Hlavní obsah

7 důvodů, proč si koupit bazén právě teď

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý rok si říkáte, že si konečně pořídíte bazén? A zatím z toho vždycky sešlo? Letos už to nedopusťte! Je nejen ten pravý čas, ale navíc máte šanci získat bazén se slevou 50 procent. Není co řešit!

Článek

Nejnovější nabídka společnosti Albixon, to je hned sedm důvodů pro pořízení bazénu.

Důvod 1: Konečně někdo vyřešil celou sestavu za vás

Albixon dodává bazény přes dvacet let a prostě ví, co funguje. Pro letošní sezonu navrhl čtyři sestavy bazénů, kdy každá z nich obsahuje vždy bazén, jeho zastřešení, technologickou šachtu i příslušenství, které si spolu budou zaručeně rozumět. Nemusíte složitě bádat, prostě si jen vyberete to pravé pro vás. Heslo? Albixon Quattro neboli 4 v 1.

Důvod 2: Dostanete bazén v prémiové kvalitě

Už jste někdy slyšeli o materiálu Albistone? Tento revoluční typ materiálu vytvořil tým specialistů přímo pro použití v bazénovém průmyslu. Je neuvěřitelně odolný, jeho barva zůstane stále stejná až 50 let a nezničí ho mráz ani prudké slunce.

Důvod 3: V ceně je kompletní technologie i příslušenství

Již se nemusíte trápit technickými záležitostmi. Technologická šachta, čerpadlo, filtrace, elektrický rozvaděč, ale třeba i schodiště jsou součástí celého řešení. Všechno složité, co vás dělí od osvěžující vody, zajistí jiní.

Důvod 4: Už žádné starosti s instalací

Možná to loni s bazénem nevyšlo, protože vás odrazovalo povolení k přepravě nadrozměrného nákladu. Nebo jste nevěděli, jak správně zařídit potřebnou elektroinstalaci, zprovoznění či otestování bazénu. Teď už to nemusíte neřešit, o tyto věci se postará Albixon.

Důvod 5: Zastřešení vám prodlouží léto

Těm, kteří vás odrazovali od bazénu, protože se prý používá jen dva měsíce v roce, můžete v září poslat koupací selfie! Protože se zastřešením, které v rámci akce Quattro získáte, se průměrná teplota vody v bazénu zvedne o 8 °C. Zastřešení navíc zjednoduší údržbu a ochrání vaše děti nebo domácí mazlíčky před pádem do vody.

Důvod 6: Vyberete si tu pravou velikost, vyberete si tu správnou cenu

V rámci akce Quattro – 4 v 1 si můžete vybrat ze čtyř velikostí, aby bazén ve vaší zahradě vypadal co nejlépe. Každý z bazénů má v akční ceně zahrnuto vše potřebné pro nekonečné vodní radovánky v křišťálově čisté vodě. Ať už je to sestava Quattro Smart, Uno nebo Duo, vždy se můžete spolehnout na vysoce kvalitní řešení bez starostí. A pokud toužíte po přelivovém bazénu, je pro vás připraven set Quattro Premium.

Důvod 7: Sleva 50 procent víc než potěší

Pohoda u bazénu je k nezaplacení, ale stejně je dobré, když ušetříte. A co teprve, když se jedná o celých 50 procent! Přesvědčte se sami, ceny sestav po slevě začínají už na 85 200 Kč bez DPH. Tak neváhejte, výhodnější už to nebude!

Více na www.albixon.cz .

Reklama

Související témata:

Načítám