Hlavní obsah

Aby podprsenka seděla. Tajné tipy!

Foto: Shutterstock.com

Vybrat správnou podprsenku, to je umění!Foto: Shutterstock.com

Reklama

„S tebou rozhovor dělat nebudu!" uzemnila mě hned při příchodu Helena Konarovská, specialistka na spodní prádlo. Čím jsem ji tak rozhořčila? Jak jinak než svou špatnou podprsenkou. Podotýkám, že jsem měla kabát upnutý až ke krku. Přesto poznala, že nosím nepadnoucí prádlo stejně jako 90 procent našich žen a pravděpodobně i vy! Exkluzivní video odhalí pravdu!

Článek

Musela jsem slíbit, že si podprsenku vyměním, než začneme točit. Moje dvě kamarádky, které jsem si původně pozvala jako figurantky, na tom nebyly o moc lépe. Schytaly to také. Výsledkem ovšem bylo, že po dvou hodinách natáčení jsme ani jedna nechtěla svou původní podprsenku zpět!

Vyvedeny z míry!

Všechny tři jsme se skálopevně domnívaly, že prádlo, které máme na sobě, umíme dobře „prodat", dokážeme si ho správně vybrat a sluší nám. Sotva jsme se svlékly, znalkyně Konarovská se dala do smíchu a pravila, že budeme hodně překvapené.

Exkluzivní reportáž ze salonu a rady, jak si vybrat dobře padnoucí prádlo, zde:

{stream-video}

Neměla jsem původně vůbec v úmyslu se svlékat, natož sloužit ostatním jako figurantka, ale atmosféra mě strhla. Byla jsem zvědavá, co na mě odbornice vymyslí a jak zdůvodní nesprávnost mého výběru prádla. Každou z nás rozebrala kousek po kousku a pokaždé udala jiné důvody, proč tuhle podprsenku rozhodně ne.

Prádlo musí být pohodlné a musí plnit správnou funkci. Takže když jsem si namísto mé obvyklé 80 D oblékala 75 F, rozdíl jsem viděla na první pohled. Vypadala jsem mnohem štíhlejší a upravenější. Necítila jsem nikde žádné tlačení, a když jsem zvedla ruce, nikde mi nic nelezlo ani nevypadávalo. „České ženy mají tendenci podhodnocovat své poprsí,“ vysvětluje nám Helena Konarovská a podává Kláře místo 75 A, kterou měla na sobě, 70C. A padla jí jako ulitá. A co na to Klára?

Foto: Shutterstock.com

Ženy svá prsa podceňují!Foto: Shutterstock.com

Klára: „Už nikdy nechci 75 A na svoje trojky!“

„Vždy jsem si myslela, vzhledem k mé zatím bezproblémové postavě a malým prsům, že vybrat si spodní prádlo (respektive podprsenku) není až takový problém. Žila jsem v domnění, že malá prsa rovná se automaticky jedničky, tedy A. První šok přišel ve chvíli, kdy se na mě podívala odbornice Konarovská  a ihned spustila: ,Zlatíčko, povězte mi, co si myslíte, že máte za číslo?‘ Zamyslela jsem se, co mám odpovědět, poněvadž vlastně vždy podprsenku vybírám stylem kouknu a vidím. 75 A? Asi? To prý rozhodně nemám! Tak jsem si vyhrnula tričko, abych dokázala, že béčka určitě nemám, a odbornice i slečna za pultem se chytly za hlavu. Jsou zvyklé, že české ženy svá prsa podhodnocují. Já jsem se sekla o dvě čísla.

Ale nejen správná velikost je důležitá. Potřeba je sledovat také trendy ve spodním prádle a vědět, jak se o prádélko náležitě starat. Podívejte se na naše video zde:

{stream-video}

A co na to Stella?

I Stella šla do salonu přesvědčená, že nosí správnou velikost, a to 75 C, a že její prsa už líp vypadat nemůžou. Odbornice jí ovšem doporučila D a obvod 70 cm. V duchu se smála a myslela si, že je to nesmysl. Po vyzkoušení se však nestačila divit. „Moje prsa byla výš než kdy jindy, nikde mě nic netlačilo ani nevylézalo. Tak jsem zjistila, že přes patnáct let nosila špatnou velikost.“ A s novou velikostí vypadá Stella lépe i v zimní bundě.

Zkrátka se vyplatí dát na radu odborníka a než si pořídit několik špatných nepadnoucích kousků prádla z tržnice, je rozumnější našetřit si na jedno pořádné. Vždyť nejde jen o estetickou stránku, ale i o naše zdraví!

Reklama

Související témata:

Načítám