nohu. Navíc je za několik let, až vám doslouží, prostě a jednoduše vyhodíte do žlutého kontejneru.

Ekologická taška nejen na nákupy

I když dáte úplně stranou životní prostředí, kterému věčné nakupování igelitových tašek rozhodně neprospívá, nemůžete pominout fakt, že nějaká ta taška k ruce se hodí vždy. Ekologickou tašku od Ecozz snadno sbalíte do balíčku o rozměrech 12 x 4 cm a vezmete ji s sebou kamkoli. Nosit v ní můžete domů nákupy nebo ji využít jako plážovou tašku. Sbalte ručník, opalovací mléko a deku a šup k vodě.

Tyto módní kousky a další módní vychytávky pořídíte na www.modnidoplnky.cz.

Reklama

Načítám