Hlavní obsah

Orální sex příjemný pro oba? Žádný problém!

Foto: Thinkstock

Nevíte, jak si poradit s polykáním jeho šťávy?Foto: Thinkstock

Reklama

Jak překonat dávivý reflex a přijít na chuť „polykání"? Máme sedm zaručených a vyzkoušených tipů! Odteď už si v posteli poradíte úplně se vším! A s grácií!

Článek

Floridská spisovatelka, a především bloggerka Světlana Ivanova, která původně pochází z běloruského Minsku, již hezkých pár let vyhledává, sdílí a konzultuje rady ohledně sexuálního života, přičemž se jako jedna z mála svým čtenářům svěřuje i s osobními zkušenostmi. Možná proto jsou její stránky oblíbené nejen u mladistvých, ale i jejich rodičů, kteří Světlanu chválí za sexuální osvětu. A věřte, že některé z jejích nápadů se budou hodit i vám! Co třeba starosti s polykáním? Ty už řešit nebudete! Vsaďte na tohle!

1. Trénujte ráno!

Dávivý reflex? Říhání? Na začátku dne s tím problémy nebývají! „Pokud něco z tohoto brání polykání, poskytněte felaci vašemu muži po probuzení,“ radí bloggerka s tím, že ráno je nejlepší čas na akci s minimálním rizikem zvracení. „Můžete to trénovat několik dní po sobě. Po několika úspěšných pokusech již budete zvyklé a dušení se zastaví,“ popisuje Světlana na svých stránkách.

2. Vyřaďte chuťové pohárky

Mezi hlavní stížnosti žen spojené s polykáním ejakulátu patří jeho nepříjemná chuť, která může být příliš hořká, slaná nebo kyselá. Tomu se dá zamezit! Podle odbornice je nejlepším řešením dotknout se špičkou jazyka horního patra a semeno rychle spolknout jedním douškem. Nebo penis neustále přidržovat v zadní části vašich úst.

Foto: Thinkstock

Zkuste se vyhnout přímému kontaktu s chuťovými pohárkyFoto: Thinkstock

3. Technika „hluboké hrdlo“

Jak již bylo zmíněno v předchozím bodě, když budete provádět takzaně hluboké hrdlo, hlava penisu obejde chuťové pohárky. Vtip je ale i v samotném spolknutí. V momentě ejakulace se nadechněte a polykejte, dokud je co. Nikdy se nezdržujte, pokud se chcete vyhnout mlíčí na jazyku, které by mohlo celý efekt zkazit!

4. Používejte ochucené lubrikanty

Jahoda, meruňka, čokoláda, tropické plody… „Vyberte si variantu, která je vám nejbližší, a před vložením penisu do úst ho náležitě pomažte lubrikantem,“ poukazuje Světlana na možnost promíchání chutí.

5. Vsaďte na silnějšího

Mentolové či mátové bonbony proti kašli, které vycucáte těsně před akcí, způsobí jedno: přebijí chuť spermatu. Partnerovi můžete říct, že jemu i sobě tenhle akt zpříjemníte. Bonbony mu nepřijdou jako špatný nápad. Ledový dech změní jeho vnímání!

Foto: Thinkstock

I finty, jakou je například trocha vody, pomůžouFoto: Thinkstock

6. Zapíjejte

„On ejakuluje, vy sáhnete po sklenici vody u vaší postele, usrknete a pošlete semeno dolů do krku stejným způsobem, jako když polykáte kapsle. Příliš nehýbejte hlavou, maximálně ji zakloňte, aby se minimalizoval pohyb ejakulátu,“ popisuje Světlana Ivanova.

7. Připravte raut

Chuť spermatu zamaskuje i cukr. „Můžete použít čokoládový sirup či med, zkrátka využijte jídlo jako součást felace, která se tímto zpříjemní,“ radí odbornice, která si je vědoma toho, že nic není jen černé nebo bílé.

„Pokud žena hledá způsob, kam a jak uložit sperma, vytváří to napětí, nikdo nemůže plně relaxovat. Možná ale stačí vědět, jak na to jít správně,“ dodává bloggerka. A proto vám bude užitečná i následující rada sexuologa Zlatka Pastora. „Diskutuje se o ovlivnění chuti ejakulátu složením potravy. Pozitivně je hodnocena ovocná strava: ananas, pomeranč, kiwi, mango. Zásaditá jídla, jako je maso a některé druhy ryb, z toho nevycházejí nejlépe.“ Tak na to myslete, až budete večeřet!

A co vy, polykáte? Máte nějaký fígl pro „hladší průběh"?

Reklama

Načítám