Hlavní obsah

Athleisure styl: Omladí i vás?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Athleisure (čtěte etlejžr) style by se do češtiny dal přeložit jako sportovní, městský, pohodlný a s trochou drzosti. Je doménou spíše mladších ročníků, ale rozhodně není od věci se jím inspirovat i pokud je vám 40 a výš. Dokáže totiž perfektně omladit.

Článek

Nejznámějšími vyznavačkami tohoto stylu jsou novodobé supermodelky jako Gigi Hadid (23), Hailey Bieber (22) nebo Kendall Jenner. Jejich outfity často vypadají, jako když odchází z posilovny (a často tomu tak je), ale pro Gigi není problém si tepláky obléct i na večerní akci. V kombinaci s podpatky, proč ne? Podobnou variantu můžete vidět i v našem videu.

Dalšími nepostradatelnými komponenty „athleisure módní ikony“ jsou „ugly sneakers“ – mohutné tenisky s velkou podrážkou, bombery, volnější kalhoty u kotníku s gumou a samozřejmě legíny. Popularita tohoto stylu asi jen tak neskončí, protože je jednoduše hrozně pohodlný.

Děkujeme značkám Mango, H, Högl a Lindex za půjčení oblečení, bot a šperků na natáčení.

Který z outfitů se vám nejvíc líbil?

Reklama

Načítám