Hlavní obsah

6 nejčastějších mužských lží o sexu! Už jste je slyšela?

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak jde o milování, přikreslují skutečnost občas všichni. Muži i ženy. Někdy jednoduše nejde říct pravdu, nadělalo by to víc škody než užitku. To ale není náš případ: Tohle jsou nejčastější a úplně zbytečné mužské lži.

Článek

Ženy se snaží pravdu vylepšit, aby působily nevinněji. Muži zase často lžou proto, aby je dostali do postele. Vytvářejí iluzi nadsamce, aby vypadali mužnější a sexuálně výkonnější. Každopádně podle britské sexpertky Tracey Cox je tohle šest nejčastějších lží, které v souvislosti se sexem z úst pánů vycházejí.

1. Neboj, nic nebude

Tohle jsou ty situace, kdy se s někým znáte jen krátce, máte za sebou první druhé rande a on vás láká k sobě. A říká věty typu „vyspím se na gauči“, „přísahám, ani se tě nedotknu, chci vedle tebe jen spát“ a podobně. Jsou to lži. „Jde mu jen o to, dostat vás do postele, kde, jak doufá, už jeho šarmu neodoláte,“ tvrdí Tracey Cox. Samozřejmě není vyloučené, že když jeho dotykům odoláte, skončíte skutečně jen u povídání či spánku. Ale platí jednoduché pravidlo. Pokud se při představě sebe a jeho v jedné ložnici necítíte z jakýchkoli (byť nevysvětlitelných) důvodů bezpečně, nechoďte k němu. Jednoduše poslouchejte svůj instinkt.

2. Jsem zdravý, nedávno jsem byl na testech

Tohle je velmi nebezpečná lež. Buď u sebe zrovna nemá žádný kondom, nebo ho nechce použít, každopádně to říká jen proto, abyste dovolila nechráněný sex. Stejně lživé jsou i věty „mám alergii na latex“ (k dostání jsou i kondomy, které tuto látku neviděly ani zdálky) či „s kondomem mi to nejde“ (dnešní super tenké kondomy zaručují vysokou citlivost). Jenže i kdyby na testech nedávno byl, co vy víte, co dělal od té doby? Pokud po vás chce nechráněný sex, je téměř jisté, že to vyžaduje i od jiných žen. A spí s těmi, které na to kývnou. A ty spí opět s muži, kteří kondom odmítají.

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Nechráněný sex je nebezpečný, nikdy se k němu nenechte přemluvit. Znamená to, že se nechránil nikdyFoto: nd3000, Shutterstock.com

3. Tohle se mi nikdy předtím nestalo

Ale jistěže stalo. Touhle větou se jen snaží zachovat tvář ve chvíli, kdy jeho penis nefunguje tak, jak by si on (a asi i vy) představoval. „Většinou za to může buď přemíra alkoholu, nebo nervozita,“ říká Tracey Cox. Pokud jde o nervozitu, je to vlastně kompliment. Chce na vás udělat dojem, záleží mu na vás a na tom, aby se vám to s ním líbilo, proto má strach, aby nezklamal. Až takový, že nakonec zklame. Je snazší dělat překvapeného, že se mu tohle nikdy nestalo než přiznat pravdu. „Bohužel si ale neuvědomuje, že ve vás může vyvolat pocit, že je to vaše chyba. Že nejste dost sexy, nelíbíte se mu, nebo děláte něco špatně,“ upřesňuje Tracey Cox. Tak to ale nikdy není, to si dobře zapamatujte! Proč by s vámi potom chodil do postele?

4. Většinou vydržím déle

Po problémech s erekcí je druhým nejčastějším trápením mužů předčasné vyvrcholení. A tohle je nevinná lež, kterou se vlastně jen snaží chránit své ego. „Je škoda, že většina mužů netuší, že většině žen mnohem méně vadí rychlí muži, než ti, co by vydrželi snad do nekonečna,“ tvrdí Tracey Cox. Ženám to lichotí, mají pocit, že jsou tak sexy, že to muž prostě déle nevydrží.

Foto: Syda Productions, Shutterstock.com

„Nechápu to, ještě se mi to nikdy nestalo,“ říkají, když jim selže erekce. Neuvědomují si, že si to žena může vysvětlit tak, že není dost přitažliváFoto: Syda Productions, Shutterstock.com

5. Vždycky budu milovat jen tebe

Buď je neuvěřitelně naivní a věří tomu, že opravdová láska znamená, že vás už nikdo jiný nesmí nikdy přitahovat, nebo si myslí, že jste šíleně žárlivá a jen náznak toho, že by se vám snad mohla líbit i jiná žena, vás rozzuří. Vážně si nikdy ani na vteřinu nepředstavil, jaký by byl sex s tou sexy dívkou, která stála ve frontě před ním? Nebo s kolegyní, která s ním včera tak trochu flirtovala? „Pravda je prostě taková, že každý si občas představuje milování s někým jiným, než je jeho partner. A to dokonce i ve chvíli, kdy se svým partnerem má sex,“ říká Tracey Cox.

6. Jsi nejlepší milenka, jakou jsem kdy měl

Tohle muži většinou říkají, když se jich na to zeptáte. A upřímně, existuje vůbec nějaká jiná možná odpověď než „samozřejmě, nejlepší jsi ty“? Pokud nechcete, aby vám lhal, nenuťte ho k tomu. Jednoduše mu tyhle otázky nepokládejte.

Jakou největší lež vám nějaký muž řekl? 

Reklama

Načítám