Hlavní obsah

Adele je k nepoznání! Které další hvězdy hodně zhubly?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Adele dokázala to, co si většina žen dala jako novoroční předsevzetí. Obdivuhodně zhubla. Někdo jí fandí, někomu se líbila oplácanější. Které další slavné dámy dokázaly shodit a které si to udržely?

Článek

Britská zpěvačka Adele umí šokovat ve všech rovinách. Někdy dokáže překvapit svým hlasem, jindy nadávkami novinářům nebo synem v holčičích šatech. Teď všem vytřela zrak, protože neuvěřitelně zhubla. Svojí proměněnou postavou se pochlubila již v říjnu na oslavě rapera Draka (33) a nyní svět obletěly záběry z Karibiku, kde tráví dovolenou. Štíhlá kočka se koupe v moři, povaluje se na pláži a baculku Adele by v ní hledal jen málokdo. Prošla opravdu neuvěřitelnou proměnou a má dole minimálně dvacet kilo. Jak se jí to podařilo?

A které slavné dámy mají za sebou podobný hubnoucí proces? Ne všem to vydrželo, jsou to prostě ženské jako my a ani jim se jo-jo efekt nevyhýbá.

Adele (31)

Majitelka jednoho z nejkrásnějších hlasů na světě se vždy tvářila, že je se svými oblými křivkami spokojená, a uměla je nosit. Rok 2019 byl ale u ní evidentně přelomový. Oznámila rozchod s manželem Simonem Koneckim (45) a pustila se do hubnutí. Již na podzim okouzlovala tělem viditelně štíhlejším a nyní na dovolené s kamarády je k nepoznání. Fanoušci se rozdělili do dvou táborů — jedni jí fandí, druzí se přiklání k názoru, že křivky a tvářičky k ní patřily a teď to není ona. A jak se jí podařilo shodit více než dvacet kilogramů? Prý díky tzv. sirtfood dietě, která je označována jako dieta pro požitkáře.

Foto: Profimedia.cz

V roce 2016 přebírala ceny spokojená buclatá Adele, která ale už tehdy měla o několik kilogramů méně než na začátku kariéry. O tři roky později ukazuje nožky a je k nepoznáníFoto: Profimedia.cz

Christina Aguilera (39)

Drobná zpěvačka a majitelka mnoha hudebních ocenění bojuje s kily navíc roky. Když se do toho pustí, zhubne i desítky kil díky józe a nízkokalorické stravě. Ale pak si projde životní krizí, na dietu se vykašle a přibírá. Tím, že je opravdu malinká (157 cm), je na ní vidět každé kilo navíc. Sympatické je, že se ani pak nehalí do neforemných tunik, ale na pódiu to rozjede v řádně obtažených a obnažených kostýmech.

Foto: Profimedia.cz

Vloni během turné ukázala zpěvačka, že se za pevnější stehna nestydí (vlevo). V roce 2013 to byla jiná kůstkaFoto: Profimedia.cz

Kelly Osbourne (35)

Další drobek a majitelka buclatých tvářiček, které váha lítá sem tam, je dcera rockového dědečka Ozzy Osbourna (71). Sama Kelly vydala několik alb a podobně jako zbytek rodiny se proslavila díky reality show The Osbournes, kdy odhalili své šílené soukromí. A že jí uměl bulvár a diváci pěkně naložit - komentovali její drogové excesy, účesy i váhu. Nakonec podstoupila odvykací kůru a díky účasti v taneční soutěži Dancing with the Stars se jí podařilo začít hubnout. Nikdy nebude vyloženě štíhlá, ale našla svůj styl.

Foto: Profimedia.cz

Experimentuje s účesy a dokázala, že se umí zahryznout a dost shodit. V roce 2007 byla buclatá naštvaná holčička, v roce 2013 štíhlá dámaFoto: Profimedia.cz

Kirstie Alley (68)

Hvězda filmové série Kdopak to mluví o svých snahách zhubnout ráda mluví a v posledních letech se tomuto problému věnuje intenzivně. Prý byla vždy požitkář, ráda si dopřála a dlouho jí to nezpůsobovalo žádné problémy. Ale po menopauze již tělo nespalovalo cheeseburgery tak snadno a váha šla nahoru. Herečka se nakonec projedla ke 103 kilům a dokonce na trh uvedla vlastní hubnoucí program. Je někdy označována za královnu jo-jo efektu, ale za nás se cení snaha se sebou i těsně před sedmdesátkou něco dělat.

Foto: Profimedia.cz

Umí zhubnout a umí zase zpátky nabrat. Dnes (vlevo) je opět na svých křivkách, ale během účinkování v taneční soutěži (2012) měla docela figuru, co myslíte?Foto: Profimedia.cz

Daniela Šinkorová (47)

Populární televizní a muzikálová herečka v článku o hubnoucích hvězdách? Vždyť ta byla vždycky štíhlá, no ne? To určitě byla, ale měla i období, kdy zhubla ještě víc a přestalo jí to slušet. Před dvěma roky se svěřila, že zhubla postupně sedmnáct kilo. Jak se jí to podařilo? Zmenšila porce, nejedla přílohy a vyloučila z jídelníčku mouku. Dnes se prý snaží o maximální pestrost, ale protože metabolismu už nepracuje tak jako dříve, stále se hlídá a sem tam cvičí. Zní to jednoduše, že?

Foto: Profimedia.cz

Ještě v roce 2010 (vlevo) byla Daniela sympaticky štíhlá tmavovláska, o pět let později se obarvila na blond a byla příliš vyhublá. Dnes je zpět u své tmavé barvy a extrémní štíhlosti se vzdalaFoto: Profimedia.cz

Michaela Nosková (36)

Zpěvačku Míšu Noskovou dostala do povědomí talentová soutěž Česko hledá SuperStar a je obsazovanou muzikálovou hvězdou. Váha jí prý skáče celoživotně, ale nakonec se jí osvědčila kombinace rad od výživové poradkyně, pravidelné návštěvy posilovny, pití ovocných a zeleninových šťáv a oblíbila si raw stravu. Podařilo se jí shodit více než dvacet kilo a štíhlou postavu si udržuje.

Foto: Profimedia.cz

Míša Nosková vyloženě prokoukla a díky shozeným kilům vypadá jako své mladší já (vlevo v roce 2011, vpravo 2018)Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám