Hlavní obsah

Babička dračice: V domově důchodců si užívá sex se zajíčky

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je jí 82 let, žije v domově pro seniory, miluje pletení a kroket. To je ale vše, co má s běžnými „babičkami“ společného. Shirley Andrews z Kalifornie totiž také zbožňuje sex, točí erotické filmy a spala s více než tisícovkou mužů.

Článek

Zapomeňte na své představy o tom, jak se chovají a vypadají babičky. Shirley Andrews je totiž úplně jiná. Čas netráví s vnoučaty ani nekrmí holuby v parku. Svůj volný čas věnuje sexu!

Čím mladší, tím lepší

Ve světě sexu a erotiky je Shirley Andrews dobře známá. Natáčí totiž pornografické filmy a její poznávací značkou je vytetovaný nápis „gang bang queen“ kolem bradavky. To souvisí s jejím účinkováním ve filmu, kde byla ona a patnáct o mnoho let mladších mužů.

S filmy pro dospělé začala Shirley v roce 2008. „Byly to vyloženě amatérské nahrávky. Všechny jsem je natočila doma a pak je dala na internet. Připadala jsem si jako princezna,“ vzpomíná Shirley.

Foto: Profimedia.cz

Kyle Jones je o několik desítek let mladší než Shirley, ale v sexu jim to prý vůbec nevadíFoto: Profimedia.cz

Nejde o peníze

Myslíte si, že to dělá kvůli penězům a prostě si chce na stará kolena přilepšit? Kdepak! Shirley prostě miluje sex, a to v jakékoli podobě, navíc ji velmi lákají mladí muži. „Neřekla bych, že jsem nymfomanka, ale rozhodně k tomu mám blízko. Spala jsem za život asi s tisícovkou mužů, nejspíš to bude i víc,“ tvrdí Shirley.

Koneckonců i v soukromém životě Shirley, která byla v minulosti několikrát vdaná, dost dovádí. Je pro ni zcela běžné randit třeba s pěti muži souběžně. „Nemám potřebu se nějak usazovat. Za poslední roky jsem měla mnoho nabídek, ale s žádným z těch mužů jsem neměla potřebu strávit zbytek svého života,“ vysvětluje Shirley.

Ta se navíc specializuje na mladé muže, maximálně kolem třiceti let. Zapomeňte na pány v letech, její milenci bývají zhruba o padesát let mladší než ona. Jedním z nich je například Kyle Jones (33), který má naopak slabost pro starší dámy (s ženami pod šedesát let prý nerandí). I on má hned několik přítelkyň, ale Shirley je prý jeho nejoblíbenější. Dokonce spolu natáčejí domácí amatérské filmy, protože v posteli jim to prý dokonale klape.

Co tomu říkáte? Tato paní si ale umí užít důchod, že?

Reklama

Související témata:

Načítám